44078
-
#8575 nade zárjuk le
remélem megértetted -
#8574 és???
sztem aki Van Basten nem szerette ahogy játszik az nem nagyon ért a focihoz.
Oks de mivel én többet tudod a csapatodról had hívjalak divatdrukkernek. :-)
Ennyit illene tudni. -
Monoton #8573 "Én speciel egy időben szerettem a Milan-t Van Bastenék miatt, de akkor is Juve-s voltam. Más kiliengésem nem volt P"
Breki33
jahh és ez nem a kérdezz felelek! ha majd játszani akarok akkor megyek a kvízpartra! -
#8572 akkor fejből tudnád ezt
pl mivel érdemelte ki a keselyű nevet és mi volt a legamlékezetesebb válogatott meccse? -
Monoton #8571 nem titkolom hogy másoltam minek is!
nem tudom fejből bevallom ! de tudom hogy hol keressem! mert szurkoló vagyok! :) -
#8570 " Ez már az új csapat volt: Miguel Angel-San José, Stielike, Sanchís, Camacho-Michel, Gallego, Lozano-Butragueno, Santillana, Valdano, de rendszeresen szerepelt Chendo, Vasquez, Salguero. "
akkor ezt megbeszéltük :-)
máskor ha másolsz legalább a kötöjelet vedd ki -
Monoton #8569 Miguel Angel-San José, Stielike, Sanchís, Camacho-Michel, Gallego, Lozano-Butragueno, Santillana, Valdano, Chendo, Vasquez, Salguero.
-
#8568 hmm pedig láttam jópár meccset amin Vialli,Ravanelli,Alex volt
gyönyörű eredmények az 1-6 összefoglalóját nemrég néztem meg újra -
#8567 20.10.96 JUVENTUS - Inter 2-0 (Day 6)
FORMATION :- Peruzzi, Torricelli, Pessotto (Juliano), Ferrara, Montero, Deschamps, Di Livio (Ametrano), Zidane, Boksic, Jugovic, Padovano (Vieri)
06.04.97 Milan - JUVENTUS 1-6 (Day 26)
FORMATION :- Peruzzi, Porrini (Pessotto), Dimas, Juliano, Ferrara, Tacchinardi, Di Livio, Jugovic, Vieri, Zidane (Lombardo), Boksic (Amoruso)
SCORERS :- Jugovic 2, Vieri 2, Zidane, Amoruso -
#8566 a három csatár megvolt csak nem Baggioval hanem Fehér Tollal:)
a kp meg asszemígy lehetett Zidane-Conte-Di Livio
de akkor én még nagyon kisgyerek voltam:D -
#8565 azt akarom kipróbálni állítólag lehet.
De szerintem így együtt nem nagyon játszottak P
Di Livio volt a szélen emlékeim szerint
Cserék se semmik. -
#8564 lent van már,még nem raktam be,de ezt a négyest látva már csorog a nyálam:D
online lehet vele nyomni? -
#8563 direkt azért így kérdeztem
ha a nevet írom könnyű megkeresni
tényleg hogy tetszik a Legend Patc-os Juve?
Zidane a szélen, Baggio, Del Piero, Vialli a kezdőben :-) -
#8562 megkérdőjelezem hogy tudja e egyáltalán hogy ki volt a keselyű:)
(bár ha én tudom akkor megeshet:D) -
#8561 siralmas osztályzatok, de igazságosak -
#8560 ha el tudod mondani a keselyű féle csapatot kapásból akkor elhiszem
edigy egy margitos se tudta
mind Zidane-al kezdi aki a Juve-ban lett világsztár. -
#8559 Osztályzatok (Tuttosport)
JUVENTUS-LAZIO
JUVENTUS ( 4- 4- 2): Abbiati 6; Zebina 5 (Balzaretti 6,5), Thuram 5,5, Cannavaro 5,5, Zambrotta 5,5; Mutu 5 (Del Piero 5,5), Emerson 6 (Blasi 6), Vieira 6,5, Nedved 6; Trezeguet 6,5, Ibrahimovic 5. Capello 5.
LAZIO ( 4- 4- 2): Peruzzi 7,5; Oddo 6, Siviglia 6, Cribari 6, Zauri 6; Behrami 6, Mudingayi - (Belleri 6), Dabo 4, Mauri 6,5; Pandev 6 (Bonanni 6), Rocchi 6,5 (Tare 5). Delio Rossi 6,5 Játékvezető: Paparesta 6,5 -
#8558 5 naponta irogatod hogy itt csak az szólhat hozzá aki Juves,meg hogy kitörölnek -
Monoton #8557 állandóan? he neked mibajod? -
Monoton #8556 jó a nevet azt elismerem! ne ilyen névvel szóljon hozzá!
"értelmes dolgot még nem szóltál hozzá" ha ez nekem szól akkor ritkán látogatod a topityod :D :P
"énse megyek margit nénibe mert nem érdekel" azért mert te leszrod a madridot azért én még jöhetek ide!
jahh és én divatdrukker!???? előbb leszek juve szurkoló mint divatdrukker :DDDD
-
#8555 töröltem erre jött rinyálni -
#8554 Hát ez így szokott lenni, mindegy. Én a helyedben nem kötnék beléjük, inkább szó nélkül törölném a postjukat.
-
#8553 te meg mi a szart sírsz állandóan?
antijuve névvel ne keressen itt semmit -
#8552 érdekes mikor 10 pontal vezettünk egyit divatdrukker se jött ide -
#8550 1. ilyen névvel ne írkáljon ide
2. értelmes dolgot még nem szóltál hozzá
3. énse megyek margit nénibe mert nem érdekel -
Monoton #8549 igen tudod így megy ez!
aki nem juves az már nem is írhat ide! -
#8548 azért csúnya dolog volt hogy kimoderáltak,nem írtam semmi rosszat,csak köszöntem.Már ez is baj?? -
#8547 a nevem tök jóó.ne bánts -
#8546 hülye a neved
sztem nem ez a te topicod
-
#8545 ezaz,a Chievo a legjobb.És micsoda diszkrimiáció már ez,hogy kimoderálnak?? -
#8544 Megnézve az összefoglalót én is megnyugodtam. Azért ez a pályán iszonyatosan idegesítő lehet lelkileg is, hogy Peruzzi mindent kivédett.
-
#8543 a tinó:D -
#8542 hát de melyik Juventino mondaná hogy elbukjuk?:D -
#8541 10 fordulóval ezelőtt az lett volna:P -
#8540 elzavarnám -
#8539 megnéztem az összefoglalót,tényleg nem játszottunk rosszúl,Zlatan ajtó-ablak helyzetet hagyott ki a végén. -
#8538 1 ponttal nyerünk,de szerintem az utolsó fordulóban dől el. -
#8537 már megbocsáss de itt ez elég idióta kérdés volt:D -
#8536 izgi lesz a vége:)
bukjátok? -
#8535 A Reggina eddig mindig megszivatott bennünket,örüljünk,hogyha egyáltalán X lesz.Érzésem szerint 5 pontot fogunk szerezni a maradék 3 meccsből.A Milan meg szerez 7-et.A Roma ellen csak X-el.