44078
-
Zséé #8413 Antonio Cassano és David Suazo is a Juventusé lehet -
#8412 Valaki tudja, hogy mi van Buffonal és mikor térhet vissza? -
#8411 így sem lehet gondunk,van öt nyerhető meccs -
#8410 Ha ma este győzne az Inter, akkor már sok gondunk nem lenne, megverjük a Cagliarit, és 10 pontra nő az előny -
#8409 az szép...
-
#8408 Gigi is meg Abbiati is lesérült lehetséges hogy Landry fog védeni a bajnokin -
Monoton #8407 :DDDDDDDDDDDDDD -
#8406 elhiszem hogy ez a cikk mai :P -
#8405 Wednesday 12 April, 2006 -
#8404 Breki elmondom innétt szedtem, de mind1 .... -
#8403 te lehet hogy mondtad, de ez a megalapozott
-
#8402 Barzaglit mondtam már hogy megveszitek csak kérdés hogy mikor
Barone-t is megveszitek , csak még az árán megy a vita
Zaccardot meg nem adja Zamparini :) -
#8401 Juve on the defensive Wednesday 12 April, 2006
--------------------------------------------------------------------------------
Juventus are looking to strengthen their defensive options for the new campaign by signing Manuel Pasqual and Andrea Barzagli.
Reports in Italy on Wednesday are suggesting that both players appear on Luciano Moggi’s hit-list and the transfer guru has already made his move.
Left-back Pasqual is currently with Fiorentina after he joined the Viola in a co-ownership deal with Arezzo in the summer.
Juve are allegedly set to buy out Arezzo’s half share in the player and then make the Viola a tempting offer for their 50 per cent.
Moggi is ready to hand over either midfielder Manuele Blasi or even Giorgio Chielllini, who spent last season on loan with Fiorentina and was replaced by Pasqual.
As for Barzagli, Juventus are keen to add a young and promising central defender to their ranks for the future.
Although Palermo chief Maurizio Zamparini only today claimed that he wouldn’t be selling his best players, he could be persuaded to change his mind and some reports suggest he has given Juve first option on the stopper.
Juve have offered the Rosanero chief the services of Fabrizio Miccoli, who is currently on loan in Portugal with Benfica, in exchange.
If Zamparini still doesn’t bite then the Turin giants could even include Nicola Legrottaglie, on loan at Siena this season, as part of the deal.
Juventus are also believed to be interested in the Palermo duo of defender Cristian Zaccardo and midfielder Simone Barone.
The Turin giants have already secured the services of Marco Marchionni from Parma on a free transfer and fellow midfielder Cristiano Zanetti is expected to follow once his Inter deal expires.
-
#8400 :DAS:DAS:D:AS:DASDASDDddddddddddd -
-
#8398 egyetértek -
ozsi #8397
Isten veled, svéd !!! -
ozsi #8396 tegnap már megint megjelentek olyan hírek Olaszországban, hogy Alex elhagyhatja a Juvét.... érkezhet Cassano...... NO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8395 már másik cikk van -
#8394 az Alexes cikkel kapcsolatban,arról írtak hogy ha megnyerjük a bajnokságot akkor Alex milyen társaságba kerülhet ugyanis ez lesz a 8.bajnoki címe a Juvenal -
#8393 Nah jól van, menjen is a francba. Jól teszi.
-
#8392 Ibrahimovic nyáron a Chelsea-be igazolhat
A svéd támadója tavaly év végén visszautasította a torinóiak kecsegtető ajánlatát, ezzel kinyilvánította távozási szándékát. Az olasz lapok szerint a Chelsea kihasználta a lehetõséget és megegyezett a futballista menedzserével. Roman Abramovics nem fukarkodik, hajlandó akár évente 4 millió fontot kifizetni Ibrahimovicnak.
Az olasz lapok már tényként számoltak be arról, hogy Mino Rainola, Zlatan Ibrahimovic ügynöke megegyezett a Chelsea vezetõivel, így a svéd csatár nyáron a londoni klubhoz igazol. A támadó karácsony után jelentette ki, hogy nem kezd tárgyalásba szerzõdése meghosszabbításáról a torinóiaknál, azóta nem nyilatkozott jövõjérõl.
A kiszivárgott információk szerint Ibrahimovicnak megérné az üzlet, Roman Abramovic hajlandó lenne mélyen a zsebébe nyúlni, és évente 4 millió fontot adni a futballistának. A Chelsea-nek a játékos bérén felül 32 millió fontjába kerülne az üzlet, ennyit kellene fizetnie a Juventusnak, hogy elengedje a futballistát. -
#8391 de sajnos nemtudja senki :(
-
#8390 ezért jó lenne ha valaki tudná az olaszt -
#8389 Del Piero nem hagyja már el a JUVEt. Még játszik egy esetleg 2 évet és visszavonul.
Ha mégis elmegy akkor az a világ legnagyobb csalódása lenne a számomra. -
#8388 hát remélem nem jól értem
leave Del Piero -
#8387 Te ezt érted is? Ha igen fordítsd a lényeget. :) -
#8386 -
#8385 Én el tudnám képzelni a Cassano és Trez csatárpárost. Ha Cassano tényleg visszajönne Olaszországba, akkor remélem a JUVE veszi meg. Capello jó edző, megtalálnák az összhangot biztos vagyok benne, főleg hogy már dolgoztak együtt. -
Monoton #8384 miva? azért mert irkálok az Arsenal topityba nem van fan! de te csak tudod :D
nahh én itt fejeztem be... -
#8383 akkor cserélj gatyát :DDDD Egyébként ezzel befejeztem -
#8382 befosok hogy nem bírod abbahagyni
ott a privát irogass neki ott -
#8380 hogyne,egy újabb kiskedvencre nagyon nagy szükségünk van ám... -
#8379 Cassano visszatérne Olaszországba...
hmmm...
Ibra helyett elviselném -
#8378 jah korrekt,sajnos a vezetőség már nem értékeli sokra Miccolit pedig ennek a többszörösét megéri -
#8377 6 milla az a nemsok, mert 10az alap és 4ért számolja be Mr.Zamparini Miccolit -
#8376 olyan sok pénzt biztos nem kaptok -
#8375 Légyszíves az offot mostmár tényleg fejezzétek be! Eléggé unalmas.
-
#8374 amúgy hogy on is legyen
Zamparini képlete:
Miccoli+sok pénz=Barzagli akit most megvesztek és 2007 kerül hozzátok
nektek is tetszik a biznisz, azt mondják -
#8373 zárul miki mókatára