33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#5470 mondjuk én a felfutásaira,védőmunkájára gondoltam meg persze segíti a támadásokat -
#5469 jaja ukránoknak bomba gólt lőtt :) -
#5468 főleg ilyen teljesítménnyel mint amit most mutatott a vb-n.. -
#5467 Zambrotta kell és pont :D -
#5466 ha igazolunk akkor sztem Zambrottat... -
#5465 jobbnak jobb,de nagyon sokat tett BEletti és Gio is a csapatért,és sztem már ugyse igazolunk senkit! -
#5464 -
#5463 Zambrotta nagyon jó lenne mind2 szélen tud játszani és sztem sokkal jobb mint Belletti ill. Gio -
Csesza #5462 Milan-t nem fogják kizárni és ebbe a bajnokságba a felső 5ös mind rivális :)
lehet kap egy opciot hogy x összegért elmegy a milánba 1-2 évig és majd a juve egy x összegért visszavaheti -
#5461 Bocs juve helyett milant akartam :DDD
Csak nem megy riválishoz... -
Csesza #5460 Bilán -
#5459 Olaszba hova?Juve,Lazio,Fiorentina kizárva, Roma nemmostanában lesz bajnok, és bocs h ezt mondom de az inter évek óta nagyongyenge... -
Csesza #5458 Zambrotta jó lenne, de ha elmegy akkor sztem valamelyik olasz csapathoz.
Vieira(utálom) öregedik és szar... semmi haszna nem lenne vele a csapatnak
azon a poszton sokkal jobb és fiatalabb játékosok vannak a Barcánál
Thuram jó pléya csak már öreg... -
#5457 Állítólag a Emerson,Zambrotta,Cannavaro trió 10-15milla, innen nem is kell mindenki sőt, olyan szerződésük van h ha kiesnek akkr felbomlik szal ingyen igazolhatóak, ezért akarnak minnél gyorsabban továbbadni rajtuk... -
#5456 azért nehogy azt hidd,hogy két doboz májkrémért elvihetitek őket.bármennyire is szar a helyzet,a világ legnagyobb klubjai tartanak rájuk igényt ezáltal feljebb tudja strófolni az árat a vezetőség -
#5455 Oleguer a legszörnyűbb hátvéde a csapatnak szerintem... -
#5454 Oleguer tavaly jobbhátvéd volt... -
#5453 Oleguer jobbhátvédnek? te komplett vagy már nemazért... majd nézd emg senkit nemfogunk venni,max Zambrotta-t de abban sem vagyok biztos. -
#5452 Belletti eddig se volt nagyon ;] Oleguer jobbhátvéd 4eva :)
És kikéne használni ezt az alkalmat, nem soxor van ilyen :P
Olcsón ien jó playákat...
Viera a korához képest a világ egyik legjobb VKPja... -
#5451 figy sztem nagy köcsögség lenne belettivel vagy Gio-val szemben ha nem lennének kezdők. úgyse fogunk senkit igazolni már itvan GUdi bőven elég.ja és Vieira van Viera. -
#5450 Milenne? Giuly, Iniesta csere, és így állnánk fel:
VV-Zambrotta,Puyol,Marquez,Gio-Viera-Deco-Xavi-Messi,Etoo,Ronaldinho
Esetleg Zambrotta balhátvéd, Oleguer(Belletti) jobb -
#5449 és akkor a többiekkel mi lesz? Deco,Giuly,Iniesta,Messi,Xavi,Ronaldinho???? -
#5448 Marquez középhátvéd, Viera Vkp... -
#5447 sztem meg telejsen felesleges mind a 3!!! csrepadra csak nem igazolnánk le őket. sztem Ha Gio-t kiraknánk a kezdőből vagy Marquez-t az nagy köcsögség lenne velük szemben! -
#5446 én elfogadnám mindhármat -
#5445 sztem a mostani csapat guy tökéletes ahogy van.Gio,Beletti tökéletes szélsővédő duo. Marquez jo védő és jó vkp-is szal felesleges mind thuram,Zambrotta,Vieira is. -
#5444 sztem senki nemfog jönni. -
#5443 Mi lesz a Juventusszal? Ez a kérdés erősen foglalkoztatja Frank Rijkaard és Txiki Begiristain páros fantáziáját, hiszen az olaszok ismert bundabotránya miatt a csapat játékosai gyaníthatóan nem maradnak egy másod-, esetleg harmadosztályba visszasorolt egyesületben. S ha a Zebrák ellen felhozott vádak bebizonyosodnak, és a klubot alsóbb osztályba sorolják, akkor léphet a képbe a Barça, valamint Európa sztárklubjai.
