33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Kanál #6354 az már biztos nem -
#6353 istenem ha Rivaldo meg Ronanldinho együtt játsszana a Barcában.... :) -
#6352 sztem is a foci mestere -
#6351 Sztem az utobbi 5 év 2 legnagyobb gólja: Milan elleni Ronaldinho ballábasa, amit a Ronaldinho csel (eredetileg Ronaldo csel) előzött meg, a másik a Chelsea elleni bepöccintős a 16osról, ott majdnem sírtam, hogy hogy lehet ilyen mester valaki (könnyeztem és még most is) -
#6350 hát igen..a Rivaldo.. -
#6349 2-0 -
#6348 Ronaldinho vs Chelsea, vagy Ronaldinho első meccse a barcában, 40ről bebombázta :)
De ez se gyenge =) -
#6347 ez a legnagyobb Barca gól -
#6346 tippek??
szvsz..ha nehezen is de nyerni fogunk. 2-1. -
#6345 vasárnap, 21:00
Barcelona – Valencia: A forduló másik rangadója, két remek formában lévő csapat csap össze a Nou Camp gyepén. A Katalánok eddig 100%-osak, legutóbb a Racingot ütötték ki a 0-3-ra, míg a Valencia a Getafet tudta megverni 2-0-ra hazai pályán. Nagyon nehéz megtippelni a mérkőzés végeredményét.A mérkőzést a Sport Klub közvetíti, élőben. -
#6344 sose szerettem Kluivertet -.-
hát azért a Gudi eddig jól helyettesíti Larssont. -
#6343 http://www.youtube.com/watch?v=J7mUh4xf774
Egy kis emlékeztető :)
De szerettem Kluivertet...Nagyon jól fejelt, és belőtte amit tudott :P egy ilyesmi csatár kéne most a barcába etoo cseréjének, mert nincs igazi befejező, vérbeli csatár.Etoo nem olyan mint Larsson, larsson az volt.
[evvel nem azt mondja h nemjó etoo, etoo a legjobb csatár, de kell cserének egy larsson,kluivert stílusú csatár] -
#6342 Xabi Alonso jaaa jaa:D -
#6341 Igaz, Xabi Alonso, a b és v egymás mellett van -
#6340 xDDD
jó nem az a lényeg, a fontos, hogy tudjuk kiről van szó...
elnézést kérek tőle, de komolyan nem tudtam leírni a nevét (helyesen főleg :))
Hogy hová tenném? kispadra^^ ha kell ott lesz, mert oda tettem xDD
[nemkecie tovább]
és lol, hogy nem találom sehol... (már abban sem vagyok biztos, hogy láttam valamit, vagy vkit) -
Csesza #6339 eggyikőtöknek se jött össze :)
Xabi Alonso
vagy valami ilyesmi... -
#6338 Xavi Alonzóra gondolsz??? És hova tennéd be? az ütköző középpályási posztra? Sztem nem igazán örülne annak! Az ára is 20 milka felett lehet! -
#6337 Bavialonzót a Barcába! Mekkorát lőtt már tegnap vzze :)
-
#6336 NINCS BEVEZETVE ÉS AZTMONDTÁK, HOGY 1 ÉVIG KB NEM IS LESSZ! -
#6335 Most mi van? Nem tetszik a pelenkareklám a félidők között? Vagy a síkloálhülye szakkommentátorok a stúdióban?
[együtt érez]
-
#6334 megint az a b*d*s sportklubb adja, hogy csesznék meg! -
Sunday 24 Sep. FCB-Valencia. (21:00).
Igen^^
Jah, a másik... biztos volt róla már szó:
VAn szponzora a barszának aminek ők fizetnek, díprespekt.
Ez a többi "nagy" klubbnak nem jutott eszébe [világszerte]? :P -
#6332 Tegnap a Barca TV-ben Txiki Bergistian pakolt két gólt a Monaco-nak :))) Most meg milyen posztot tölt be :) -
#6331 naná :)) nagyon jó formában van az egész csapat ;) ámbár Gio-t hiányolom a kezdőböl... [ ez szeméyles vélemény..] :))) köv meccs a Valnecia ellen lesz? -
#6330 beindult ám de még hogy!:) -
#6329 -Beindul a Barca vonat megint? (jaja ) -
#6328 Na csak most láttam Zsüli gólját, na az valami gyönyörű volt! :) -
#6327 Na de milyen gól vót mán :))) -
#6326 Ronaldinho 3-0 -
#6325 Giuly 2-0 -
#6324 Eto'o 1-0 :) -
#6323 Off: Pumám van, külföldről hozattam uncsitesómmal 20ért, magyarországon 32ezer, King Exec blue.Kurva jó meg minden, bazikényelmes, annyiban volt fura elsőre h jobban érzem a talajt mint másik cipővel, keményebb a stoplija. -
#6322 :))))))))) -
#6321 :)
naon joak az a Puma cipő.. -
Zséé #6320 jókép :)
-
#6319 fuu én is :) -
#6318 Én Quaresmát is szívesen látnám :) -
#6317 jaja :D
amikor took nézek Porto meccset.
[Quaresma miatt] -
#6316 Jaja, Andersont képen láttátok már?Bazikirály haja van :DDDD
Csak hát ők ketten kb. sztem 30milla euró lenne...15-15 talán mert a Porto 5ért vette Andersont és sztem akar rajta keresni...Abidal meg drága... -
#6315 Anderson hihetetlen nagy pléya.
Ronaldinho filing.asszem ugyanazona poszton(tkpb/k) is játszik meg akkora cselgép is.
Abidal télleg nagyon jó(Y)
nagyon jó igazolás lenne mind2.