354
A véleményeket várom
-
#114 tényleg nem mondta senki hogy Jézus életéről szol, de ha már egy ilyen személyről szol egy film akkor ne csak már kinzás legyen, mert ez szerintem a téma meggyalázása....ugyanis nem ez a lényeg.... ha csak a kinzást akarta bemutatni akkor legközelebb dracula grofrol lesz filmje és bemutatja hogyan huzta karoba az embereket? Ha nincs lényegi mondanivalo akkor csak felhasználta Jézust hogy sok pénzt csináljon.. pfff -
#113 Ja. Jól is néznénk ki, ha a keresztrefeszítéskor - juj de hosszű szó - megkérdezték volna Jézust:
- FÁJ? Lassabban üssem? Oh bocsánat. Ne haragudjon, még kezdő szadista állat vagyok ... -
:) #112 fizeted a jegyet ?:D megnézem akkor szivesen még1x:) -
#111 Szerintem meg igenis durvának kell lennie ennek a filmnek,hogy felhívja a figyelmedet és beleéld magad.Ez nem egy átlagos film,és igen mély értelme van.Ha nem látod nézd meg újra... -
#110 Várd ki a végét! -
#109 Látszik a bevételén. :) Most ért Európába, de már a legsikeresebb +18 filmnek számít. (Lassan a legsikeresebb filmnek ...)
-
#108 Ettől függetlenül tényleg nem szerencsés ilyen durva dolgokat ábrázolnia..Mert így a potenciális nézőtábor jelentős részét tutira elveszti. -
#107 Senki egy szóval nem mondta,hogy a film Jézus életéről szól.Amikor kész sem volt akkor is hangoztatták, hogy Jézus utolsó óráiról és megkínzásáról/keresztrefeszítéséről szól! -
:) #106 csak a szenvedés látványa lesz sokat nem möondd a film..
végülis csak ezt akarta szerintem csak bemutatni hogy gibson szerinte mennyit szenvdett... én nem bántam hogy megnéztem.. szinte érezni lehet ahogy jézusnak a kezébe ütik azt a nagy szöget .. jó közelről mutatják aztán amikor a szög átütött a fán akkor alulról mutatja a kamera ahogy a szögből csöpög a vér.. sok ilyen apróság van még benne -
#105 meg fogom nézni a filmet, de én is ettől tartok, hogy mondanivalo nem nagyon lesz, csak a szenvedés látványa, aminek egyébként tényleg nem sok értelme van...azon kivul hogy láthatjuk milyen is volt a keresztrefeszités.... -
Augustus Gigo #104 Na kezdődik -
Augustus Gigo #103 ÉN láttam, nekem nagyon teccet -
#102 Láttad? -
Augustus Gigo #101 az egy nagyon jó film! -
#100 ma lesz az HBO-n az Ámen aszem -
K.András #99 Egyetértek,ezen az alapon csinálhatnék egy filmet magárol az emberröl,és a kinai kinzás 5 ezer éves tapasztalatait mutatnám be,mondván ez az ember,igy kinozza a másikat!
Teljesen fars ez a film,jézus életének nem az utolso 12 orája volt a lényeges,hanem az amit mondott amit képviselt és amit tanitott!Persze ez attol még lehetne jo film,csak ez a hirverés a véres jelenetek arrol árulkodnak, hogy esze ágában nem volt gibsonnak filmet késziteni,ö jézus szenvedéséböl egyszerüen pénzt akart csinálni! -
:) #98 megnéztem ma a filmet... 2 órából 1 óüra erőszak...
mellettem vót 1 idős mama, aki végigsirta a filmet..é illetve csak addig birta nézni amig az első szöget belenyomták jézus kezébe.. utánna annyira rosszul volt hogy inkább lelépett....
