33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #5270 örökre ő marad szvsz :DD -
Monoton #5269 Házigazda: Sheva
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5268 az lenne ám a példás büntetés... -
#5267 -
#5266 csak játsz el a gondolattal... -
#5265 Zambrotta összeállítás -
Zséé #5264 mondjuk nso-ra nem alapozunk, de azért a mondatért megérte :DDD -
#5263 jaja
Zambrotta-Puyol-Marquez-Belletti -
#5262 uhh az eszméletlen jó lenne.. -
#5261 hehe
remélem hozzánk jön :P -
Zséé #5260 Vb-2006: Zambrotta Spanyolországban?
„De nem érzem magam galaktikusnak” – tette hozzá sejtelmesen. -
#5259 Thuram minek? Zambrotta jó, meg esetleg Chiellinit is meglehetne kérdezni h mi az ábra :D
-
#5258 azé sajnálom a Juvet, olaszoknál inkább Juve mint Inter... de most ki fog ott bajnokságot nyerni? Inter? :o
na mind1 OFF vége :) -
#5257 nem ligára értem hanem helyzetre.vaqgyis én azt hallottam -
#5256 szerinted mit jelent a visszasorolás? -
#5255 a milant nemcsak visszasorolják? -
Zséé #5254 Txiki elismerte a Juve ügyet
Txiki Begiristain a Catalunya Rádiónak nyilatkozva már nem tagadta, hogy a Barcelona több Juventus játékos iránt is érdeklődik, ugyanakkor addig semmiféle lépést nem tesz, míg nem dől el az itáliai bundabotrány.
Ezzel az is egyértelművé vált, hogy a Barcelona most várakozó álláspontra helyezkedik, s majd csak akkor tehet lépéseket, mikor a Juventus sorsa már eldőlt. Amennyiben a "zebrákat" nem zárnák ki az olasz első osztályból, úgy a katalánok más célpontok után nézhetnek, ha viszont más osztályba kerülne a Juve, akkor Zambrotta és Thuram is várhatja az ajánlatot a Barcától. Ez utóbbi játékos egyébként már jelezte, hogy szívesen szerződne a Barcába, katalán oldalon viszont kicsit aggasztónak tartják a 34 éves korát.
Txiki ilyenfajta konkrétumokba nem ment bele, de magát a célt azért nem tagadta. "Néhány játékosuk érdekes lehet számunkra, de elsőként várnunk kell, hogy lássuk: mi lesz a Juventussal. Utána tehetünk lépéseket. A leigazolásuknak fejlődést kell adnia a keretnek, és pénzügyileg is megfelelőnek kell lennie." -
Zséé #5253 Milánba biztos nemmegy a serie B-be :DDD -
#5252 hülye lenne amilánba menni,ha már annyira nmenni akar menjen a mancseszterbe,de sztem mondom maradjon a matracosoknál-az lenne a legojjb,mert tényleg jó csapat lesz. -
#5251 Angliába sztem tuti nememgy...nemakar hetente lesérülni 1-2hétre mert hát az angol foci az a spanyolhoz kéepst kickboxakkor vagy a milán de onnan is elfog jönni szvsz 2éven belül...jah maradjon a amdridnál és jövőre má barcelonába lesz:P -
Zséé #5250 Most ha elmegy a Mencseszterbe vagy a Milánba akkor is 1 vagy 2 év múlva sírva fog könyörögni hogy nálunk játszhasson -
#5249 ígyvan -
#5248 hát jah... oszt onnan meg megvennénk mi :P -
#5247 Rooney meg Saha van csak Nnistelrooy elmegy és a helyére akarják torrest nem? -
#5246 az lenne a legjobb ha maradna madridban,úgyis jelentős erősítéseken esett át a csapat.. -
#5245 ha hozzánk nemjött nemmegy a MU-ba se...ott 2hetente megsérülne:S meg ottis van annyi csatár,hogy felesleges szvsz. -
#5244 cserepadra gondolom ő tökéletes vol hiszen Ronaldo és Giggs játszott gyakrabban -
#5243 senki sem mondta ezt. de Park Ji Sungot nem igazoltam volna le a helyében, hanem inkább vmi komolyabb emberkét. -
#5242 -
#5241 minek vegyenek meg mindenkit mint a cselzi? -
#5240 van nekik, de vmiért mégsem igazolnak úgy mint a chelsea, pedig a Glazerek aszonták h Fergie bárkit megvehet. -
#5239 jah van nekik, így minden adott h van Nistelrooy-t pótolják -.- -
#5238 a Mu a világ egyik leggazdagabb klubja -
#5237 MU-nak van 60 millája??? -
#5236 na Torres lehet megy a MU-ba szal onnan tuti nem vesszük meg... -
#5235 Ha jól tudom Torres kivásárlási ára 60 milka. Nincs csapat aki ennyiért elvinné -
#5234 ez szimpi nyilatkozat volt(Y) -
Zséé #5233 Gudjohnsen: A Barca jobb, mint a Chelsea
A Barca legújabb szerzeménye, Eidur Gudjohnsen a leigazolása után nem sokat várakozott, mielőtt ecsetelni kezdte elégedetlenségét korábbi munkaadójával szemben. Kijelentette, hogy a katalán csapattal nem is említhető egy lapon a londoni sztáralakulat.
Az izlandi válogatott csatár új szerzeménye a Barcának, Laportáék 12 millió eurót áldoztak rá, s ez a csatár nyelvét is megoldotta. A játékos helyzete azután vált mellőzötté korábbi klubjánál, amikor Roman Abramovics invitálását elfogadta Andrij Sevcsenko és Michael Ballack is. S bár az angol szuperklubnál nemkívánatos személy lett, úgy érzi, átigazolásával mégis egy szinttel feljebb lépett.
"A Chelsea nagyon sokat költött az elmúlt években, mióta Abramovics megérkezett a klubhoz, de a Barcelona minden poszton jobb náluk. A Chelsea sokat fejlődött Mourinho kezei alatt, de a Barcelona most azon a szinten van, amiről a Chelsea csak álmodozik, s a Barcelona esetében a győzelem történelmileg is a klub velejárója. A Barca mindig is sikeres volt, a Chelsea viszont nem."
Nem csupán hízelgés a játékos kijelentésének első része, hiszen jelenleg a Barca a spanyol bajnok és a BL címvédő, s már a szurkolók szerint is a korábbi legjobb, a Dream Team teljesítményét idézi a jelenlegi csapat.
Gudjohnsen már alig várja, hogy együtt játszhasson új csapattársaival. Éppen szülőhazájában nyaralt, amikor értesült a Barcelona érdeklődéséről, s most, hogy az üzletet nyélbe ütötték, arra törekszik, hogy helyet csikarjon ki magának a kezdőben.
"Épp nyaraltam a gyermekeimmel, amikor felhívott édesapám, s közölte, hogy Barcelonába kell utaznom. Szeretném elérni, hogy Rijkaardnak nagyon nehéz dolga legyen, amikor a kezdő tizenegyet nevezi meg, s természetesen a maximumot kell nyújtanom, hiszen ő ez alapján dönt. Ebben a csapatban mindenkinek megvan az esélye. Ha kell, leülök a kispadra is, de nem szeretném, ha Larssonhoz hasonlítanának, hiszen én nem levezetni jöttem ebbe a csapatba." -
#5232 jah vagy az NFL-ben... :DDDD -
#5231 hát a milanba meg a poolba sztem tuti nem megy :P
hanem jön ide :D