PASSIÓ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na kezdõdik

ÉN láttam, nekem nagyon teccet

csum666
Láttad?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

az egy nagyon jó film!

Punker
ma lesz az HBO-n az Ámen aszem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

K.András
Egyetértek,ezen az alapon csinálhatnék egy filmet magárol az emberröl,és a kinai kinzás 5 ezer éves tapasztalatait mutatnám be,mondván ez az ember,igy kinozza a másikat!
Teljesen fars ez a film,jézus életének nem az utolso 12 orája volt a lényeges,hanem az amit mondott amit képviselt és amit tanitott!Persze ez attol még lehetne jo film,csak ez a hirverés a véres jelenetek arrol árulkodnak, hogy esze ágában nem volt gibsonnak filmet késziteni,ö jézus szenvedéséböl egyszerüen pénzt akart csinálni!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

megnéztem ma a filmet... 2 órából 1 óüra erõszak...

mellettem vót 1 idõs mama, aki végigsirta a filmet..é illetve csak addig birta nézni amig az elsõ szöget belenyomták jézus kezébe.. utánna annyira rosszul volt hogy inkább lelépett....
Hát ha tényleg igy voilt ahogy gibson elképzelte, akkó yó sokat szenvedett...... A filmen mire a keresztre került, már ép börfelület nem volt jézuson..
nekem az ha véres karókat döfnek át egy emberen mindegy hogy a passio, egy horrorfilm, vagy egy orvosi dokumentumfilm, nem fogom megnézni. MINDEN általam olvasott kritika kiemelte a jelenetek durvaságát, és nem látom be miért szükséges ez.
még ha jézus mel gibson féle ábrázolása érdekelt volna is, ez visszatart attól hogy megnézzem - szerintem nagyot hibázott, mert tuti hogy nem vagyok egyedül.

fifi
nem szabad összetéveszteni a horrort a túlságosan naturalistán ábrázolt valósággal!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mindenhol azt irták róla hogy horror, szóval eszembe se jut megnézni a filmet

Pluskast
Ez az egész antiszemitizmus a világ legnagyobb marhasága, mert maga jézus is zsidó származású volt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Bandew
Honnan tudod, hogy a Biblia nincs-e tele féligazságokkal?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

SoDI---
Szerinted a református, evangélikus az egy szekta?

Na jóó, azért õket tolerálom, nem akarok ide Észak-Írországot :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
õ készítette a keresztre feszítettek keresztjeit, mivel ács volt meg iylenek/ami amúgy igaz is/...

Féligazságokkal Krisztust gyalázni undorító dolog.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Match
sorry, nem vallásellenes, inkább egyházellenes.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
OFF: van vallásellenes topic? Mert ha van, nem ártana oda átmászni :))

Match
A film botrányos=sok embert kíváncsivá tesz, ergo sok ember megnézi , hogy mi is ez.
Megvolt az elõhíre a filmnek, és akármilyen szar lenne akkor is kurvasokan megnéznék.
Itt is ha elolvasod a hozzászólásokat a legtöbben azért nézik meg mert kíváncsiak hoyg miért van ilyen nagy botrány körülötte, nem azért mert érdekli õket hogy mi volt jézussal (én is a botrány miatt néztem meg....nincs mit tagadni rajta)

I.C.ram
Amerikában minden film nézõcsúcsot dönt. Csak ezt hallom, hogy rekord bevétel, meg rekord nézõszám. Most vagy az amcsik járnak egyre többször moziba, vagy egyszerûen csak lökik a marketinget?
I.C.ram
Szerinted a református, evangélikus az egy szekta?
I.C.ram
Mintha olyan sok "Jézus sztároló" film lenne :/
Match
Elõre kijelentem, 2 hete láttam a filmet, angol felirattal, de szerintem még így is tökéletesen érthetõ volt.
Véleményem szerint ez a túlzott brutalitás egy kicsit sok, viszont el kell ismernem hogy mint film, az egyik legzseniálisabb a világon. Én még nem éltem át így egy filmet se(megrögzött egyházellenes pogány ateista vagyok).
Viszont az igaz hogy idegességet vált ki az emberekbõl...belõlem pl nagyon is.
A megvalósítás: elismerem hoyg így volt, de szeintem azért tényleg egy kicsit durva, hoyg 2 órán keresztül ütnek egy embert.
És nem értem miért halt meg a nõ a keresztrefeszítésnékl mikor az semmi az ostorozáshoz képest :)

Astaroth
Ne szólj be ha nem nézted meg!!!