A bizonytalan olasz helyzet miatt Txikiék szeme is nyitva van, s a hírek szerint nem szívesen maradnának le egy jó üzletről, illetve játékosról a katalánok. Viszont ahogy eddig sem, úgy most sem nagyon bocsátkozna költekezésbe a Barça, az átigazolásokért felelős igazgató ugyanis kijelentette, hogy bár nem zárják ki annak lehetőségét, hogy Olaszországból erősítsenek, nem fognak semmilyen "árverésen" részt venni, s licitálni egyes játékosokért.
Gianluca Zambrotta
Az elsőszámú jelöltje a Klub vezetőinek Zambrotta lenne, aki megbízhatósága, sokoldalúsága és hatékonysága révén óriási erősítést jelenthetne a Barça számára. A jobb és baloldalon egyaránt bevethető játékos a védelemben és a középpályán megállja a helyét, ezért szükség esetén, például a csapatot sújtó sérülések idején rendkívüli sokat tud segíteni. A játékos valószínűleg szívesen költözne Barcelonába, azonban egy személy nagyban befolyásolhatja döntését - mégpedig a Madrid újonnan kinevezett edzője, Fabio Capello. A ex-mester hívószava sokat jelenthet a játékosnak, még akkor is, ha Katalónia szíve sokkal kedvesebb célpont lenne számára. Zambrotta képviselője egyébként megerősítette azokat a pletykákat, miszerint az olasz szélsőnek két ajánlata is van Spanyolországból, azonban azt is megemlítette, hogy Gianluca még mindig a Juventus futballistája, ezért a klub engedélye nélkül nem tárgyalhatnak vele. Nyilvánvaló persze, hogy ha a Juventus alsóbb osztályban kezdi a következő idényt, nem fog maradni a játékos. Ez pedig akár egy újabb Barça-Real versenyfutást is eredményezhet...
Lilian Thuram
A veterán hátvéd 34 éves kora ellenére is magabiztosan teljesít világbajnokságon a francia válogatottban, ma ráadásul éppen Zambrottáék ellen játszhat az aranyéremért. Thuram leigazolása egyfajta biztosíték lehetne a védelemben, hiszen ha kezdő tagságot nem is remélhet Puyol és Márquez mellett, mögöttük, kiegészítő embernek tökéletesen megfelelne. Igaz, hogy Oleguer és Edmílson is a keretben van, előbbi azonban már gyakrabban játszik jobb oldalt, mint középen, utóbbi pedig sajnos sokat van pályán kívül sérülései miatt, s ha játszik, akkor is legtöbbször a középpályán szavaznak neki bizalmat. Thuram ezért lehet egy megfelelő alternatíva a védelembe, egyedül a kora és a elég súlyos fizetése okozhat fejtörést a Barçának. Azonban ahogy már korábban is írtuk: ha a Juve szétesik, jó eséllyel pályázik egy szerződéstervezetre a Barça részéről.
Patrick Vieira
Viszonylag újdonságnak számít Vieira és a Barça kapcsolata, eddig ugyanis nem lehetett hallani híreket afelől, hogy a katalánok célpontként tekintenének a francia középpályásra. Nemrég azonban kiderült, hogy az ex-mestere valószínűleg nem számítana rá Madridban, ezért a játékos könnyen a Nou Camp felé veheti az irányt, főleg úgy, hogy Barcelonában sem vetik el ennek gondolatát. Kérdés azonban, hogy valóban megtérülő befektetés lenne-e leigazolása a Barça számára, hiszen a katalán középpálya szinte teljes, nem nagyon van hiányposzt, s ez a telítettség így konfliktusokat eredményezhet a játékosok között. Ha azonban Vieira leigazolása mégis létrejönne, úgy egy, esetleg kettő Barça játékos könnyen búcsút inthet a gránátvörös-kék szerelésnek...
