33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#6111 Kik azok a többiek? -
#6110 Neked kéne szégyelni magad hogy ilyen baromságokat írsz!!!!!!! Érdekes a többiekhez képest kicsit le vagy maradva! -
#6109 nekem sem.biztos karbantartás.vagy vmi.sztem nemsokára megjavul. -
#6108 Nem tudja valaki mi van az EUROBARCA oldalával???-nekem tegnap délután óta nem jön le!!!! -
#6107 Azt nekem ne ossza az észt fociban aki egy Milannak drukkol, inkább szégyelje össze magát! Erről csak ennyit! -
#6106 Hát ha idáig nem egyeztek meg akkor most már sztem biztos hogy marad a Barcanal, az utolsó pár órában már nem hiszem hogy el tudják adni!! -
#6105 Sztem lehet, hogy kevesett keresett volna, de én a helyében elmennék. -
#6104 Neked ozt annyi eszed van a focihoz hogy az hihetetlen!Kakát mág nem láttad jol játszani akkor te nem tudom milyen milan meccset néztél!!! Szerintem Kaká meg Dinho között nincvs sok különbség persze jelen pillanatba Dinho nagyobb játékos de lehet később......... -
#6103 Saviola visszautasította az Aston Villát
A argentin válogatott Javier Saviola úgy tűnik, hogy idén marad a Barcelona csapatánál, mivel ügynöke, elmondta, hogy visszautasították az Aston Villa ajánlatát.
A világbajnokság argentin sztárja, az előző két évet kölcsönben töltötte előbb a francia bajnokságban próbálta ki magát, a Monaconál, majd a Sevillával nyert UEFA kupát. Most viszont visszatért a Barcelonához és úgy tűnt, hogy távozik Angliába.
Saviola ügynöke elmondta: ”Az ügy komoly, de Saviola másik csapathoz szeretne menni”
Már csak pár órája maradt Saviolának, hogy vállalja-e a kispadot a Katalánoknál, vagy elmegy valamelyik másik csapathoz. -
#6102 senki se mondta hogy Kaka szar,csak nem olyan jó mint Ronaldinho!!
de mindketten nagyon profik!! -
#6101 Ronaldinho nem KAKA ezt értsétek meg! :DDD
De Kaka' se szar! :) -
#6100 Messze van attól, hogy majd minden meccsen, de mindegy -
#6099 sztem attól függetlenül hogy a vb-n nem volt a legjobb,de általánoságba nézve jobb mint kaka és hány gólpaszt adott már Ronnie(hát nem könnyű megszámolni)??!!
de mindketten nagyon jó játékosok az biztos!! -
#6098 Parma-s vagyok :P
és a Barcanak szurkolok spanyolban^^ sosem volt titok -
Csesza #6097 ha VIP tagásg 4ever akkor használd :DDDD -
#6096 előszöris VIp tagság for ever..
másodszor Ronaldinho jobb Kaká-nál ez egyértelmű.
harmadszor ROnadlinho nemmegy sehva
harmadszor Rijkaar-dot nemfogjak kurigni
negyedszer Vb-n sarvolt Dinho de most jó és kész
ötödször Kaka nemjön a Barca-ba
hatodszor Fyrex BArca-s még jó!
-
#6095 :DDDDDDDDddd -
Csesza #6094 hát, borzasztó :))) -
#6093 te is barcás vagy??? én azt hittem,h te csak írogatsz ide,de h barcás lennél,ezt nem gondoltam... -
#6092 :D -
#6091 nah még a végén mi sajnáljuk h ronaldinho-nk van nem kaka-nk
viccesek vagytok -
#6090 azt kell csinálni,amit az edző mond,nincs mese... -
#6089 hát,vb-n sem nyújtott sokat...kaka' viszont majdnem minden meccsen viszi a hátán a csapatot,és remekül passzol -
#6088 szerintem hamarabb dobják ki Rijkaardot, mint Ronaldinhot... -
#6087 Ronaldinhot felmentette Rijkaard a hétfői mérkőzés alól!!
Bár ezt a hírt először a szavahihetőségéről nem éppen híres angol bulvárlap, a Sun hozta le, egyre inkább úgy tűnik, hogy igaz, hiszen azóta több spanyol médium is megírta. A történet lényege, hogy Rijkaard és Ronaldinho összeveszett, s a holland tréner felmentette a mérkőzés alól a brazil csatárt, s ezért nem játszott hétfőn, nem pedig azért, mert a klub szeretné eladni a Milannak.
Az angolok szerint a vasárnapi edzésen tört ki a balhé, s Rijkaard hazaküldte Ronaldinhot, aki a hétfői mérkőzést is kihagyta. A "Guardian" méltán elismert sportrovata szerint Rijkaard azon akadt ki, hogy az engedélye nélkül vett részt Ronaldinho egy reklámforgatáson - állítólag a Sony új reklámját készítették - egy nappal a szuperkupa-döntő előtt, ami a csapat vereségével végződött.
Persze a csapat ezt hivatalosan nem ismeri el, azt mondják, hogy a monaco-i mérkőzésen összeszedett sérülése miatt pihent. -
#6086 degyenge ismétlés volt :PPPP -
#6085 :D -
#6084 Béla király :D -
#6083 Pamela Anderson :D -
#6082 Mondjál már nekem mégvalakit, aki egyszerre 4 embert leköt egész meccs alatt! -
#6081 minden jah... Sevilla 3:0 a BL-döntőn is klasszis volt igen -
#6080 Remélhetőleg így is lesz. A Sevilla ellen elég halovány volt, igaz, idény eleje. :) -
Zséé #6079 Sztem felesleges ezen elmélkedni. Úgyse megy senki sehova még pár évig... -
#6078 Én nem a cselei miatt tartom többre Ronaldinhot, hanem az egész évben nyújtott kiegyensúlyozott teljesítménye miatt, ami igen magas szint. Én Kakát még sosem láttam jól játszani, de Ronaldinho minden Barca meccsen extra-klasszis -
#6077 :D
Én nem azt mondtam, hogy nem a világ 2. legjobb játékosa. :D
És hogy nem ezért nem fér el... :D De tény, hogy akkor meg mást kéne mellőzni, és a Barcát nem úgy ismertem meg, hogy hoznak egy sztárt és a helyéről szevasz vkinek... :)
Mondjuk igen erős lenne úgy a Barca, szal nem yo. :D De ez már másik topic.. :D -
#6076 kaka' sztem a világ 2. legjobb játékosa dinnye mögött,szal elfére ő...
csak ne menjen a barcába,neee,akárhová,csak oda ne :) -
#6075 és ki helyére? :) -
#6074 dinnye az bal oldalon játszik,kakát középre kell tenni :P -
#6073 Messi helyére nem.
Eto helyére pláne nem.
Ronaldinho helyére sem.
Deco helyére pláne nem, mert kell a védekezés is.
Utána már a többi poszt sem igazán megfelelő Kakának szerintem.
Aztán még Gudjonsen is ott van. :D
Meg még sokan mások... :D -
#6072 Kaka a Barcába nem lenne jó 5let, mert csak Ronaldinho helyére mehetne kb, de ha lenne számára egy másik hely, ahol egymás mellett tudnának játszani, az jó lenne. De ahogy elnéztem a taktikát, stbt, nagyon nincsen.
Egymás cseréjének meg kicsit nem lenne okés. :)