33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
lord nihilus #5430 és még elsem kezdték az igazolásokat(kivi vok ki megy) -
#5429 jah jó szezon elé nézünk :) -
#5428 kár h a depor közbe széthullik :( -
#5427 remélem én is :) -
#5426 kemény szezonnak nézünk elébe, mert kemény lesz ez a Capello-vezette Madrid -
#5425 Varázsló -
#5424 Cigány, nem?úgy emlékszem... -
#5423 uhh tudtam régen..elfelejtettem... -
#5422 Szerintem sem jön, pedig télleg jó lenne. Tudjátok egyébként, hogy mi a beceneve? -
#5421 :DDDDDDDDDDDDDD
-
#5420 esély nulla hogy jöjjön csak...azé nekem jól esne :DDDDDDDD -
#5419 ok legyen :)
jöjjön és remélem a legjobbját nyújtja majd :) -
#5418 1ik régi kedvenc szvsz nagyon jó pléya -
#5417 Quaresma? hát nem tom... sztem vmi jobb kellene :S -
#5416 -
#5415 De mit szarakodnak? már bocs. Miért nem lehet már végre házigazdát váltani? Tudom semmi közöm hozzá, csak idegesít, ha valamit értelmetlenül túllihegnek... -
nah ha majd megy akkor Ricardo Quaresma-t vissza is hozhatnánk... -
#5413 LABDARÚGÁS
EGY éVVEL TOVáBB MARAD A TáMAD
Giuly 2008-ig hosszabbít
Írta: Enrique
Megoldódni látszik Giuly helyzete a Barçánál: Ahogy azt várni lehetett, a támadó újabb egy évre kötelezi el magát csapatával, s így két évet még mindenképp Katalóniában fog játszani.
A támadó ügynöke, Alain Migliaccio és a Barcelona két vezetője, Ferran Soriano és Txiki Begiristain tegnap szóban egyezett meg a hosszabbításról, Giuly pedig ma érkezik Barcelonába, ahol véglegesíthetik a szerződést. A francia játékos hétfőn tölti be 30. életévét, így semmiképpen sem számít meglepetésnek, hogy a 2007 nyaráig szóló szerződését csak egy évvel toldja meg.
Giuly helyzete egyébként nem volt egyszerű, hiszen ahhoz képest, hogy a 2005-ben bajnoki címet nyert gárda alapembere volt, 2006-ban már fel kellett vennie a versenyt a Barça új csillagával, Leo Messivel, valamint a rutinos Henke Larssonnal. Így történhetett meg néha az is, hogy Giuly kettejük mögött sokkal kevesebb lehetőséget kapott, mint egy éve, s ezért már szezon közben kijelentette: Nyáron el fog gondolkodni a jövőjével kapcsolatban. A 2004-ben érkezett apró termetű játékos szerencsére nem a távozás mellett döntött, s így még két évig nagyon úgy néz ki: Barcelonában marad. -
#5412 Azért nyomattam be, ráadásul témához iskapcsolódik valamennyire :) -
#5411 Ez a srác állandóan olyan topicokat nyit, amiket rögtön bezárnak :) -
#5410 EZT, láttátok? XDDDDDD -
#5409 Kár, pedig jó lenne -
#5408 Én csak támogadtam, nem azt mondtam, hogy meg is kapja mivel nem Én döntök -
Zséé #5407 Ezt előbb is kinyilváníthattad volna. Nem kellett volna itt görcsölnünk a házigazda jelölt kiválasztásával... :) De a 3. jelölt már csak célba ér :DDD -
Monoton #5406 itt nem a modik adják a HG jogot?
vagy mivan? -
#5405 elolvastam
és remélem összejön neki :) -
#5404 elolvastad, hogy támogattam Torreszt? -
#5403 okok megértem joguk van nem indokolni!
de akkoris senkit nem fogadnak el és jó lenne tudni miért... vagy inkább maradjon Sheva aki 3 éve nem látta a topicot? -
#5402 támogattam Torreszt a házigazdaságban, amúgy meg nem kell megindokolni, hogy ki miért nem alkalmas vki a házigazdaságra -
#5401 írni fogok a modiknak amiben követelni fogom h mondják meg h miért nem cserélik le a házigazdát itt -
#5400 johogy:DDDDDDDDDDDDDDD -
#5399 tudom csak poén volt :P -
#5398 nem vagyok az nyugi.. -
#5397 ténlyeg most hogy mondod......sose leszek !!! -
#5396 -
Monoton #5395 mert Real fanatikus vagy! -
#5394 mert? -
#5393 -
Monoton #5392 hogyne!
nahh flém off! -
#5391 :DDDDDDDDDDDDDD
Monoton kedvence tuti Motta :D