33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#5951 "a meccset hétfőn rendezik meg." és mi ezt látni fogjuk kis hazánkban? melyik csatorna ohajtja leadni? remélem olyan amit én nem tudok fogni:( -
#5950 Celta Vigo-Barcelona: A Celta Vigo csapata olyan neveket igazolt, mint például a Villarreal korábbi játékosát Guayret vagy Jorget az Atletico Madridból, Lequit a Lazioból vagy éppen az Alaves támadóját Nenét. Míg olyanok távoztak, mint Silva és José Enriuque, akik visszatértek korábbi klubjukhoz, a Valenciához. A vendég csapat, pedig megvette Larsson helyére Gudjohnsent, a francia Thuramot és az olasz Zambrottát, valamint visszatért a Sevillából Saviola a támadószekcióba. Elhagyták viszont a Nou Campot a már említett Larsson, Gabri, aki az Ajaxhoz igazolt és Maxi Lopez aki a Mallorcában folytatja. A mérkőzés esélyese a Barcelona még úgy is, hogy európai szuper kupa meccset játszottak a Sevillával. Valószínűleg a Katalánok hozzák a kötelező győzelmet. A meccset hétfőn rendezik meg. -
#5949 Van Bommel a Bayernben! -- EGY éV UTáN TáVOZIK A HOLLAND -
#5948 nem is flémért kapod, hanem flémketésért :)
nah mostantól ON -
#5947 te még nem láttál engem igazából flémelni :P -
#5946 nah most nem menekülsz :P
flémkeltésért adok 1 -t, okés? :) -
#5945 jólhát.ennyit érsz.gusztitól nem veszem sértésnek. -
#5944 jovanguszti^^ -
#5943 jólvan.részemről lezárva.kacagj tovább,szarok bele,majd meglesz a következménye. -
#5942 hát azt nem te fogod eldönteni hogy hol kacagjak htxvm -_- -
#5941 akkor kacagj marci,csak ne itt.htx. -
#5940 enyhén megmosolyogtató hogy te divatozol le bárkit is SA:D?_?:SD_A -
#5939 majdrájössz -
#5938 marszejjrealmadrid nemtom hogyjött ASDSADASD -
#5937 magjöttmá,am pont te hiányoztál az életemből divatkirály marselliserealmadridgogunners -
Monoton #5936 jogos -
#5935 jóvammá divatbá ezekszerint te lese szarod az ilyet..kikaptatok a szueprupa döntöbe jovan. szépvagy kvarezsmaronaldinyodosszantosztorresz SD:AASD:?SD -
#5934 ez van.bnem lehet mindent megnyerni.ezek után legalább motiváltabbak lesznek. -
Monoton #5933 hát ti hivatalos honlapotokon jelent meg az 5ből 1 felirat
szval komolyan vették :) -
#5932 értem.ha bl döntőt buknánk így el akkor azt mondanám ok.de ezt. -
Monoton #5931 superkupa!!!
csak azért
ha sima bajnoki lenne akkor senki nem kecizne :P -
#5930 aha,értem.kikaptunk és akkor mivan.hihetetlen am.kikapott Barca és mindenki ezen lovagol. -
Monoton #5929 meccs után :) (gondolom én) -
#5928 milyen ezek után? -
G_ArchAngel #5927 ezek után érdeklődve várom a két elvert sztárcsapat, a Barca és Cselszki meccsét...:) -
#5926 Azért a biró is végezhetett volna jobb munkát kicsit fegyelmezetlenek voltak a játékosok!!! -
Kanál #5925 alallalal forma kihasson egesz evre -
#5924 -
#5923 köszcsá -
#5922 Mi lesz a blben így? Gome Over -
Zséé #5921 kösz, de nem így lesz :) -
#5920 azaz hasonlokat a továbbiakban is -
Zséé #5919 Ez van...
Meglátszott hogy kicsit sűrűre sikeredett a programunk és elég fásultan játszottunk. Majd bajnokságban visszavágunk :) -
#5918 hát ez nem volt túl fényes :-/ -
Kanál #5917 3
-.- -
#5916 0:2 :o
most értem haza mi van itt gyerekek ez szopás a javából -
#5915 0-2 Kanoute -
#5914 0-2 -
#5913 -
#5912 Barca-Sevilla 0-1 '29 :(