PASSIÓ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dehogynem.
Szekták szaladgálnak, az egyház egyház.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Halottál te már a scientologiai "egyházról". Na azok csinálják a legdurvábban.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
Csak belekezdtem, de abbahagytam. Ugyanis az nem kétséges: nagyon megfelelõ hangulat kell hozzá! Holnap fellapozom a Bibliát, mert volt pár dolog, amin meglepõdtem vagy inkább új volt. De holnap este újból belekezdek. Vagy már délután.
Amit láttam belõle, az nagyon meg van csinálva. (Pilátus nagyon jó!) Direkt belenéztem a végébe is, a keresztút illetve a keresztrefeszítés elejébe. Hm. Elég durva. 😞
Zenéje nem Hans Zimmer, bár elsõre annak tûnt - tiszta Gladiátor -, hanem John Debney a zeneszerzõ. Szuper. Nagy a hangulata!
Holnap ...
A medve nem játék.
Én ateista vagyok. És pogány. És ahogy írtad ”alapból elutasítok minden vallást”, de nem csak a kereszténységet, hanem mindet. Ezért nem vagyok pl buddhista sem, meg semmi. És sokan _szerintem_ nem a kereszténységet szidják sokan, hanem az egyházat. Azt amit csinál. Más egyházi tevékenységbe nyílván elég kevesen látnak bele, hiszen itt a kereszténység a legelterjedtebb dolog, és minden ki arról alkot véleményt (jobb esetben😊) amit ismer.
De egyetértek, hogy a filmhez kéne visszatérni, úgyhogy bocs az offért.
A filmrõl pls!
(Bár mivel az csak áprilisban jön hozzánk, addig meg csak az angol feliratos változat fog keringeni a neten, nem igazán hiszem, hogy sokak meg fogják nézni.)
A medve nem játék.
Ma eszembe jutott az egyik Halálos fegyver rész, amiben a végén Mel Gibsont és Rene Russot egy zsidó pap adja össze a kórházban... LOL
"akár hogy is nézzük az összes egyház az emberek kihasználására épül, tény hogy a keresztények csinálják az egyik legdurvábban."
Ehhez csak annyit tennék hozzá - bár én alapvetõen a deista hitet képviselem, pedig meg vagyok keresztelve, de ennek ellenére mégsem vagyok keresztényellenes -, hogy nem olyan biztos hogy az a legdurvább amit a keresztények csinálnak. Lehet az is durva, amit egyes vallások úgy tesznek a háttérben, hogy ha nem vagy elég "éber" meg se látod. És sztem ez a vallás mögé bújtatott rablás/kihasználás/közvetett irányítás/stb. még durvább.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Persze ha a keresztény egyházat éri bármilyen sérelem, akkor az emberek azonnal a szájuk elé kapják a kezüket és kezdõdik a sárdobálás, holott aki felvilágosult az tisztában van vele, hogy a kereszténység nem más mint a legõsibb formálya a tömegirányításnak, és az egyik legkomolyabb gazdasági szervezõdés....Mikor költözik már értelem az emberek fejébe kérdem én?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
E kettõ közül valamelyik...
Szerintem.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha meghitt hivo vagy es plane katolikus akkor eleg nehezen eshet a film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Minden oldal azzal van teli, hogy "jaj ez a gyülülködõ Gibson-csávó hogy meri már ábrázolni, hogy kik valójában Krisztus örökké bûnös gyilkosai", meg így siker úgy siker...
De az, hogy mikor lesz a hazai bemutató, az sehol sincs megemlítve.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Eleg meresz dolog volt Gibsontol ez a film. Sok Jezus-os film keszult mar de az mint szelid megfilmesites volt. Ez a durva.
En megneztem nagymamammal (aki verbeli hivo) a bemutatojat es mar akkor elbogte magat.... en nem merem megnezni nagyimmal a filmet pedig o ragaszkodik hozza... felek egyszeruen hogy tulsagosan rosz hatassal lehet ra.
Most ovlasom a neten hogy egy neni meghalt film kozben a moziba. Lealt a szive vagy mi...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK