354
A véleményeket várom
  • SoDI---
    Ellenben nem kívánom MÉG NEKED SEM hogy átéld egy elvesztett gyerek utáni fájdalmat és szenvedést! Tapasztalatból beszélek

Más kérdés, hogy a humornak lehet rossz időzítése, és stílusa, de a tárgyba akkor is sok minden belefér.

Példa erre nálam 3 évvel fiatalabb unokatestvérem, aki autóbalesetben halt meg egy éve. Önmagában egy váratlan, és sokkoló tragédia.

Viszont szolid poénom ezzel kapcsolatban, hogy én ezek szerint abszolút biztonságban vagyok a volán mögött, hiszen annak a valószínüsége, hogy még egy ilyen történik a családban, nagyon kicsi... Lehet tehát nyomni hót nyugisan a gáázt... :)
  • SoDI---
    Intim részeket láttam!

Na ugye!
    Akkor meg miről beszélünk?
  • Blasta
    1. Intim részeket láttam!
    2. Remélem értesítesz mikor a családod megtér a teremtőhöz, hogy pár igazán ízléses és frappáns poénnal vígasztaljalak!!!!!!!!!!!!!

(Ellenben nem kívánom MÉG NEKED SEM hogy átéld egy elvesztett gyerek utáni fájdalmat és szenvedést! Tapasztalatból beszélek)
  • SoDI---
    Egyház vs kommunista kérdésben tudja mindenki rólam, hogy a kereszténységet védem foggal körömmel.

De ennek ellenére mondom, hogy egy rohadt jó poén :)
  • SoDI---
    Családod haláláról pl.???
    Kedvenc háziállatod haláláról?
    Gyermeked elvesztéséről gondolom marha szívesen hallanál jó kis "izes" poénokat mi?

Hohohóóóó.
    Te úgy látom, még nem nézted meg az "Intim részek" címü filmet. Megtörtént eset. Howard Stern felesége elvetélt. A csávó rettenetesen izléstelen módon viccelődött ezzel a műsorában (a kioperált élettelen üvegcsébe rakták, aztán majd elviszik az állatkertbe is a "cafatkának" elnevezett utódot).
    Első reakciója a feleségének is az volt, hogy elválik, meg hasonlók, de az első indulat után ő is belátta, hogy a humorba az ég adta világon tényleg szó szerint MINDEN belefér :)

Tiltakozni nem a humor ellen kell.
    Tiltakozni kizárólag az ateista támadások ellen kell!!!
  • SoDI---
    Definiálom a "nagyon jó vicc" fogalmát.

Bármi, ami első látásra röhögést csikar ki belőlem.
    Ennyi :)

Nem a humort kell támadni, hanem az ateista, és liberális kritizálókat! A humor az egészen más kategória!
  • CSOCSO
    szerintem poen. mert a szememben a filmet es rendezojet figurazta ki es nem a jezust
  • fifi
    "Ez egészen más kategória, mintha valaki támadja."
    Ez végülis igaz, mert ez az unintelligens, gyökér, furkó kategória, ami tényleg más, mintha valaki támadja.
  • CSOCSO
    loal
  • fifi
    És akkor ez szerinted "nagyon jó vicc volt"? Mert akkor a te humorérzéked erősen a NULLA felé tendál....
  • KeKKSZike
    Végignéztem a filmet! Ha lehet ilyet mondani, akkor tetszett a film, szerintem Mel Gibson hatalmas, méltán híres filmet alkotott! Jézust megtestesítő szinész remek volt! Nagyon szép, megható film...
  • KeKKSZike
    Hülye barom az ilyen ember, aki ilyet rajzol! Fejbe kéne lőni az ilyet!
  • Blasta
    Hogyapicsába ne lenne, te barom?!

Családod haláláról pl.???
    Kedvenc háziállatod haláláról?
    Gyermeked elvesztéséről gondolom marha szívesen hallanál jó kis "izes" poénokat mi?
  • SoDI---
    Nincs olyan dolog, amit izléstelen viccben feldolgozni.
  • SoDI---
    A pesti est érett gondolkodású grafikusa sztem még egy holokauszt filmről is ilyen "poénos" képregényeket készítene.

