354
A véleményeket várom
-
#33 Álszemérmes az egész világ...Nem értem miért kell ezen kiakadi, mikor nap mint nap halnak meg emberek világszerte a véres harcokban, virágkorát éli a terrorizmus, a politikusok lefekszenek a hátsó sorokban meghúzódó gazdasái érdekcsoportoknak, a médiák ontják a szemetet és sorolhatnám napestig.
Persze ha a keresztény egyházat éri bármilyen sérelem, akkor az emberek azonnal a szájuk elé kapják a kezüket és kezdődik a sárdobálás, holott aki felvilágosult az tisztában van vele, hogy a kereszténység nem más mint a legősibb formálya a tömegirányításnak, és az egyik legkomolyabb gazdasági szerveződés....Mikor költözik már értelem az emberek fejébe kérdem én? -
#32 Komoly egy film lett -
#31 De hisz ez olyan szép tőle. -
#30 A zsidóknak küldte el jókívánságait. -
#29 Március 25-től vetítik. -
#28 Vagy nácizott, vagy antiszemitázott.
E kettő közül valamelyik...
Szerintem. -
#27 látom,tegnap ki lett vágva Ryan-nek a hozzászólása. mit mondott? -
#26 Azért remélem nem lesz szájbarágós. -
#25 Hat igen de latod hogy sok ember lelki vilagat felboritja teljesen.
Ha meghitt hivo vagy es plane katolikus akkor eleg nehezen eshet a film. -
#24 Végre egy film, ami be meri mutatni a keresztrefeszítés brutalitását. -
#23 egész jó lehet nem tudom én se mikor jelenik meg -
#22 Hazai bemutató mikor lesz?
Minden oldal azzal van teli, hogy "jaj ez a gyülülködő Gibson-csávó hogy meri már ábrázolni, hogy kik valójában Krisztus örökké bűnös gyilkosai", meg így siker úgy siker...
De az, hogy mikor lesz a hazai bemutató, az sehol sincs megemlítve. -
#21 Picit kerlek vegyel mar vissza! -
#20 Nos a film az alitolag nagyon is valosagosan mutatya be a mar joleismert tortenetet. Ez a film sokaknak majd kinyitja a szemet is de meg tobb embert fel fog boszantani.
Eleg meresz dolog volt Gibsontol ez a film. Sok Jezus-os film keszult mar de az mint szelid megfilmesites volt. Ez a durva.
En megneztem nagymamammal (aki verbeli hivo) a bemutatojat es mar akkor elbogte magat.... en nem merem megnezni nagyimmal a filmet pedig o ragaszkodik hozza... felek egyszeruen hogy tulsagosan rosz hatassal lehet ra.
Most ovlasom a neten hogy egy neni meghalt film kozben a moziba. Lealt a szive vagy mi... -
#19 Kérdezed hüjegyerek? -
#18 állat vagy ryan............. -
#16 Játszadozz inkább a Politikában! -
#14 jaja -
#13 ez meg miféle film? az új mel gibson film? -
#12 Dehogynem! Az antiszemitázás már megkezdődött ... -
#11 Habár még itthon semmit se hallani felőle vagy én nem tom:) -
#10 Van ez igy tul durva a film:))))))))
Sztem nézzétek meg
-
#9 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Augustus Gigo #8 Matrix revolutions előtt is mondták a fókuszban, hogy mi lesz, ha az aki megnézi felszabadult tudattal kilép ebből a világból a való világba:D LOL:D -
#7 hát senki se mondta.......... -
#6 fókusz a hitelességéről híres...... -
#5 A fokuszba volt most a sok emberből ak inézte egy meghalt a film nézése közbe... -
#4 nem de szerintem megnézem -
#3 Te már láttad? -
#2 Mi a véleményetek??? -
#1 elég durva 1 fil mlett