A Barça tehát egyelőre kivár, s figyeli az Olaszországban történő eseményeket, ahogyan nekünk is várnunk kell a Juventust érintő bundabotrány végkifejletére; mindenesetre a jogerős ítélet után mindenki okosabb lesz, s kiderül melyik lehetőséget választják Rijkaardék - ha egyáltalán választanak közülük. Rosszul semmiképp nem dönthetnek...
Vierának és Zambrottának nagyon örülnék, Viera lehetne a kezdő Vkp, Zambrotta pedig a bal vagy a jobbhátvéd -
#5442 LABDARÚGÁS
JöHET EGY UNIóN KíVüLI JáTéKOS
Márquez hamarosan megkaphatja útlevelét
Írta: Enrique
Tovább szélesedhet a Barça látóköre az átigazolási piac játékosai iránt, az El Mundo Deportivo katalán sportnapilap szerint ugyanis a csapat egyik unión kívüli játékosa, Rafa Márquez rövid időn belül megkaphatja spanyol útlevelét.
Ez pedig nem jelentene mást, mint hogy a Barça vezetőinek nem kellene egy ideig figyelmet fordítania arra, hogy a kiszemelt játékos éppen rendelkezik-e uniós útlevéllel, s ez tovább bővíthetné a katalánok mozgásterét az átigazolási piac mezején. A sportújság szerint Márquez akár már néhány héten-hónapon belül kettős állampolgár lehet; legkésőbb januárban, igaz, hivatalosan ezt még nem erősítették meg a Klub részéről - Txiki Begiristain is korábban csak megemlítette: Majd ha szükség lesz rá, Márquez megkapja az útlevelét.
Az El Mundo viszont már úgy számolt, hogy a mexikói lassacskán spanyol útlevéllel is rendelkezni fog, így a megüresedett helyre be is dobott pár nevet. Nézzük sorjában: Az első név egy kapusé, a 20 éves argentin Oscar Alfredo Ustari hazájában, az Independent csapatában futballozik, s a hírek szerint remek kapus válhat belőle. Ustari ráadásul honfitársa Messinek, ismerik is egymást, így a beilleszkedésben nem lennének gondjai.
Szóba került két Arsenal játékos is, mégpedig Gilberto Silva , és Emmanuel Eboue . A brazil játékos idén már 30 éves lesz, így nem éppen reális, hogy szóba került a neve, egyébként is: Motta és Edmílson is a posztján játszik, és még egy közös van hármójukban: Elég sérülékenyek... A fiatal Eboue ellenben jó igazolásnak tűnhet, hiszen a köztudatba csak nemrég berobbant játékos még csak 23 éves, remek idényt tudhat maga mögött az Arsenalban.
Újabb csapat, újabb név - Luis Perea. Az Atletico Madrid védőjének a neve nem először kerül szóba a Barçával, a 27 éves kolumbiai játékos ugyanis már régóta a Klub látómezejében került. S mivel már egy ideje Spanyolországban rúgja a lasztit, beilleszkedési gondjai neki sem lennének.
Végezetül Fernando Gago nevét kell megemlítenünk, mint lehetséges igazolás. A 20 éves argentin védekező középpályást óriási tehetségnek kiáltották ki hazájában, s emiatt több európai gárda is érdeklődik iránta - többek között a Real Madrid is, akiknél az elnökválasztás alatt a fiatal játékossal is kampányolt az egyik vesztes elnökjelölt. -
Csesza #5441 Igen, Palermo remek játékos de neki csal dél-amerikában ment a játék és sztem mivel behívta Palacio-t ugyancsak a Boca-ból egy fiatalab, gyorsabb csatárt akart behívni...
