44078
-
#8454 locsolót?? -
#8453 Sok locsolót mindenkinek!!! -
#8452 nem nekünk kell reménykedni hanem nekik -
gergelyanevem #8451 abban reménykedhetünk, hogy a milan majd a barca meccsek miatt le lesz foglalva és valamelyik trófeáról le kell mondaniuk a másikért cserébe -
#8450 ez volt a 4. döntetlenünk zsínórban és 6 meccse képtelenek vagyunk nyerni -
gergelyanevem #8449 igen ezt én is furcsállottam....jó sokáig örültek biztos :D
ezekután, ha nem nyerik meg a bajnokságot...remélem a végén majd ez az 1 pont is számítani fog -
#8448 jah csak azt nem értem utána hogy keveredtek oda Capelloékhoz:D még ott is ölelkeznek #8437
nem semmi hogy egy Cagliari ellen íyg örültünk az 1 pontnak.Capello is mint egy kisgyerek:D -
gergelyanevem #8447 szép gól, utána szépen belefutott Del Piero karjaiba :DD -
#8446 szerintem jobb -
gergelyanevem #8445 ja persze...Zambro alapember, melyik oldalon fog játszani? -
#8444 Cannás gólja
-
#8443 +Zambro valszeg Chiellini is Abbiati de még kitudja kit hív be Lippi
a 2004-es Eb-re holtversenyben mi adtuk a legtöbb játékost,sztem ez most is így lesz -
gergelyanevem #8442 jah, Cannavaro sztem a Juve legjobbja, akkor is jó amikor mindenki másnak nem megy a játék, remélem mostmár a vb-n is alkotni fognak a srácok, Juvéból hány ember van a válogatottban?(Buffon,Canna,Camo,Del Piero...?) -
#8441 Canna vmi elképesztő volt megint idén.kár hogy nincs egy fiatalítószerünk
mondjuk így is leszednek mindenkit Thurammal:)kiváncsi vagyok a vb-n mit fog nyújtani nagy szüksége van rá a válogatottnak is -
#8440 ezért fizetnek:)
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDEN JUVENTINONAK! -
gergelyanevem #8439 jól beszélsz :D -
#8438 kár Alex tizijéért,állítólag Chimenti élete formájában védett...ősszel védett volna így egy bizonyos meccsen vagy csak feleennyire mint most
5 pont előny,voltunk már úgy hogy 3-mal a vége elött elöttünk mentek 6-al és bajnokok lettünk.egyáltalán nem kevés ez az előny,de akkor a kicsik ellen egy erős célratörő játékkal kell jönni az első perctől fogva
-
-
#8436 mik vagyunk? Olaszország legnagyobb csapata
soroljam még? több scudettonk van mint a két milánőinak együtt
minket nem 1 ember tart életben mi száz éve a csúcson vagyunk,ha a két csapatnűl nem lenne az az egy egy pénzes ember sehol nem lennének
SOLO LA GRANDE JUVE -
#8435 klikk -
Monoton #8434 nahh mé töröltél! mer nem Juvés vok? szval akkor ide csak juvesok irhatnak?
Sorryy!
aufvíderzéen! -
#8433 :DDDDDDDDDdddddddddddddddddddd -
#8432 4 forduló van még vissza?
-
#8430 8418 PPPPPPPPP
szval tűnés :-)))) -
Monoton #8429 #8414 :-O akkor ti mik vagytok :DDDDD -
Zséé #8428 nagyok szerencséje...nameg az 5 perces hosszabbítás -
forzajuve #8427 megijedek magamtól :D
1-1 -
forzajuve #8426 legalább egy ikszre hozzuk már a meccset!! talán még van 1 perc :D GO GO! -
#8425 Camo helyett Mutu
iszonyat mennyire visszaesett Camo -
#8424 megint megnehezítjük magunknak a végét.ha marad ez az állás akkor 4 pontra lesz tőlünk a milan -
#8423 vezet a Cagliari 11-esből -
#8422 megy a meccs eddig csak egy szokásos Blasi sárga -
#8421 jah nagyon elképzelhető de ős is túl sokat fog keresni
ő lesz már a 6-7. ember a csapatban aki 5 milliót kap évente -
#8420 Del Piero TOP 10
link -
#8419 Eredeti hanggal
klikk -
#8418 kis margitalázás
megunhatatlan
klikk -
#8417 zlatan nem megy sehova, inkább hosszabít -