33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• fernando torres
    majd a Messi/Ronaldinho
  • Jagi
    Ez szívás... ki fog a reálnak 2-őt rúgni? xDD
  • fernando torres
    huuu az szép :(

nah Saviola,Gudi ..
  • tobias88
    hát, akkor nem hiszem hogy ugyanaz lessz, ha három hónapig nem futhat, pedig neki az az előnye mindenkivel szemben!
  • Ronaldinhos10
    Eto'o: 5 HÓNAP PIHENŐ!

A mai, egyébként sikeres műtét után nyilatkozva viszont Cugat professzor elmondta, a játékossal egyetértésben változtattak az operáción, s így körülbelül 5 hónapba fog telni Eto'o teljes felépülése. Azonban az a bizonyos változtatás nem volt véletlen, hiszen így ha minden jól alakul, Samunak nem kell tartania attól, hogy ismét megsérül az érintett testrésze további pályafutása alatt.

Eto'o jobb lába így a mai operációt követően egy hónapig rögzítve, gipszben lesz, majd azt követően körülbelül három hónap múlva kezdhet el ismét futni. Ha minden jól alakul, s problémamentesen halad majd Eto'o rehabilitációja, február környékén már ismét pályára léphet...
  • B0B0
    Egyetértek!
  • b4rc4
    jah:) csak akkor vmeikőük kevés jateklehtőséget kap... :( monduk 2.3év mulva... Ha Santos nagyon jol ffejlődik sztem stabil játékosa elsz a csapatnak... mivel 2-3év és Giuly sztem már nemlesz:( a helyét átveszi Messi. Deco 2010ben sztem akkor megy a Portohoz. ... és akkor megnyilik a hely Dos Santos előtt.
  • fernando torres
    ja hozzuk fel meg majd hozzuk vissza Quaresmat.
  • b4rc4
    sztem felesleges Quaresma:) Inkabb hozzuk fel Dos Santost:D
  • fernando torres
    vissza is cserélhetnénk Quaresmara ^^
  • fernando torres
    Deco a Portóban szeretné befejezni

A Barcelona középpályása elmondta, hogy egykori csapatában, az FC Portoban szeretné befejezni pályafutását.
    A brazil születésű játékos a Portóval Bajnokok Ligáját, és UEFA Kupát is nyert Jose Mourinho irányítása alatt.

A portugál válogatott nagyon szereti egykori klubját, és az álma hogy egyszer visszatérjen az Estadio do Dragao stadionba azok után, hogy minden célját megvalósította a Nou Campban.

Amikor a hosszú távú terveiről kérdezték Deco-t, ezt válaszolta: "Talán visszatérni a Portóba."

"Visszatérnék, és ott fejezném be a karrieremet."
    "
    Ez egy nagy kihívás lenne számomra."

A 29 éves játékost 2010-ig köti szerződés jelenlegi klubjához.
  • Zséé
    majd elvileg decemberben térhet vissza...
  • Jagi
    annyi minimum kell neki
  • b4rc4
    bazeeeeeeeeeeeeeeeee na akkor Messi kezdő lesz sztem. és Saviola is többet fog jaccani... :S mikorra gyógyul fel?? 2honap?:S
  • Jagi
    apics@ba...
    ezt is meg fogjuk érezni. Vagy nem, ha Messi olyan lesz amilyen szokott, de valljuk be, nem lehet mindig mindenki jó formában... saviola egy nagy karakter :) olyan mint egy puskagolyó^^ Hiányzol Heinke, Eto'o nak meg gyógypuszit SOKAT!
  • fernando torres
    abüdöspics@ba...
  • bigapó
    már amikor a földön ült tudta, hogy valami komoly baj van a térdével. én először úgy láttam, hogy ki van ugorva a porc, de valószínűleg neki így néz ki alapból. sajnálom Őt, de így legalább Messi-nek több lehetőség jut. nem nagyon ismerem a srácot, de nagy tehetségnek tűnik.
  • Zséé
    Ráadásul Saviolának is több szerep juthat :P
  • B0B0
    A világ szeme most Gudjohnsenen és Zsülin lesz (szinte biztos, hogy Messi lesz a kezdő)
  • Zséé
    Na remek...
  • Zséé
    Márquez megkapja az állampolgárságot

Bár a várthoz képest csúszott a folyamat, Rafael Márquez végül megkapja a spanyol állampolgárságot, így hamarosan egy hely fölszabadul a Barca keretében egy unión kívüli játékos számára.
    A Barcelona a nyárra várta a mexikói játékos állampolgársági folyamatának lezárulását, mely ugyan csúszott, de a klub átigazolásait mindez nem befolyásolta. Márquez a napokban viszont megkapta a hivatalos értesítést az állampolgársági kérelem elfogadásáról, s néhány bürokratikus pont lezárása után leteheti az állampolgársági esküt is. Márquez egyébként annak köszönheti az új spanyol útlevelét, hogy az ősei között van spanyol, hiszen az egyik dédapja Alicantéból származik, így jogosult a hispán papírokra.
    A mexikói védő így a következő hetekben kézhez veheti az új útlevelét, mely a jövőben nem csak egy unión kívüli játékos érkezését jelentheti, hanem akár idővel honfitársa, Giovani dos Santos első csapathoz kerülését is engedné.

Asszem lassan kezdhetjük beépíteni a csapatba dos Santost
  • Zséé
    Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!! MESSSSIIII!! Gyönyörű!
  • Ronaldinhos10
    azért most a csere után kicsit felpergett a játék!!!
  • Zséé
    nah még az kell hogy Eto'o lesérüljön hosszabb időre...
  • csm
    na most kéne beküldeni Larssont... kár h már nincs itt
  • Ronaldinhos10
    nagyon gyorsan cserélni kell, főleg a védelmen változtatni különben nagy sirás lesz a vége!!!!!
  • Zséé
    bazze öngól :S
  • Zséé
    ja a viasat, és már 2 ziccert rontottunk :(
  • b4rc4
    hát igy énis másképp vélekedek:D nemnagyon volt idom olvasgatni.. jaja akkor 1-0 legfeljeb 2-0 lesz.. Viasat adja a meccset???
  • Zséé
    Meglepetések a kezdőcsapatban
    Frank Rijkaard megerősített kezdőcsapatában számos meglepetés található a ma esti Werder Bremen elleni találkozóra. A jobbhátvéd posztján Oleguer Presas kap majd szerepet a németek ellen, míg a középpályán Xavi helyett Iniesta jut játéklehetőséghez. A várt változtatások egyébként beigazolódtak a rotáció jegyében, azaz Thuram, Sylvinho vagy Giuly is újnak számít a hétvégéhez képest. A Barcelona kezdőcsapata: Valdés, Oleguer, Puyol, Thuram, Sylvinho - Motta, Iniesta, Deco - Giuly, Ronaldinho és Eto'o.

Mindenképp győzni kéne. Sztem 1-0 lesz ide :P
  • b4rc4
    hali,na mi a tippetek a meccsre? sztem 2-1élesz nekünk :)
  • B0B0
    Pedig mindkettőnek hosszú haja van! (vagy nem .....)
  • shevy
    ja meg amikor iniesta a földön feküdt, azt hitte előszőr hogy Marquez az, utána meg talán Messi :)
  • shevy
    ja, nem volt óra, Messi végig a pályán volt, Zsoákinnal együtt :)
  • B0B0
    No meg Léderernél Messi végig bent volt. Jajj, ez az ember
  • horpeti
    azért egy órát odatehettek volna a képernyőre
  • horpeti
    kommentátor rulZ

Anzsuló
    Kőcsönbő jött vissza...

már csak a tehénbőgés hiányzik :D
  • horpeti
    és jön Saviola!!! :)

Navégre! :) Őt nagyon szeretem! :D

Mi lenne ha buzi is lennék :)
  • B0B0
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iniesta!

Mekkora góóóóól! :)
  • Shep
    egyenlítés meglesz, benne van a fiúkban?