33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#5991 Dinho nélkül semmi sem megy... -
Zséé #5990 bazze 1-0 -
Zséé #5989 na végre valami...
szép volt Deco -
Zséé #5988 netörődjetek vele...
a lényeg, hogy láthatjuk a meccset :) -
#5987 nálam tökre halk, ez a hülye Sport Klub, de nem baj, világicsávót megúszom :D -
#5986 ej...Mute...
nah Hajrá BARCA! -
Monoton #5985 Világi :SADAS:DSAD:ASDAS -
#5984 mennyiért vette meg Bommel-t a Bayern? -
#5983 sok sikert Bommel! -
#5982 ne már, ezquerrot vitte saviola helyett?
az annyira béna, inkább őt kéne eladni, mint saviolat -
#5981 sok sikert Bommel!
Bayernnél vezéregyéniség lehet. -
Zséé #5980
-
#5979 télleg meg Saviola..őt azért vihette volna..
majd Messi és Iniesta. -
Zséé #5978 Kár hogy Saviolát nem vitte el :(
Kíváncsi vagyok Roni nélkül mit művelünk :) -
#5977 se Dinho,se Sylvinho, se Belletti.
akkor Zambrotta tuti kezd.kiv leszek. -
#5976 Celta Vigo elleni keret:
Kapusok: Valdés és Jorquera
Védők: Zambrotta, Thuram, Márquez, Puyol, Oleguer, Gio
Középpályások: Xavi, Deco, Motta, Edmílson, Iniesta
Támadók: Giuly, Eto'o, Messi, Ezquerro, Gudjohnsen. -
#5975 hali mindenki,tudnátok linket adni majd a netes kötvetítéshez.. ?:) -
#5974 a sportklubon is ki van írva egész nap. szal lesz aki közvetíti -
Zséé #5973 Nah elvileg adja ma a sportklub a meccset :)
21:00 Futball - Spanyol bajnokság
Celta - Barcelona - élő
(port.hu)
A hivatalos oldalon viszont az van írva hogy chivas-houston meccs lesz... -
lord nihilus #5972 végre :DDDD -
#5971 písz, igaza van -
#5970 Te csak maradj csöndben, nézd milyen hozzászólással érkeztél meg ide a topicba! Ezek után nem is számíts más hozzáállásra a többiektől!!!! -
#5969 Mindkét csatorna ad meccseket, de az M1 a elsőszámú szerződő, így ő határozza meg, hogy melyik meccset adja, és a Viasat3 csak a "maradékból" választhat. A Viasat3-nál továbbra is Hajdú B. közvetít, az M1-nél két új srác, a nevüket most nem tudom -
#5968 Az az igazság, hogy jó játékos ő, de nem egy csupatechnikás Barcában. A Bayernban sokkal jobbat fog játszani szerintem, a hajtósabb német foci sokkal jobban fekszik neki -
#5967 A lényeg az alján van
Ricardo Oliveira a Milané?
2006-08-27 13:30:01
Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a Milan leigazolta Ricardo Oliveirát a Betistől, és feladta a próbálkozásokat Ronaldo szerződtetésére, azonban Silvio Berlusconi klubelnök beismerte, hogy Ronaldinho leigazolása továbbra is a terveiben szerepel.
"Ha Ronaldinho eladó játékos lenne, azon nagyon el kellene gondolkodom. Mindenkinél jobban szeretném őt leigazolni, de egyelőre ez csak álom marad, mivel a Barcelona nem akarja eladni őt" - nyilatkozott Berlusconi.
A FIFA által az év játékosának választott brazil zsenit nem először hozták összefüggésbe a Milannal, azonban ő úgy döntött, hogy egyelőre a Barcánál marad. A németországi világbajnokságon mutatott gyenge formája miatt a piaci értéke talán kevesebb, mint a Bajnokok Ligája győzelmet követően, de Ronaldinho szerződésében a kivásárolási záradék még mindig ugyanannyi: 81 millió font.
A Milan tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a Ronaldo megszerzésére irányuló törekvéseiket megszakították, mivel sokkalják érte a 15 millió fontos vételárat. Helyette Adriano Galliani és Ariedo Braida a Betis csatára, Ricardo Oliveira felé fordult, akit 10 millió fontért lehetne leigazolni. A transzfer akár már a hétvégén is hivatalossá válhat, hiszen a hírek szerint már csak az orvosi vizsgálatok eredményére várnak.
Oliveira esetleges érkezése azonnali spekulációra késztette az olasz sajtót, tudván, hogy a brazil csatár ügynöke, Roberto de Assis, nem más mint Ronaldinho testvére és ügynöke. A pletykák szerint ez a kezdete egy nagy, gondosan kitervelt transzfer manővernek, aminek célpontja a világ jelenleg talán legjobb és legnépszerűbb játékosa. (acmilan.hu)
-
#5966 De a többi 37et ugye a sport1???? -
#5965 akkor már a franc se tudja -
#5964 nem.a hétfőit. -
#5963 A honlapjuk szerint nem lesz Hétfőn Spanyol bajnoki közvetítés! -
#5962 Egész évben mind a 38at??? -
#5961 Sport Klub adja -
#5960 Szerintem nem közvetíti egyik csatorna sem a meccset!!! -
#5959 És a bajnokink? -
Csesza #5958 mind2 csatórnán lesznek bl meccsek -
#5957 örülök hogy elmegy..sztárpados nem kell.
am se csíptem vhogy soha.vhogy nem éreztem Barca szintű játékosnak. -
#5956 erről nincs tudomásom sajna..:( -
#5955 ja, közvetve kapcsolódó kérdés: az idei BL-meccseket az M1-en fogjuk nézni? a Viasat3 megbukott? igazából ha Hajdú Bé marad a riporter, akkor nem érdekel a váltás:) sőt, talán jobban járunk. -
#5954 báttyóval összeakaszkodtunk kicsit. -
#5953 akkor marad az online meccskövetés. ja, még az sem, mert nem leszek bent:((
mi volt ez a tegnapi flémelés? -
#5952 Sport Klub adja.
nekem van.