33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#6314 Leszeretnénk igazolni állítólag Abidalt és Andersont.
Abidalt ismeritek, szerintem nagyon megfelelő balhátvéd lenne, fiatal is és EUs...ő neki én személy szerint örülnék.
Anderson: Portoban játszik, 17évesek VBjén legjobb playa DosSantos előtt, most 18éves és állítólag az 1ik legnagyobb tehetség a világon, állítólag most megvennénk és azonnal kölcsönbe visszaadnánk a portonak 1-2évre... -
Zséé #6313 akkor miért írták mára? no mind1, akkor nem látom holnap... -
Csesza #6312 csak ugy megsúgom hogy holnap 20:00 Sport2 Élő
-
Zséé #6311 azt szeretném megtudni, hogy sportklubon miért box kezdődik most? -
#6310 az lehet hogy jobb autójuk van de azért ezt is hajtanám a helyükben -
#6309 szvsz 0-3 lesz.
-
Csesza #6308 ennél a hörcsögnél ezeknek jobb autójuk van! -
#6307 hát elég baja lehet annak a futballistának aki ezt az autót nem használja!! -
#6306 "melyet néhányan talán használni is fognak majd a futballisták közül�"
no comment :)) -
#6305 aranyos gépjárművet kapnak.. -
#6304 Mindenkinek új szponzori autó
Néhány hónappal ezelőtt a Barcelona új szponzori szerződést kötött, s a klub hivatalos autóit ettől a nyártól már nem a Toyota, hanem a német Audi szállítja. Tegnap megtörtént a gépjárművek ünnepélyes átadása is a Camp Noun belül és kívül, így most már minden Barca játékosnak van egy Audi Q7-ese (is). A forintban mintegy 20 millióról induló autó lesz mostantól a klub hivatalos gépjárműve, melyet néhányan talán használni is fognak majd a futballisták közül�
-
#6303 Racing – Barcelona:
A legutóbbi fordulóban a Racing csapata a Getafe otthonában kapott ki, és még nem szereztek pontot. A Barcelona 3-0-ra ütötte ki legutóbb az Osasuna csapatát és az első fordulóban is sikerült győzniük, sőt kedden a Bajnokok Ligájában 5-0-ra gyűrték le a Levszki Sofia csapatát. A mérkőzés esélyese a Barcelona. A Sport 2 élőben közvetíti a meccset. -
#6302 huu de aláztaka a srácok..
5-0... -
#6301 összefoglaló -
#6300 Eurobarca.hu ->Fórum->Barca Meccsek-> Összefoglalók,stb :D
kb itt megtalálod ;] -
#6299 linket,linket,linket...
:)) -
#6298 az se volt rossz -
#6297 5-0 :-) -
#6296 Eto'o gólja, a negyedik volt szép, bár inkább megalázó -
#6295 milyen szép gólt lőtt Ronnie!!!!!! -
#6294 eto'o 4-0 -
#6293 Puyoool :) 3-0 :) -
#6292 Iniesta Góóóóóóól! Barca-Levski Sofia 1-0
-
Davidsned #6291 Nemértem, h. most miért nem Zambrotta és Thuram a kezdő. (eurabarca) -
#6290 -
#6289 Na ja -
#6288 akkor már sztem Marquez menjen fel vkp,szűrő posztra Edmilson helyett és mindenkinek tetszeni fog. -
#6287 -
Davidsned #6286 Újra EuroBarca! -
#6285 jaja, 3év még van benne szvsz. -
#6284 Azért biztossan elég sokszor fog Thuram is játszani nem véletlenül igazolták le!! -
#6283 példa erre a 30felettre Cannavaro... :) 34 vagy 35éves és hihetetlen jó védő szvsz! -
Davidsned #6282 Az Eurobarcáról szólva: nekem már MySQL hibaüzenetekkel bejön az oldal. -
Davidsned #6281 A Márquez-Thuram témához hozzászólva: szvsz Thuram többször is lehetne kezdő Márquez helyett. Rutinosabb, és a védelem tengelyében mégsem kell neki annyit futkosnia; másrészt attól hogy egy ember 30 felett van, még nem jelenti azt h 5 perc után már kapkod a levegőért. :) Nem véletlenül kezdő a válogatottban sem. -
Zséé #6280 Csak úgy előzetesen:
Szombat (szeptember 16.) SportKlub
20:00 Futball
Spanyol bajnokság, Racing-Barcelona (élő) -
#6279 így van -
#6278 Majd átjössz hozzám! :) -
#6277 sztem Gio biztos hogy nem lesz benn!! -
#6276 sztem is ez a legjob:)))) -
#6275 lesz majd torrent linkem a teljes meccshez. ha majd érdekel valaki az priviben irjon.