Nem épp sztároló, csak olvass vissza..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

O0D:
ez egy újabb jézus sztároló film? már majdnem olyan unalmas ez a téma mint a mikulás.

Hajrá Dózsa György!

Bandew
Ez így igaz! Semmi értele én azt mondom!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Filmmel magyarországon azért nem nagyon lehetett találkozni, mivel az egyház betiltotta a sugárzást, mivel krisztust máshogy mutatta be, pl: õ készítette a keresztre feszítettek keresztjeit, mivel ács volt meg iylenek/ami amúgy igaz is/...

Arch
??? Abból volt film is? Csak a könyvvel találkoztam...

Krisztus utolsó megkísértését láttátok? nekem az is nagyon teccett, ezt meg még nem bírtam megnézni:(

Alien
én biztosan megnézem a filmet, kiváncsi vagyok

Galy
ott a pont!
Phanta
Sajna még nem láttam a filmet de mostmár nagyon kíváncsi vagyok. Végre egy olyan film ami valami értéket is hordozhat és egyszerre milliók nézik meg. Rég nem volt ilyen a mozikban... (kritikákból legalábbis így tûnik)

10 perces havazás...

SoDI---
Sodi-- te nagytudású: Szerinted a református az evangélikus a görögkeleti/ortodox egyház az mi??????? Keresztény vagy katolikus??????????

Nem katolikus.
De kereszténynek tudom, hogy mondják magukat.

2 cds mpeg verzió 1es cdjénéek lejáccásához mi kell? Mert sehogy sem akar elindulni, mindig kiakad. Már 3 szor leszedtem különbözõ helyekreõl,de semmi:(

Astaroth
Én tegnap láttam,marhán megfogott,kicsit beleéreztem magam Jézus életébe.(szó sincs antiszemitizmusról,mindenesetre hírverésnek jó volt)
Tényleg szerintem ez a film mindenkinek kötelezõ vallástól függetlenül!A szinkron jó volt,de a feltámadásnál megszakadt a film...

Arról nem beszélve hogy a keresztények hány ezer embert kiírtottak, mert nem vették fel a kereszténységet. Meg mindeb háború a vallás miatt van..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Blasta
Ezafasz szodáj látom csak nem tanult meg rendesen válaszolni a kérdésekre amit feltesznek neki.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

nagykispeter
Ugy olvastam a Papi oldalán hogy ACE MEGA CODEC 595-ös verzió kell és sima Bsplayer lejátsza és a feliratot is kitudod tenni!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

na emg van egy két cds mpeg verzió, csak egy gond van, ha inditom a gép kiakad, mi kell hozzá? haverom szerint el van átkozva:D

Amerikában baromi siker lett, már az elsõ napokban nézõcsúcsokat döntött.

Bucser
Válaszoltam privátban itt pedig befejeztem az offolást:))) Bocsi mégegyszer.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pluskast
Elkezdtem írni egy hosszabb gondolatmenetet de aztán rájöttem, hogy felesleges, így csak azt mondom, igazad van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jano
:DDD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
ok offolás vége részemrõl
ON: lelehet már szedni valami normális minõségû veriót?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

PREMIERE1
Nem szokásom kötekedni, csak kicsit már sok volt ez az egyházellenesség. (Ha túl bántó volt, moderáljátok ki!)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Mert a Német Evangélikus Egyház nem kap állami támogatást?

Mert Indiában a többnyire nyomorban élõ hívek tartják el az egyházakat, vagy az arab országokban a csóró nép tartotta el az egyházát, templomait?

Japánban sem a hívek tartják el az egyházat?

Kínában is magától állt helyre a hitélet?

Az állam itthon nem adott egyes keleti egyháznak lóvét, hogy rendbe hozassa a templomát?

Na ja!

Azért van negatívuma is annak, hogy a Pol Forum eltûnt.

