33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Davidsned #6193 A p2p streamekről szólva: pl. a héten pplive-ot raktam fel h szerdán megnézzek egy meccset, de akárhogy is próbáltam elindítani nem tudta bufferelni 100%-ig, így lemaradtam a meccsről. (asszem a DragonTV volt, de már más csatornákkal is fordult elő ilyen, és biztos, h nem a netem sebessége miatt:) -
Zséé #6192 2-0-ra nyerünk :) -
#6191 2:1-re nyer az Osasuna! -
#6190 köaz a reklámot. Elkél.
egyébként...
tv: SportKlub, B92(a szerb határ mellett élőknek)
stream: CCTV Soccer (TvAnts), QSIV (PPStream) -
#6189 mit tippeltek a ma esti meccsre?? -
#6188 A Primera Division második fordulójában is remek meccseket láthatunk, hiszen már egyből a Barcelona - Osasuna mérkőzéssel kezdődik, amely egyik csapat számára sem lesz egyszerű meccs.
szombat, 20:00
Barcelona – Osasuna:Az első fordulóban a Celta Vigo vendégeként alaposan megszenvedett a 3 ponttért a Barcelona csapata Ronaldinho nélkül. A Barcelonának vert helyzetből sikerült fordítani akkor. Az Osasuna pedig hazai pályán kapott ki a Getafe együttesétől, talán majd idegenben jobban fog menni. A meccs esélyese a Barcelona. A mérkőzést a Sport Klub élőben közvetíti. -
#6187 Zambrotta elárulta, hogy miért hagyta el a Juventust
Gianluca Zambrotta elárulta, hogy azért igazolt a Juventus csapatától a Katalánokhoz, mert gondjai voltak menedzserrel.
"Éreztem, hogy a korábbi Juve menedzsment csalt, de ellentétben a szurkolók állításával, én nem csaltam." - mondta Zambrotta a válogatott edzőtáborában.
"Ezért a káoszért távoztam. Minden tiszteletem Buffoné, és Del Pieroé." -
#6186 Remélem a sport1 -
#6185 csak gtam h.érdekel vkit.P -
Zséé #6184 ennek is megvan a saját topikja...
Barca meccset meg remélem sportklub adja -
#6183 Most hétvégi műsor a http://takeforum.com/stream oldalon
BUNDESLIGA
Dortmund-Mainz
Werder Bremen-Bayer Leverkusen
Cottbus-Hamburg
Bochum-Bayern München
Bielefeld-Stuttgart
PREMIER LEAGUE
Sheffield United-Liverpool
Arsenal-Aston Villa
Everton-Watford
Newcastle-Wigan
Bolton-Tottenham
Manchester United-Fulham
Chelsea-Manchester City
LIGUE1
Auxerre-Marseille
Toulouse-Nice
Bordeaux-Lyon
SCOTTISH PREMIER LEAGUE
St. Mirren-Aberdeen
Glasgow Rangers-Hearts
EREDIVISIE
Groningen-Feyenoord
GREEK LEAGUE
Olympiakosz-Xanthi
Egaleo-Pnathinaikosz
SPANISH SUPERLEAGUE
Espanyol - FC Barcelona -
#6182 Hell, valaki le tudná írni azok az adók webcímeit, ahol általában meccseket szoktak adni?? -
Davidsned #6181 1-0-ra kikaptunk... -
Davidsned #6180 Úgy néztem nagyon sehol nem adják. -
Davidsned #6179 Hol lehet majd nézni a Catalunya Cup döntőt? -
#6178 Barca a legjobb! ;) -
#6177 Ez tény, én sem értem mit keres ott pl. a Marseilles. Az Inter az utóbbi években nem volt valami top, csakis a régi eredményei számíthatóak bele, de akkor hol a Bayern és a Real??? -
#6176 milenne ha a barcáról beszélgetnénnk és nem az interről meg a reálról meg stb... -
#6175 jaja a Lyon azért az utóbbi 3évben ott vannak az európai elitben, inkább ők, nah mind1:D -
#6174 szvsz az Inter nem nyert semmit az utóbbi években, de ennek a két utolsó "bajnoki címeknek" köszönheti a 3. helyet, nemzetközi szinten: náting, kérdés az h. mikortól nézik az eredményeket, ha több évtizede akkor talán megérteném, de ha az utóbbi éveket , akkor maradok a véleményemnél -
#6173 jóvanna, nem basztatásból írtam... -