Ha ő nem is, én megtettem :)
    Csak most éppen nem ez a téma :)
    Linkeljem? :-))))

Különben én erősen konzervatívként nyomtam be ide ezeket a képeket. Hiszek ugyanis abban, hogy olyan dolog nem létezik, amiből ne lehetne nagyon jó viccet csinálni :)
    Beleértve akár a holokausztot, vagy akár Gibson filmjét.

Ez egészen más kategória, mintha valaki támadja.
  • selwik
    Ez kész..

Nem hagytam otthon a humorérzékemet, de ez egyszerűen ízléstelen. A pesti est érett gondolkodású grafikusa sztem még egy holokauszt filmről is ilyen "poénos" képregényeket készítene.
  • SoDI---
    The Passion Of The Stern
    (Howard Stern.com)

• SoDI---
  • KeKKSZike
    Elkezdtem nézni a filmet! Hát komolyan mondom, hogy nagyon dúrva az én lelki világomnak! Ott tartok éppen, amikor korbácsolják, de a szivem megszakad, hogy milyen kegyetlenek vagyunk, mi emberek!
  • dikki*yysw
    :DD
  • dikki*yysw
    Szerintem ezt csak te érzed így - kicsit viccesnek is tartom - mert nem valószínű, hogy egy ennyire realitásra törekedő filmnél Mel Gibson azzal a felkiáltással vette volna fel a film legvégét, hogy

"na bazze eddig aztán kurva valósághűek voltunk meg minden, de most már annyira szomjazok egy kis hálivúdi rambóeksönre, menjen el lyukas kezekkel a barlangból höhö-hö kúl"

vagy te így gondolod?
  • BADE
    oké
  • Ramza
    A másodikat helyesbítem, mert ilyen formában nem igaz:
    - a film befogadásának semmi köze nincs a vallásossághoz, de annál több az emberi érzékenységhez, ezt bizonyítja, hogy a vallásos emberek egy részének nem tetszik, míg több egyházellenes embernek igen.
  • Ramza
    Két megjegyzés:
    - a stílusod ismét téged minősít, az ugatásról miért nem a tiltakozó keresztény papok jutnak eszedbe? Vannak bőven onnan is.
    - a film befogadásának semmi köze nincs a vallásossághoz, de annál több az emberi érzékenységhez.
  • Ramza
    Nem.
    A vége tipikus anti-hollywoodi befejezés.
    Akkor lett volna amerikás, ha feláll, visszatér a többiek közé és nagy az öröm.
    Gibsonnak volt önfegyelme, éppen csak egy rövid célzást tett arra nézve, hogy a történet vége nem ott van, hogy leszedik a keresztről.
    A legjobbatr választotta.
  • Punker
    majd leviszem valamikor ok?
  • Bandew
    Soha nem lesz szinkronizálva.
  • Jano
    Nem is néztem honlapokon.
    Feiratot már találtam.
  • jugen
    vazze még egy tudatlan...
    A passió magyar szinkronnal
  • BADE
    valami honlapon még nem találkoztál vele?
    Ja és magyarul?
  • Jano
    DC-n minden mennyisében.
  • BADE
    valahonnan le lehet szedni?
  • Bandew
    Minek kell pl a kezét mutatnia????
    sztem elég lett volna annyi, hogy mutatja a lepelt, és kész.
    De nem. Megjelenik mint egy akcióhős, aztán elindul.
  • jugen
    mi benne a gáz?

mutatják, hogy eltünik a lepel alól, utánna az arcát, végük a kezét, hogy ott a seb és vége a filmek.

• Bandew
    Ja. Na az nagyon gáz jelenet!
  • Jano
    Ja.
  • jugen
    moziban aki látta!

az a legvége a filmnek, hogy elindul kifelé a barlangból?
  • magus
    nem figyeltem...
  • Bandew
    És a vége?
    Az tipikus hálivudi marhaság volt.
    Elmegy Jézus a kamera előtt, és mutatják a lukas kezét!
    Pfff...
  • magus
    hát igen, nem hálivudisitották el, bár azért elég durván benne van az, hogy na akkor ez most már csakazért is brutalis lesz.