Minden ateista vagy "szektás", némi "hú de Isten a keleti vallás" filózófiával felvértezve, fantasy rajongássál megtoldva "katolikus vagyok, de ..." ateizmussal a fejekben elkezd ide irogatni, ahelyett, hogy a filmhez szólnának hozzá értelmesen. Alapból rühellik a katolikus egyházat és azonnal támadják, ha hozzájutnak bármilyen fórumhoz. Ennek ellenére, ha valaki szidja az egyik keleti egyházat, akkor meg rögtön megy a moderálás. Minden másért szólni kell, hogy a moderátor végre lépjen és lásson. Ha lép, "okosan" vagy beteszi a gumiba, vagy megszûnteti, néha lezárja - többnyire úgy, hogy a szarkeverés legyen felül -, ahelyett, hogy kidobná a nagy "gondolkodók" hozzászólásait, amelyek az olyan nem ateista "barmokat" - mint pl. én - esetleg meg is bánthatnak!

Védd a szellemiség rontó hitgyülit, rúgj bele a katolikus egyházba Te is! Eddig úgysem bántották minden fórumon ...

Tökért kell állandóan ezen csámcsogni! Csámcsogj egy másik keleti egyházon vagy tartsd meg a véleményed! Öltek, gyilkoltak azok is eleget! Több ezer éven át volt hatalmuk. Épp annyira "kutathatnád" azokat is az okos hozzászólásaidban! De ha már nem teszed - vagy mered, mert a végén még bannolnak vagy rádsütik, hogy "Sodi rajongó" -, szorítkozz a filmre pls, ne hitvitákat kezdeményezz! Nézd meg a filmet és abbl indulj ki, hogy akkoriban mennyire menõ volt szadistának lenni az egyesek által tisztelt leigonárius uraknak (#43).
Nem mintha a már emlegetett keleti egyház papjai nem féltették volna a hatalmukat. Mert, ha végiggondolod, pont ebbõl a hatalomféltésbõl indult ki az egész keresztény és római katolikus egyház története. Hatalomvágyból lazán "megölették" Jézust ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Laalee
lehetne 1-2 ontopic hozzászólás is :D

jó lenne ha nem fajulna el ez a topik

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

SoDI---
A Hitgyüli is kereszténynek mondja magát :)

Bucser
Sodi-- te nagytudású: Szerinted a református az evangélikus a görögkeleti/ortodox egyház az mi??????? Keresztény vagy katolikus??????????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem tudom ki tanult hittant teológiát etc. Elvileg (a katolikusok, reformátusok, evangelikusok, görögkeletiek/ortodoxok ezzel takaróznak) az EGYház (legyen bármilyen neve) a hívõk közössége. Nem a szervezet ami körbeveszi. Tehát a Római katolikus anyaszentegyházban a pap ha azt mondja egyház nem magáról beszél hanem a hívõkrõl. HA egy kívülálló beszél egyházról akkor a papi szervezetet érti rajta. Ezért van az, hogy ez a két dolog elbeszél egymás mellett. Utálom a papokat, de semmi bajom az Egyházzal. Egy egyházat lehet úgy is tartani ahogy a budhisták csinálják, de lehet úgy is ahogy a scientológusok, vagy a Hit Gyülekezete. A katolikusok elkérik (szó szerint tartják a kosarat) a pénzt a hit gyülekezete esetén mikor belépnek alá kell írniuk a tagoknak egy nyilatkozatot, hogy fizetésük x százalékát az egyházuknak adják ( A Hit Gyülekezete nem kap állami pénzeket...) A buddhistáknál pedig úgy mûködik a dolog, hogy termelenek a kolostorba maguknak és eladják a termelt javakat. Ha templomra van szükségük felépítik és amikor az emberek látják, hogy épül a templom õk is besegítenek. Mondjuk ez kultúrális különbség is.

Harmadrészt. Római katolikus - Anglikán keresztény egyházi szervezetet elítélem. Soha nem szólt másról mint a hatalomról. A Többi protestáns egyházi szervezettel semmi bajom amíg nem akarnak erõszakosan megtéríteni (kb. úgy vagyok velük mint a homokosokkal: Amíg nem akar megdugni elfér mellettem)

SoDI---
2 évezred alatt az egyházat csak a mocsok és a vér járta körbe.

És gondold el, mennyivel több lett volna belõle, ha az inkvizíció nem irja ki a destruktív elemeket. Belegondolni is rossz.