#6172 bazze,van magánéletem is.ez van.suli+koli,suliból benézegetek,hétvégén itt leszek. -
#6171 és a Real a múlt században? mégsincs ott, pedig Inter se nyer semmit, tavaly mégis első volt... Vajon miért szeretik ezt az Intert? Inkább kerülne oda a Lyon... Meg a Sevilla 2. helye... Úgy tudom egy BL 8-ad döntő többet ér mint az egész UEFA KAupa... -
#6170 Mert egy fordulóval tovább jutott az európai kupákban -
#6169 vajon a Fehérvár miért van 80 hellyel feljebb a DVSC-nél? :) -
#6168 A helyedben én megnézném, hogy mit csinált az Inter a 60-as 70-es években! -
#6167 állítólag túl sok látogató volt, ezért a szolgáltató levette az oldalt
a eurobarca készítői keresik a megoldást -
#6166 listáról pedig annyit h. nem reális képet mutat, pl az Inter mit keres a 2. helyen?:P(ajándék bajnoki címek, pff) nah köszöntem -
#6165 Eidur Gudjohnsen a nyáron tette át székhelyét Londonból Barcelonába, és mivel e két csapat egy csoportba került a Bajnokok Ligájában, az izlandi támadó nagy hasznára lehet Frank Rijkaardnak.
gudjohnsen041215.jpg"Kicsit furcsa lesz visszatérni Londonba, de ahogy a helyzet élesedik, sok hasznos információval segíthetem majd új csapatomat, a Barcelonát a Chelsea játékosairól és a taktikáról. A legfontosabb azonban, hogy fantasztikus csapatunk van, így le kell majd győznünk angol riválisunkat" - nyilatkozta Eidur Gudjohnsen, aki a nyáron igazolt a Chelsea együttesétől a Barcelonába. -
Zséé #6164 épp ideje volt
Más: Eurobarcával nemtudom mivan. Ha valaki tud valami infót akkor lehetőleg ossza meg velem/velünk. -
#6163 "és sztem aki a témához szól hozzá,annak mindenkinek helye van,függetlenül attól,h barcás-e vagy madridos" - by me -
#6162 "Az FC Barcelona csapata ugrott az élre a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS klub-világranglistáján.
Az eddigi listavezető Internazionale a harmadik helyre esett vissza, ahol a friss Libertadores-kupa-győztes brazil Internacional Porto Alegrével áll holtversenyben.
A második helyre az UEFA-kupa- és Szuper Kupa-győztes Sevilla lépett fel.
A legmagasabban jegyzett magyar csapat a tíz helyet javító, és jelenleg a 182. helyen álló Fehérvár, míg a Debrecen a 194.-ről visszacsúszott a 268. helyre.
Klub-világranglista:
1. (2.) FC Barcelona (spanyol) 288 pont
2. (4.) FC Sevilla (spanyol) 276
3. (1.) Internazionale (olasz) és
(5.) Porto Alegre (brazil) 270-270
5. (11.) AC Milan (olasz) 269
6. (6.) Olympique Marseille (francia) 266
7. (3.) FC Liverpool (angol) 260
8. (12.) Arsenal (angol) 258
9. (7.) AS Roma (olasz) 248
10. (8.) Bayern München (német) 246
...182. (192.) FC Fehérvár 87,5
...268. (194.) DVSC-TEVA 71"
[nso.hu] -
#6161 jóvan, ha ez kell :) -
#6160 elmondom harmadszorra is, ha kell :)
szal hagyjátok már békén ezt a szerencsétlen topikot, nem kell ide sem spam sem flém. -
#6159 Na töröltél engem is? :), pedig ennyit írtam: ,,grat hg, de hol van? :)"... -
#6158 gabber iránti baráti tiszteletből nem fejteném ki! Pápá! -
#6157 hát most miért törölted a hsz-em? semmi rossz nem volt benne...
és sztem aki a témához szól hozzá,annak mindenkinek helye van,függetlenül attól,h barcás-e vagy madridos -
#6156 nah akkor elmondom mégegyszer, a madridosoknak is van topikja, viszlát -
#6155 nem csak még biztos nem tudja feldolgozni hogy az lett:) -
#6154 baze, minden házigazdát elnyel a föld?