PASSIÓ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
pontosan az egyház a legnagyobb szekta

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SoDI---
A Római katolikus és a keresztény egyházakat ha kérhetem ne vegyük egy kalap alá..... Nem egyenlõ...

Dehogynem.
Szekták szaladgálnak, az egyház egyház.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Bucser
A Római katolikus és a keresztény egyházakat ha kérhetem ne vegyük egy kalap alá..... Nem egyenlõ...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szabina
Ezt én is olvastam. Állítólag egy nõ infarktust kapott a keresztrefeszítéses jelenetnél.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Punker
de nem 2000 éve, olyan mint itthon a hit gyülekezete azok is szinte minden pénzt elszednek a birka "hívõktõl"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Arch
Honnan töltötted le?

akár hogy is nézzük az összes egyház az emberek kihasználására épül, tény hogy a keresztények csinálják az egyik legdurvábban.

Halottál te már a scientologiai "egyházról". Na azok csinálják a legdurvábban.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

a.carkey
Megrázó egy munka. Aki tudja, minél elõbb nézze meg!

A medve nem játék.

a.carkey
Maradjál! Amen!

A medve nem játék.

RangeR
Ez csak mitológia. A gyengébbek közül. Maradok az európai mitológiáknál. Azokkal nincs ilyen gond. A filmet azért megnézem a korszak miatt és a légionáriusok miatt. A többi személy Jézust kivéve az ugye nem érdemelné meg, hogy megnézzük, vagy hogy is van ez? Megérdemelnék? Hiszen a törvényeik szerint nekünk a jussunk a halál legyen, ha nem szolgáljuk õket... de gondolom ezt sokan tudják...

a.carkey
Belenéztem, beletekertem. Nem akartam ma megnézni - ráér holnap is -, de nem bírtam ki, hogy bele ne nézzek ...(Ugyanis egy meglepõen jó verzió is kering már "odakünn" ...)

Csak belekezdtem, de abbahagytam. Ugyanis az nem kétséges: nagyon megfelelõ hangulat kell hozzá! Holnap fellapozom a Bibliát, mert volt pár dolog, amin meglepõdtem vagy inkább új volt. De holnap este újból belekezdek. Vagy már délután.

Amit láttam belõle, az nagyon meg van csinálva. (Pilátus nagyon jó!) Direkt belenéztem a végébe is, a keresztút illetve a keresztrefeszítés elejébe. Hm. Elég durva. 😞

Zenéje nem Hans Zimmer, bár elsõre annak tûnt - tiszta Gladiátor -, hanem John Debney a zeneszerzõ. Szuper. Nagy a hangulata!

Holnap ...

A medve nem játék.

Aramir
Mé? A Brian Életében is volt keresztrefeszítés

Punker
jaja én se a kereszténységet akartam szidni csak az egyházat...

Arch
Akkor még egy kis off:
Én ateista vagyok. És pogány. És ahogy írtad ”alapból elutasítok minden vallást”, de nem csak a kereszténységet, hanem mindet. Ezért nem vagyok pl buddhista sem, meg semmi. És sokan _szerintem_ nem a kereszténységet szidják sokan, hanem az egyházat. Azt amit csinál. Más egyházi tevékenységbe nyílván elég kevesen látnak bele, hiszen itt a kereszténység a legelterjedtebb dolog, és minden ki arról alkot véleményt (jobb esetben😊) amit ismer.

De egyetértek, hogy a filmhez kéne visszatérni, úgyhogy bocs az offért.

a.carkey
Szerintem nem kéne ez az egyházellenesség. Ha valaki szidja a zsidókat, rögtön bannolják. Ez sem más, szidás, csak burkolt. Érdekes, ezt nem törlik. Oké, nem olyan szintûek ezek az eszmefuttatások, mint amit az illetõ a #15 és a #17-ben produkált, de egyeseket sérthet, mégha nem is írnak ide. A filmre térjetek vissza. Az ateisták azok nem változnak, alapból elutasítanak minden vallást, de valahogy ez mindig a keresztény valláson csattan (zsidón miért nem ...), akik meg elfordultak, azok meg szintén ritkán szólnak hozzá objektívan. Valahogy mingid a "meg vagyok keresztelve, de ..." jön elõ ...

A filmrõl pls!

(Bár mivel az csak áprilisban jön hozzánk, addig meg csak az angol feliratos változat fog keringeni a neten, nem igazán hiszem, hogy sokak meg fogják nézni.)

A medve nem játék.

Hát ha csak azt veszed hogy végig latinul és iráni nyelven van és csak a felirat lesz magyar (legalábbis remélhetõleg nem szinkronizálják...), akkor már nem lehet olyan szájbarágós. Hacsak nem "alkotnak" a feliratfordítók...

Ma eszembe jutott az egyik Halálos fegyver rész, amiben a végén Mel Gibsont és Rene Russot egy zsidó pap adja össze a kórházban... LOL

"akár hogy is nézzük az összes egyház az emberek kihasználására épül, tény hogy a keresztények csinálják az egyik legdurvábban."

