33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#6435 Fernando Gago,Rodrigo Palacio,Oscar Ustari -
#6434 ¤ Rijkaard: Ronaldinho nem robot!
Az utóbbi hetekben, sőt hónapokban sok kritika éri a brazil futballzsenit Ronaldinhot. Már a világbajnokság óta kapja a sajtótól és a szurkolóktól a kritikákat, mivel szerintük már nem nyújtja azt a teljesítményt, amit valójában tud, és amiért megszerették őt.
Frank Rijkaard a Barcelona holland edzője viszont most megvédte játékosát, mondván Ronaldinho nem egy robot, ő is ember. Természetesen a szakember is sajnálja, hogy nem nyújtja a legjobb teljesítményét, de reméli, hogy hamarosan újra Ronaldinho lesz a világ legjobbja: ”Ronaldinho kiváló képességű játékos, de nem robot. Sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ő is csak ember, nem teljesíthet mindig a legjobban. Azt nem hiszem, hogy a világbajnokságon ért csalódás befolyásolja őt. Nagyobb problémának látom az előszezont, a felkészülési meccseket. Amikor lekötöttük ezeket, az edzőmeccseket, a szerződésben az ellenfelek mindig rögzítették, hogy Ronaldinhonak játszani kell. És ő játszott is. Nem tudta magát igazából kipihenni, ennek issza most a levét.”
Októberben lesz lehetősége bizonyítania a brazilnak, hiszen több nagy csapat ellen is szerepel majd. Többek között az El Clásicon és a Chelsea elleni Bajnokok Ligája mérkőzéseken. -
#6433 egyelőre Gudy nálam is -
#6432 én is Saviolát játszatnám de Gudy egyenlőre elég jól megoldja a problémákat:) -
Zséé #6431 Sztem Gudy jólesz amíg úgy nyomja mint Bilbaoba. Amúgy Eto'o-t is ki kellett szolgálni. Saviola nem kifejezetten középcsatár hanem inkább Ronaldinho vagy Messi posztján tudja kamatoztatni a gyorsaságát. Szvsz minden meccsen lehetőséghez fog jutni valaki cseréjeként :) -
#6430 jah... -
#6429 Gudjohnsent. Saviolát valamiért nem csípi, az izlandit meg ő hozatta -
#6428 szerintetek kinek kéne Eto'O helyére állni?
Én szivem szerint Saviolat tenném be,mert van olyan fürge mint Eto'o és elég gólérzékeny is... éshát szeretem is :) Gudyval annyi problémám van,hogy kikell szolgálni nagyon precizen,de hát arra megvan a megfelelő "személyzet" :))
szerintetek Rijkaard kitfog jáccatni? -
#6427 erről lemaradtam mint a borravaló :(
de, thy a linket -
#6426 -
#6425 hát a 100. meccse nem úgy sikerült ahogy azt sokan várták tőle
-
#6424 Athletic Bilbao - Barcelona: 1-3
Yeste a 11ik percben megszerezte a vezetést, ám a 20ik percben Casas kiállytása miatt a bilbaoi csapat emberhátrányba került. A Barcelona a 45ik percben Ustaritz öngoljával egyenlített, majd később Gudjohnsen (61) és Saviola (77) is betalált. -
#6423 egyetértek kicsit jobban oda kéne fegyelni főleg neki aki most a csapat fő egyénisége kell hogy legyen még nem jön vissza Eto'o!! -
#6422 nekem is ez volt az érzésem Ronaldinhoval kapcsolatban,jó lenne ha nagyobb alázattal játszani,mert most hogy nincs Eto'o,sokkal több helyzetet kellesz kidolgoznia -
#6421 Saviola góljának örülök, Xavi és Gudi voltak a legjobbak, Ronaldinho sztem nagyképűen játszott... -
#6420 összeségében nem volt 1 rossz meccs.de vhogy még mindig nem az igazi..
szvsz a meccs legjobbja Xavi volt. -
#6419 Na csak meglett, meg az over is :) -
Zséé #6418 Góóóóóóól Saviola!!
Deszépen végigjátszottuk :) -
#6417 Saviola Góóól -
#6416 Saviola 1:3 -
#6415 Saviola fel Gudi le.nah hajrá akkor -
Zséé #6414 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól Gudjohnsen!! -
#6413 olyan kényelmesen játszunk emberelőnyben 1-1es döntetlennél hogy az vmi hihetetlen -
Zséé #6412 hát én most félszemmel néztem az ismétlést, de nem úgy tűnt. No mind1, a lényeg hogy gól lett :P -
#6411 télleg.de most elemezték ..az is volt.
de Puyol am jelezte is hogy nem ő lőtte. -
Zséé #6410 pedig 100 hogy Puyol rúgta gyönyörűen :P -
#6409 Ustaritz öngóljának írják livescoreon, azé lol :D
na meek vissza nézni, gyengék vagyunk sajna :S -
#6408 nagyon jókor..pont szünet előtt.
Ronaldinhonak nem nagyon megy.. -
#6407 Puyol gól..ritka :D -
Zséé #6406 Szépvolt Puyol!! Most helyrehozta a hétközi öngólját :) -
#6405 Edmilson mostanság a leggyengébb láncszem szvsz -
#6404 Remélem behozza Saviolát, sokkal jobb azon a poszton mint gudi -
Zséé #6403 mostanában ez nem újdonság, hogy hátrányba kerülünk...
Elég labilis eddig a védelem
Ezazzzzzz piros!!!!!!!!!!!!!!
bekell húzni mostmár ezt a meccset! -
#6402 Yeste góljával vezet a Bilbao :(( -
Zséé #6401 Hát azért remélem nem nagyon érezzük meg Eto'o hiányát és abban is bízok, hogy Saviola lehetőséghez jut :)
Amúgy sztem simán nyerhetünk... -
#6400 Századik bajnoki a géniusznak
Ronaldinho Gaúcho ma lép pályára 100. alkalommal bajnoki mérkőzésen a Barcelonában, mely szép centenárium, s most igen nagy szükség is lenne a brazil föltámadására, ezt megünnepelve. Az irányítónak ugyanis bár voltak jó meccsei is az idény elején, az utóbbi találkozókon igen haloványan játszott, ami a csapat produkcióján is némileg látszott. Most, Samuel Eto�o sérülése után minden eddiginél nagyobb szükség lenne a zsenialitására, hiszen innentől minden nehezebb lesz a fő gólfelelős nélkül. Talán a jubileum jó hatással lesz Ronaldinhóra� -
#6399 A barca ma nem fog nyerni ne is várjátok, örüljünk ha x lesz. -
#6398 remélem Saviola holnap bentlesz a kezdőben -
#6397 Na jah! :) -
#6396 De mint tudjuk az nem ugyanaz^^ neki oka van rá :)