33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Zséé
    örökre ő marad szvsz :DD
  • Monoton
    Házigazda: Sheva

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 9csöves9
    az lenne ám a példás büntetés...
  • b4rc4
  • fernando torres
    csak játsz el a gondolattal...
  • fernando torres
    Zambrotta összeállítás
  • Zséé
    mondjuk nso-ra nem alapozunk, de azért a mondatért megérte :DDD
  • R10
    jaja

Zambrotta-Puyol-Marquez-Belletti
  • fernando torres
    uhh az eszméletlen jó lenne..
  • R10
    hehe

remélem hozzánk jön :P
  • Zséé
    Vb-2006: Zambrotta Spanyolországban?

„De nem érzem magam galaktikusnak” – tette hozzá sejtelmesen.
  • R10
    Thuram minek? Zambrotta jó, meg esetleg Chiellinit is meglehetne kérdezni h mi az ábra :D
  • R10
    azé sajnálom a Juvet, olaszoknál inkább Juve mint Inter... de most ki fog ott bajnokságot nyerni? Inter? :o

na mind1 OFF vége :)
  • b4rc4
    nem ligára értem hanem helyzetre.vaqgyis én azt hallottam
  • 9csöves9
    szerinted mit jelent a visszasorolás?
  • b4rc4
    a milant nemcsak visszasorolják?
  • Zséé
    Txiki elismerte a Juve ügyet

Txiki Begiristain a Catalunya Rádiónak nyilatkozva már nem tagadta, hogy a Barcelona több Juventus játékos iránt is érdeklődik, ugyanakkor addig semmiféle lépést nem tesz, míg nem dől el az itáliai bundabotrány.

Ezzel az is egyértelművé vált, hogy a Barcelona most várakozó álláspontra helyezkedik, s majd csak akkor tehet lépéseket, mikor a Juventus sorsa már eldőlt. Amennyiben a "zebrákat" nem zárnák ki az olasz első osztályból, úgy a katalánok más célpontok után nézhetnek, ha viszont más osztályba kerülne a Juve, akkor Zambrotta és Thuram is várhatja az ajánlatot a Barcától. Ez utóbbi játékos egyébként már jelezte, hogy szívesen szerződne a Barcába, katalán oldalon viszont kicsit aggasztónak tartják a 34 éves korát.

Txiki ilyenfajta konkrétumokba nem ment bele, de magát a célt azért nem tagadta. "Néhány játékosuk érdekes lehet számunkra, de elsőként várnunk kell, hogy lássuk: mi lesz a Juventussal. Utána tehetünk lépéseket. A leigazolásuknak fejlődést kell adnia a keretnek, és pénzügyileg is megfelelőnek kell lennie."
  • Zséé
    Milánba biztos nemmegy a serie B-be :DDD
  • fernando torres
    hülye lenne amilánba menni,ha már annyira nmenni akar menjen a mancseszterbe,de sztem mondom maradjon a matracosoknál-az lenne a legojjb,mert tényleg jó csapat lesz.
  • b4rc4
    Angliába sztem tuti nememgy...nemakar hetente lesérülni 1-2hétre mert hát az angol foci az a spanyolhoz kéepst kickboxakkor vagy a milán de onnan is elfog jönni szvsz 2éven belül...jah maradjon a amdridnál és jövőre má barcelonába lesz:P
  • Zséé
    Most ha elmegy a Mencseszterbe vagy a Milánba akkor is 1 vagy 2 év múlva sírva fog könyörögni hogy nálunk játszhasson
  • fernando torres
    ígyvan
  • R10
    hát jah... oszt onnan meg megvennénk mi :P
  • R10
    Rooney meg Saha van csak Nnistelrooy elmegy és a helyére akarják torrest nem?
  • fernando torres
    az lenne a legjobb ha maradna madridban,úgyis jelentős erősítéseken esett át a csapat..
  • b4rc4
    ha hozzánk nemjött nemmegy a MU-ba se...ott 2hetente megsérülne:S meg ottis van annyi csatár,hogy felesleges szvsz.
  • R10
    cserepadra gondolom ő tökéletes vol hiszen Ronaldo és Giggs játszott gyakrabban
  • csm
    senki sem mondta ezt. de Park Ji Sungot nem igazoltam volna le a helyében, hanem inkább vmi komolyabb emberkét.
  • B0B0
  • R10
    minek vegyenek meg mindenkit mint a cselzi?
  • csm
    van nekik, de vmiért mégsem igazolnak úgy mint a chelsea, pedig a Glazerek aszonták h Fergie bárkit megvehet.
  • R10
    jah van nekik, így minden adott h van Nistelrooy-t pótolják -.-
  • 9csöves9
    a Mu a világ egyik leggazdagabb klubja
  • B0B0
    MU-nak van 60 millája???
  • R10
    na Torres lehet megy a MU-ba szal onnan tuti nem vesszük meg...
  • B0B0
    Ha jól tudom Torres kivásárlási ára 60 milka. Nincs csapat aki ennyiért elvinné
  • fernando torres
    ez szimpi nyilatkozat volt(Y)
  • Zséé
    Gudjohnsen: A Barca jobb, mint a Chelsea

A Barca legújabb szerzeménye, Eidur Gudjohnsen a leigazolása után nem sokat várakozott, mielőtt ecsetelni kezdte elégedetlenségét korábbi munkaadójával szemben. Kijelentette, hogy a katalán csapattal nem is említhető egy lapon a londoni sztáralakulat.

Az izlandi válogatott csatár új szerzeménye a Barcának, Laportáék 12 millió eurót áldoztak rá, s ez a csatár nyelvét is megoldotta. A játékos helyzete azután vált mellőzötté korábbi klubjánál, amikor Roman Abramovics invitálását elfogadta Andrij Sevcsenko és Michael Ballack is. S bár az angol szuperklubnál nemkívánatos személy lett, úgy érzi, átigazolásával mégis egy szinttel feljebb lépett.

"A Chelsea nagyon sokat költött az elmúlt években, mióta Abramovics megérkezett a klubhoz, de a Barcelona minden poszton jobb náluk. A Chelsea sokat fejlődött Mourinho kezei alatt, de a Barcelona most azon a szinten van, amiről a Chelsea csak álmodozik, s a Barcelona esetében a győzelem történelmileg is a klub velejárója. A Barca mindig is sikeres volt, a Chelsea viszont nem."

Nem csupán hízelgés a játékos kijelentésének első része, hiszen jelenleg a Barca a spanyol bajnok és a BL címvédő, s már a szurkolók szerint is a korábbi legjobb, a Dream Team teljesítményét idézi a jelenlegi csapat.

Gudjohnsen már alig várja, hogy együtt játszhasson új csapattársaival. Éppen szülőhazájában nyaralt, amikor értesült a Barcelona érdeklődéséről, s most, hogy az üzletet nyélbe ütötték, arra törekszik, hogy helyet csikarjon ki magának a kezdőben.

"Épp nyaraltam a gyermekeimmel, amikor felhívott édesapám, s közölte, hogy Barcelonába kell utaznom. Szeretném elérni, hogy Rijkaardnak nagyon nehéz dolga legyen, amikor a kezdő tizenegyet nevezi meg, s természetesen a maximumot kell nyújtanom, hiszen ő ez alapján dönt. Ebben a csapatban mindenkinek megvan az esélye. Ha kell, leülök a kispadra is, de nem szeretném, ha Larssonhoz hasonlítanának, hiszen én nem levezetni jöttem ebbe a csapatba."
  • R10
    jah vagy az NFL-ben... :DDDD
  • R10
    hát a milanba meg a poolba sztem tuti nem megy :P

hanem jön ide :D