Hát ha tényleg igy voilt ahogy gibson elképzelte, akkó yó sokat szenvedett...... A filmen mire a keresztre került, már ép börfelület nem volt jézuson.. -
Cat #97 nekem az ha véres karókat döfnek át egy emberen mindegy hogy a passio, egy horrorfilm, vagy egy orvosi dokumentumfilm, nem fogom megnézni. MINDEN általam olvasott kritika kiemelte a jelenetek durvaságát, és nem látom be miért szükséges ez.
még ha jézus mel gibson féle ábrázolása érdekelt volna is, ez visszatart attól hogy megnézzem - szerintem nagyot hibázott, mert tuti hogy nem vagyok egyedül. -
#96 nem szabad összetéveszteni a horrort a túlságosan naturalistán ábrázolt valósággal! -
Cat #95 mindenhol azt irták róla hogy horror, szóval eszembe se jut megnézni a filmet -
#94 Ez az egész antiszemitizmus a világ legnagyobb marhasága, mert maga jézus is zsidó származású volt. -
#93 Honnan tudod, hogy a Biblia nincs-e tele féligazságokkal? -
#92 Szerinted a református, evangélikus az egy szekta?
Na jóó, azért őket tolerálom, nem akarok ide Észak-Írországot :) -
#91 ő készítette a keresztre feszítettek keresztjeit, mivel ács volt meg iylenek/ami amúgy igaz is/...
Féligazságokkal Krisztust gyalázni undorító dolog. -
#90 sorry, nem vallásellenes, inkább egyházellenes. -
#89 OFF: van vallásellenes topic? Mert ha van, nem ártana oda átmászni :)) -
#88 A film botrányos=sok embert kíváncsivá tesz, ergo sok ember megnézi , hogy mi is ez.
Megvolt az előhíre a filmnek, és akármilyen szar lenne akkor is kurvasokan megnéznék.
Itt is ha elolvasod a hozzászólásokat a legtöbben azért nézik meg mert kíváncsiak hoyg miért van ilyen nagy botrány körülötte, nem azért mert érdekli őket hogy mi volt jézussal (én is a botrány miatt néztem meg....nincs mit tagadni rajta) -
#87 Amerikában minden film nézőcsúcsot dönt. Csak ezt hallom, hogy rekord bevétel, meg rekord nézőszám. Most vagy az amcsik járnak egyre többször moziba, vagy egyszerűen csak lökik a marketinget? -
#86 Szerinted a református, evangélikus az egy szekta? -
#85 Mintha olyan sok "Jézus sztároló" film lenne :/ -
#84 Előre kijelentem, 2 hete láttam a filmet, angol felirattal, de szerintem még így is tökéletesen érthető volt.
Véleményem szerint ez a túlzott brutalitás egy kicsit sok, viszont el kell ismernem hogy mint film, az egyik legzseniálisabb a világon. Én még nem éltem át így egy filmet se(megrögzött egyházellenes pogány ateista vagyok).
Viszont az igaz hogy idegességet vált ki az emberekből...belőlem pl nagyon is.
A megvalósítás: elismerem hoyg így volt, de szeintem azért tényleg egy kicsit durva, hoyg 2 órán keresztül ütnek egy embert.
És nem értem miért halt meg a nő a keresztrefeszítésnékl mikor az semmi az ostorozáshoz képest :) -
#83 Ne szólj be ha nem nézted meg!!! -
Gandibá #82 Nem épp sztároló, csak olvass vissza.. -
#81 ez egy újabb jézus sztároló film? már majdnem olyan unalmas ez a téma mint a mikulás. -
#80 Ez így igaz! Semmi értele én azt mondom! -
Augustus Gigo #79 Filmmel magyarországon azért nem nagyon lehetett találkozni, mivel az egyház betiltotta a sugárzást, mivel krisztust máshogy mutatta be, pl: ő készítette a keresztre feszítettek keresztjeit, mivel ács volt meg iylenek/ami amúgy igaz is/... -
#78 ??? Abból volt film is? Csak a könyvvel találkoztam... -
Augustus Gigo #77 Krisztus utolsó megkísértését láttátok? nekem az is nagyon teccett, ezt meg még nem bírtam megnézni:( -
#76 én biztosan megnézem a filmet, kiváncsi vagyok -
#75 ott a pont!