33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#6475 ppstream://hwhk6td4ne6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/4E2JO3IPLE4TNWLC6VYBXL6QMHKACQDE
sopcast
A fenti linket tegyétek bele a progiba!
éló közvetítés, de japán -
#6474 na mostmár egyenlö esélyel indul a chelsea-barca mecs
a chelseböl e legjobb kapus a barcábol a legjobb támado fog hiányozni -
#6473 nem adja tv a meccseteket... -
#6472 tippem : 3-1 -
#6471 FC Barcelona-Sevilla FC
Barcelona, Camp Nou
Vezeti: Muñiz Fernández
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Thuram, Márquez, Sylvinho, Edmílson (Iniesta), Xavi, Deco, Giuly, Ronaldinho, Saviola (Gudjohnsen).
Sevilla: Palop, Daniel, Javi Navarro, Escudé, Dragutinovic (Puerta), Navas, Poulsen, Renato, Martí, Adriano, Kanouté. -
#6470 hát ja csak sztem Rijkaard inkább Gudjohnsenre fog hajlani de lehet hogy most kivételt tesz -
#6469 sztem Saviolat mindenképpen kezdetni kellene a Sevilla ellen -
Zséé #6468 nemtom
nemértek a lovakhoz :D -
Monoton #6467 nincs alatta véletlenül az előző banner? :D -
#6466 Ez jó kérdés! :/ -
Monoton #6465 de az hogy rákba került oda O_o -
Zséé #6464 nem én vagyok a hg...
azt a régi kék hátteret kéne kivenni vhogy -
Monoton #6463 font
D:::::SAAD? -
Monoton #6462 hát szerkeszd át :)
amugy zsírjó lett csak a betűtípus nem jön be nekem :D -
Zséé #6461 csak azt a kék hátteret kéne még kivenni mögüle :) -
#6460 -
Zséé #6459 egy kicsit még kéne finomítani a banneron :D -
#6458 Torres! Meló van! :) -
Zséé #6457 Csináltam egy másikat is. Amíg csínál valaki szépet addig be lehetne tenni valamelyiket :)
-
#6456 szép lett nagyon (Y) -
#6455 Hát jobb mint ami most van az biztos! :) -
#6454 én örülnék egy x-nek is... -
#6453 nem rossz -
Zséé #6452 Unalmamban csináltam egy banner szerűséget :)
-
#6451 7végén rajta leszek :)
addig ha tudtok szóljatok ps mestereknek hogy fabrikáljanak vmit. -
Zséé #6450 Nah a házigazda úr gondoskodhat új bannerról :) -
#6449 először is még van neki mit bizonyitani -
#6448 ¤ Saviola hosszabbítani akar a Barcelonával
Javier Saviola bevallotta, szeretné meghosszabbítani szerződését a katalán klubnál.
"Nem törődöm azokkal, akik azt mondják hogy csupán pénzügyi okokból akarok hosszabítani a Barcelonánál" - állította.
"Nekem van itt egy személyes kihívásom, amellyel más embereket szeretnék boldoggá tenni. Ez nem rólam szól"
"Ha lenne lehetőség a hosszabításra a jelenlegi klubomnál, ezt egyből meghúznám"
"Szeretnék letelepedni Barcelonában, de erről még korai beszélni, hiszen még csak most kezdődött az idény, nem tudni mi történik" - zárta le mondandóját az argentin játékos.
-
Zséé #6447 Az se lesz egyszerű, de legalább az otthon lesz. Bár sztem valamelyest tartalékolunk majd a cselzi meccsre... -
#6446 Sevillat se hagyd ki -
Zséé #6445 az a Chelse meg Real idegenbenben az széplesz egymás után -
#6444 Barca októbere
Okt. 14/15. - Sevilla (otthon)
Okt. 18. - Chelsea (idegenben)
Okt. 21/22. - Real Madrid (i)
Okt. 24/25. - Spanyol Kupa 16 között
Okt. 28. - Recreativo Huelva (o)
Okt. 31. - Chelsea (o) -
#6443 Saviola interjú -
#6442 így van,ő a miénk :P -
Monoton #6441 Gago a miénk :DA_:D
vagy egyikünké se :P -
#6440 sztem most még nem olyan nagy baj hogy nincs a legjobb formájában, de a Chelsea ellen már jó lesz ha összeszedi magát!! -
#6439 Ustariból naon jó kapus lesz, Gago sztem jöhetne, de Dos Santosé lesz az eus hely, Gago szerntem egy ilyen Mascherano féle Vkp, oda úgy is kéne ember később...Palacio szerintem meg nem rossz, de azért nem a legjobb, és 24 éves, ha 18-19 lenne és ien jó akkr oké de így :S:D -
Zséé #6438 jah, meg ha most felszabadul egy non-eus hely akkor az Dos Santos-é lesz, szóval be se férnének. -
#6437 sztem felesleges!!!
1.: ott van Dos Santos és még jópár tehetség
2.: Valdes fiatal és ne haragudjatok, de néha bénázik, de általában kiváló teljesítményt nyújt,
3.: egyetlen poszt, ahol öregek vannak, az a bal hátvéd poszt, oda 2 éven belül kell valaki, feltehetőleg 10 millió feletti igazolási értékkel -
#6436 én Ustari-nak örülnék a legjobban.hatalmas tehetség