33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#6153 grat torres -
#6152 nah akkor ON -
#6151 ki is halt a topik, megijedezett a nép ^^ -
Zséé #6150 nah épp ideje volt... -
#6149 hála istennek -
#6148 uristen sdasdasa -
#6147 nah ide se jövök többet :DDDD -
#6146 grat hg lettél :D -
Monoton #6145 Házigazda: fernando torres
:SSADASD:ASDDDAAAAAASD
grat -
Davidsned #6144 FCBarcelona.com:
"On Thursday, UNICEF and FC Barcelona will make public their alliance; the announcement will coincide with the celebration of the worldwide work achieved by UNICEF.
The motto of the agreement is Barça, more than a club, a new global hope for vulnerable children. The presentation will be made at the United Nations Central office in New York on the 7th September at 17:00 local time (23:00 in Catalonia). Present will be the executive director of UNICEF, Margaret Venemen and president of FC Barcelona, Joan Laporta.
With this alliance, FC Barcelona will give financial support to projects around the globe. In particular, those which help to protect children where there are humanitarian crises and those where AIDS is on the increase.
International Projection
UNICEF was founded in 1946 by the United Nations general assembly in response to the urgent needs of children across Europe following the Second World War. The organisation since then has worked in 157 different countries worldwide, helping children to survive and make a living for themselves.
As a major provider of vaccines to some of the world's poorest countries, UNICEF works to improve health and nutrition, to see that they receive basic education, to make sure they always have access to clean potable water and that they are protected from violence, exploitation and AIDS." -
Davidsned #6143 Még mindig nem működik az EuroBarca :( -
#6142 küldtem -
#6141 tényleg most már nem ártana ebbe a topikba egy házigazda sztem is Torres legyen!! -
Zséé #6140 Inter topikban is hamar elintézted, szal hajrá! :P -
#6139 Torresz légyszives küldjél egy mélt a modimélcímre , hogy hg szeretnél lenni
(megpróbáljuk mégegyszer, hátha) -
#6138 nah télleg flém off.
ezt privibe htx. -
#6135 vicces voltál nagyon, de nem kell a spam
nah akkor a Real szurkolóknak is megköszönjük az eddigi idelátogatást, van nekik is topikjuk
köszönöm -
#6134 Az érdeklődés hiánya miatt megszünt!!!:D -
#6133 #6109 -
#6132 Most mivan a kedvenc magyar oldalammal az Eurobarcával??? -
#6131 Maxi Lopezt sorsot az 100 hogy nem.jobban járt volna ha elmegy..sajnálom. -
Csesza #6130 nem ezt érdemli -
#6129 hm kiv vok Rijkaard fogja e játszatni.azért remélem nem úgy jár mint Maxi Lopez. -
#6128 Sylvinho: "Saviola sokat tud nekünk segíteni!"
Sylvinho, az FC Barcelona játékosa elmondta véleményét arról, hogy Saviola mégis a Katalánoknál marad.
Ma a brazil nemzetiségű Sylvinho Mendes becsülte Javier Saviola jó döntését, miszerint a katalán gárdánál fogja eltölteni az elkövetkezendő egy évet. Annak ellenére hogy az Fc Barcelona techikusainak nem feltétlenül az argentin játékos megtartása volt a cél, Sylvinho hangsúlyozta hogy nagyon sokat tud segíteni az év folyamán.
"Saviola egy nagyszerű játékos, tudja pontosan mi a jó neki. Én azt hiszem hogy nagyon sokat segíthet a csapatnak" - mondta a Barcelona védője -
#6127 az is vicces volt, amit ő mondott... -
#6126 kackac -
#6125 akit Ronaldinho nem fog tudni átb*szni :DDD -
#6124 Ez de értelmes hsz! -
#6123 ottvan nektek diarra -
#6122 Kaká-Ronaldinho , mindketten jó játékosok, csak egyes emberek stílusával van a gond, majd akkor beszéljen amikor megtanulta tisztelni a másik csapatot! -
#6121 őt minek házigazdának? :D több joga van mint egy hg-nak :)
szal most gabbert tekinthetitek elsőszámú házigazdátoknak :)
a többiekhez:én sem mondtam,h kaka' jobb mint dinho,de azért ne mondjátok már,h nem férne el a barca kp-ján...
persze kaka jó ahol most van,vagy még jobb lenne,ha a 29szeres spanyol bajnokhoz jött volna ;) -
#6120 nemlátod h. BOBO-tól kérdeztem? és még ti kapjátok fel a vizet, natur lebunkozol és kbben nem is vágod h. miről van szó, ennyi eszed van nah csé -
#6119 arról van szó hogy te hüje vagy édes fiam és lassan elkezdheted elhagyni a Barca topikot!!!különben visszanézheted az üzeneteket és rájöszz hogy én egy szót se szóltam hozzád!! -
#6118 Gabber, te nem vállalnád el a házigazdajogot? -
#6117 nah akkor a Milan szurkolóknak megköszönjük az idelátogatást és flém off -
#6116 ez azé dva hsz volt,mért is kellene szégyelniük magukat a Milan szúrkolóknak? ezt azért tisztázhatnád -
#6115 Nem arrol van szó! -
#6114 Miért kénne szégyellnie magát? csak megkérdezte mi a gond, miről maradt le? -
#6113 most miről is van szó? -
#6112 Akik ide írogatnak miért kire gondoltá a római pápára?