Palermo-nak már egy kicsit megkopott a gyorsasága annak ellenére hoy kiválóan fejel és marhabiztos befejezőcsatár
viszont én is Saviola-t hívtam volna be mivel a Sevilla-ban remekűl játszott egész éveben! -
#5440 Palermonak nem ment Europaban a jatek igazan, de nem is adtak neki sok lehetoseget egywebkent. Most biszont olyan ujra mint 2000 kornyeken amikor 106 v 108 argentin bajnokin majdnem 90 golt rugott. Szerintem megerte volna betenni a csapatba Saviola helyett. De nem csak rola gondolom hogy helyet lett volna az Argentin csapatban, csakhat Pekerman bazzeg... -
#5439 ha azt nézed, argentinában saviola is elég gólerős volt. ilyen erővel Ortega-t is behívhatta volna -
#5438 Tavalyi szezonban 40 meccsen 21 gol, iden eddig 19 meccsen 11 gol. Boca Juniorsban jatszik. Neztem par Boca meccset, marha veszelyes kapura, olyan mintha a par evvel ezelotti Palermot lattam volna. Sokkal jobb valasztas lett volna Saviolanal, csak ugye Pekerman a kedvenceit rakja be a valogatottba ez koztudott. -
#5437 hány meccsen hány gólt lőtt Palermo? -
#5436 Mivan? Saviola remekelt a VB-n? lol, szerintem az egyik leggyengebb volt az Argentinoknal, de mindenestre "remekelt" jelzo nem igazan mondhato el rola.
Akkor remekelt volna ha mondjuk lo 5-6 golt es nem pedig szurke mokus modjara jatszik a csapatban. Igencsak kilogott ez az ember az Argentin csapatbol szerintem, nem ertem hogy Pekerman miert nem az elmult szezonban remekul jatszo Martin Palermot tette be a valogatottba. -
#5435 ezt mondom... -
Csesza #5434 remélem itt marad és bizonyít, negyon jó játékos sztem van olyan jó mint Eto' sőőőt...
csak bizalmat kell neki szavazni! -
#5433 én azt remélem,hogy mgéiscsak marad és bebizonyítja,hogy 100x jobb mitn Eto'o... -
#5432 remélem jó csapatba kerül és jó lesz neki... -
Zséé #5431 Saviola - Arsenal: Megegyezés?
A legfrissebb jelentések szerint Javier Saviola, a Barca méltatlanul mellőzőtt, ám a vébén remeklő argentin csatára már közel van a megegyezéshez az Arsenallal.
A játékos ügynöke, Alfredo Cabrera Brizuela már a múlt hónapban kijelentette, az Arsenal érdeklődik az apró termetű játékosért.
A legfrissebb jelentések szerint az Arsenal vezetőinek számára egyre égetőbb lett a gyors megegyezés, hisz a görög Panatinaikos is elkezdte a tárgyalásokat a klubbal. A megkeresés pedig tovább komolyodott, s állítólag a játékos már eldöntötte, az Ágyusokhoz szeretne igazolni.
Távozása akkor lett aktuális, amikor a csapat vezetői közölték vele, hogy a jó teljesítménye ellenére sincs helye a Barcában, s mivel a szerződése jövőre lejár, még a nyáron szeretnék eladni.
Más hírek szerint a Panatinaikosz már mindenben megegyezett a Barcával, s nagyjából a játékossal is, amikorra az Arsenal érdeklődése kiderült.
A BL döntőben épp a Barcelonától kikapó Arsenal számára fontos lenne egy lendületes játékos, hiszen Dennis Bergkamp visszavonult, s nincs igazán kreatív szélsője, Saviola pedig kiváló lenne erre a posztra.
Saviola azt mondja, hogy nem szeretné, ha a különböző ajánlatok megzavarnák, a legfontosabb, hogy visszatérjen a Barcához, s az alapozás során megpróbálja bebizonyítani, szükség lenne rá.
Azt mondja, hogy most az a legfontosabb számára, hogy a felkészülést a Barcával kezdhesse meg.