44078
-
#8372 húmiflémvanitt :P
Sempre Palermo -
#8371 pont te kérdezed aki hirtelen mekkora Arsenal drukker lett?
hagyjuk már,tényleg ne ez legyen a téma -
Monoton #8370 miez a divatdrukker duma? -
#8369 okés ezért nincs itt a helyetek
ez nem divatcsapat topic -
Monoton #8368 "Minden normális Juve szurkoló utálja a Madridot sztem." kölcsönös -
#8367 kb olyan mint a zakkant haverod a bl topicban mikor rosszat mertem írni a margitról mikor Carew sarokkal megszivatta a a védelmet.
aztán még neki állt feljebb PP
Minden normális Juve szurkoló utálja a Madridot sztem.
-
#8366 köszi szépen. Barátságos megmozdulás volt... -
#8365 az van hogy utáljuk a divatdrukkereket
ennyi -
#8364 nem ha olyat irtok ami nem a forum témája és csak kötekedni akartok
ha unatkoztok csináljatok mást
semmi köze a madridnak ehhez a topichoz
Hálisten -
#8363 Jó topic, csak zártkörű? vagy ennyire nem lehet (tudtok) elvonatkoztattni attól, hogy most ki kinek szurkol? Mert most sztem nem fojt ész nélküli fikázás, azt megérteném. A múlkor is amikor arról beszélgettetek hogy új edző kéne, meg játékosokat venni, erre én annyit írtam csak, hogy miért éreztek ekkora válságot, amikor 9-10 ponttal vezetitek a bajnokságot, és egy erős Arsenal ellen estetek ki a BL-ből. Akkor is le lettem ugatva, hogy hülye looser margitos mi közöm hozzá, meg menjek innen. Én szeretek értelmesen beszélgetni más szurkolókkal. Így volt ez a Barca, meg a Chelsea topicban. Még az Arsenal topicban is, pedig ellenük estünk ki mi is... Úgyhogy nem értem mi van itt... -
Monoton #8362 azért mert te nem írogatsz más topityba azért mi még megtehetjük !
-
#8361 de ne vitatkozz
énse írok margit topicba
nem érdekel se az inter se a real mit nem lehet ezen érteni
egyik se bajnokesélyes
na viszlát -
#8360 ti se vagytok jelenleg erősebbek
Hogy ezen a hangvételen mi a gond??
Internél?
Aki sohasem nyer semmit?
Akiket simán megvertünk
Na máshova irogasd a hülyeségeid
Ezzel már vitatkoznék....
-
KILROY #8359 Há bazzeg, most talán nem kéne enni :D -
#8358 savanyú a szőlő -
#8357 na persze
nemtudom miért ide irogattok kicsit uncsi már
én speciel nem járok loser csapatok topicjába
Inter pedig az olasz foci szégyene. -
Monoton #8356 igaza van! -
R9 #8355 na arról beszélgethetnénk ki milyen hangvételben ír
peace -
#8354 ilyen hangvételben nem
na pá -
R9 #8353 sztem olvasni tudsz :-)
ti se vagytok jelenleg erősebbek
ui.: oda írok ahova akarok és akkor amikor akarok
cu -
#8352 Internél?
Aki sohasem nyer semmit?
Akiket simán megvertünk
Na máshova irogasd a hülyeségeid
irritál ez a banner -
R9 #8351 ti se vagytok jelenleg erősebbek
! -
#8350 Volt ott még több is :P
|1 |2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| 10| -
#8349 Olaszország az Eurosporton VB történelem -
#8348 csak 3 kép volt
-
#8347 érdekes énis hasonlóan látom :-)
Három alapemberünk hiányzott kellenének minőségi cserék. -
#8346 nah mostvégre kicsit javult a játék,a második félidőben
a védelem Szamurájon kivűl iszonyatosan szar volt,Thuramot még életemben nem láttam ilyen rosszul játszani.Zebináról ne is beszéljünk,egy idióta
Zlatan sztem jobban játszott most mint szokott,a helyzeteit megint elcseszte,viszont adott pár olyan labdát,amik pont Trez ínyére váltak volna.(5méterrőlkapuraérkezős stb)Alex játékával nem vagyok annyira elégedett látszott hogy nem volt játékban,de a gólja okos volt és nagyon kellett
a két félidőt összevetve igazságos döntetlen született és egyáltalán nem kell aggódni a hűtralévő meccsek miatt. Cagliari,Siena,Lazio,Palermo,Reggina akár mind az 5 hozható -
#8345 Én nem éreztem teljesen így -
#8344 Most végre jól játszott, és ezt már sokszor elmondták. -
#8343 Érdekes Vieria mert ha úgy vesszük gólpassz egy majdnem gólpassz, kapufa...... -
#8342 Várhidi nagy igazságokat mondott....... -
#8341 ezt a cserét még tudjuk be a még nem 100%os erőnléti állapotnak, mert azért Capello sem vak ennyire (merem remélni) -
#8340 Hát így nem.
Remélem jövő héten az interesek nem egymással veszekednek hanem legyőzik a Milánt.
Bár amilyen gyengék. -
#8339 Mi lesz?Megnyeretjük a Milannal a bajnokságot?Ibrát meg küldjük el Capelloval a világvégére! -
#8338 sztem nem teljesen egészséges
Trezzel mi van? -
#8337 Na jó! Mostmár tényleg betelt a pohár Ibra'val kapcsolatban. Ilyen vak Capello, hogy képtelen észrevenni mekkora szar Ibra most? Persze a MAGYAROK ellen tudott gólt lőni, pff.
S ez, hogy DP lövi az egyenlítő gólt (ki más?) erre lehozza és felküldi Zalayetat.
-
#8336 nemértem mi van Thurammal és miért nem tudunk egy ilyen csapat ellen végig támadni
Abbiati, Mutu esetleg Zambrotta jó volt.
Del Piero pedig ismét gólt lőtt. -
#8335 mondki :P -
#8334 mázlijuk volt -