Ehhez csak annyit tennék hozzá - bár én alapvetõen a deista hitet képviselem, pedig meg vagyok keresztelve, de ennek ellenére mégsem vagyok keresztényellenes -, hogy nem olyan biztos hogy az a legdurvább amit a keresztények csinálnak. Lehet az is durva, amit egyes vallások úgy tesznek a háttérben, hogy ha nem vagy elég "éber" meg se látod. És sztem ez a vallás mögé bújtatott rablás/kihasználás/közvetett irányítás/stb. még durvább.

Kandurex
2 évezred alatt az egyházat csak a mocsok és a vér járta körbe. Nincs itt semmilyen szemfelnyitás csak történelem. Mit kell ezen kiakadni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
akár hogy is nézzük az összes egyház az emberek kihasználására épül, tény hogy a keresztények csinálják az egyik legdurvábban.

PREMIERE1
Az tény, hogy jól szervezett! De, hogy a kereszténység a legõsibb formája lenne a tömegirányításnak, azt azért tagadnám. Van azért egy régebbi és sokkal jobban szervezett formája is, sõt az sem "messze" keletkezett attól a területtõl, ahonnan a kereszténység indult ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Gery1980
A mondandóm második fele a keresztény egyházra vonatkozott, nem a kereszténységre...

Gery1980
Álszemérmes az egész világ...Nem értem miért kell ezen kiakadi, mikor nap mint nap halnak meg emberek világszerte a véres harcokban, virágkorát éli a terrorizmus, a politikusok lefekszenek a hátsó sorokban meghúzódó gazdasái érdekcsoportoknak, a médiák ontják a szemetet és sorolhatnám napestig.
Persze ha a keresztény egyházat éri bármilyen sérelem, akkor az emberek azonnal a szájuk elé kapják a kezüket és kezdõdik a sárdobálás, holott aki felvilágosult az tisztában van vele, hogy a kereszténység nem más mint a legõsibb formálya a tömegirányításnak, és az egyik legkomolyabb gazdasági szervezõdés....Mikor költözik már értelem az emberek fejébe kérdem én?

csum666
Komoly egy film lett

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Bandew
De hisz ez olyan szép tõle.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
A zsidóknak küldte el jókívánságait.
Dynamic
Március 25-tõl vetítik.
SoDI---
Vagy nácizott, vagy antiszemitázott.
E kettõ közül valamelyik...
Szerintem.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

rezsofiz
látom,tegnap ki lett vágva Ryan-nek a hozzászólása. mit mondott?

sazl : c

Bandew
Azért remélem nem lesz szájbarágós.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Hat igen de latod hogy sok ember lelki vilagat felboritja teljesen.

Ha meghitt hivo vagy es plane katolikus akkor eleg nehezen eshet a film.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ollie
Végre egy film, ami be meri mutatni a keresztrefeszítés brutalitását.

csum666
egész jó lehet nem tudom én se mikor jelenik meg

SoDI---
Hazai bemutató mikor lesz?
Minden oldal azzal van teli, hogy "jaj ez a gyülülködõ Gibson-csávó hogy meri már ábrázolni, hogy kik valójában Krisztus örökké bûnös gyilkosai", meg így siker úgy siker...

De az, hogy mikor lesz a hazai bemutató, az sehol sincs megemlítve.

gyraph
Picit kerlek vegyel mar vissza!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Sephi
Nos a film az alitolag nagyon is valosagosan mutatya be a mar joleismert tortenetet. Ez a film sokaknak majd kinyitja a szemet is de meg tobb embert fel fog boszantani.

Eleg meresz dolog volt Gibsontol ez a film. Sok Jezus-os film keszult mar de az mint szelid megfilmesites volt. Ez a durva.

En megneztem nagymamammal (aki verbeli hivo) a bemutatojat es mar akkor elbogte magat.... en nem merem megnezni nagyimmal a filmet pedig o ragaszkodik hozza... felek egyszeruen hogy tulsagosan rosz hatassal lehet ra.

Most ovlasom a neten hogy egy neni meghalt film kozben a moziba. Lealt a szive vagy mi...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Kérdezed hüjegyerek?
csum666
állat vagy ryan.............

Dynamic
Játszadozz inkább a Politikában!
csum666
jaja

zaki
ez meg miféle film? az új mel gibson film?

a.carkey
Dehogynem! Az antiszemitázás már megkezdõdött ...

A medve nem játék.

csum666
Habár még itthon semmit se hallani felõle vagy én nem tom😊

csum666
Van ez igy tul durva a film😊)))))))

Sztem nézzétek meg

Davidus
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

V9ykn8_TZL0

Matrix revolutions elõtt is mondták a fókuszban, hogy mi lesz, ha az aki megnézi felszabadult tudattal kilép ebbõl a világból a való világba😄 LOL😄

csum666
hát senki se mondta..........

Punker
fókusz a hitelességérõl híres......

csum666
A fokuszba volt most a sok emberbõl ak inézte egy meghalt a film nézése közbe...

csum666
nem de szerintem megnézem

Bandew
Te már láttad?

csum666
Mi a véleményetek???