44078
-
#8697 szerintem is,pl a Fiorentina sem az elnök két szép szeméért ugorhatott 1 év alatt két osztályt,Berlusconiról és Sensiről is simán elképzelem
de mindegy most nem másokkal kell foglalkozni
asszem az indexen fórumon olvashatta a haverom a dolgot,sztem ha bővebb infokat akartok akkor ott kövessétek az ügyet
"Na, úgy tűnik, nagy gáz van. Napvilágot láttak Moggi lehallgatott telefonbeszélgetései. Elég sötét ügyekre engednek következtetni az eddig leírt beszélgetések, amelyek ha igazak, akkor renkívül komoly következményei lesznek a Juvére, Moggira és talán az olasz focira nézve is.
A legenyhébb dolog, amit szerintem mindenki biztosra vett, hogy Moggi és a fia, aki a GEA elnöke, összejátszottak a játékospiacon. Ami sokkal súlyosabb: elképzelhető a vesztegetés (egy Maserati cserélt gazdát), illetve az, hogy Moggiék manipulálták a bíróküldést Olaszországban és a BL-ben is. Ha jól értettem, az egyik beszélgetésben Moggi azt állítja, hogy Berlusconi is megpróbálta befolyásolni a játékvezető bizottság elnökét, Pairettot 2004-ben a Trofeo Berlusconi után. (ez utóbbit nem biztos, hogy jól értettem) Miccolit el akarták adni a Lazionak, de ő nem akart oda menni, ezért Moggi megfenyegette, hogy soha többet nem lesz válogatott, hiszen korábban is ő intézte el neki.
Ma Moggi és Bettega kb 45 percet beszéltek zárt ajtók mögött a csapattal, vélhetően szó volt erről az ügyről is."
-
Monoton #8696 :-O -
#8695 ha itt ilyen van, akkur tuti a többi klubbnál is
Berlusconi valyon miket beszélhet... -
#8694 Torinón vagy Olaszországon belül nehogy már gondot jelentsen
volt amikor átépítették a Delle Alpit és pár meccset Milánóban nyomtuk,az összes meccs teltházas volt pl -
#8693 nem a jegyár a probléma, hanem az elutazás :( -
#8692 ez engem is érdekelne! -
#8691 pontos infót nem tudok,meg azt sem hogy kinek van jogába lehallgatnia mert a rendőrségnek biztos nem halgatthatta le,és akkor meg lószart sem ér az ilyen bizonyíték
bíróküldés,egy-két maserati felajánlása egy egy igazolásnál,Miccoli fenyegetése stb -
#8690 miért, miket beszélt a telefonba? -
#8689 nyilvánosságra hozták Moggi lehallgatott telefonbeszélgetéseit,elképzelhető hogy igen nagy szarban leszünk -
#8688 a Curva Sudba 5 euró lesz a jegy hétvégén,ha a többi embert meg nem inspirálja a bajnokavatás lehetősége,meg az a tudat hogy nem láthatnak több bajnokit a Delle Alpiban akkor kapják be
az utolsó,Reggina elleni meccsünk meg vagy zárt kapus lesz vagy semleges pályán játszuk le -
#8687 bazze :|:DDDDDDD
nagyon durva -
#8686 Megnéztem, hatalmas. Nagyon loser.. ::D:D:D:D: -
#8685 saját készítés-.- -
#8684 Jók a képek, hol találtad őket? -.- -
#8683 szép volt a győzelem,csak kár,hogy megint visszavettek -
-
#8681 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8680 érdekes hír röppent fel,lehet hogy a Siemens fogja szponzorálni az új stadiont,ebben az esetben Siemens Arena lenne a neve
pénzügyi szempontból jó lenne de még mindig nem értem miért nem lehet mondjuk Stadio Agnellinek hívni -
#8679 atyaúristen -.- -
#8678 http://vercotti.ultraweb.hu/matrix.wmv -
szabolcs17 #8677 Lécci adjegy linket -
#8676 gyönyörű volt^^ ha akarsz adok linket -
R9 #8675 Materazzi félpályás sarokra tartó góljával nyart az Empoli ^^ -
#8674 köcsög materazzi öngólja hatalmas majdnem félpályáról lőtte:DDDD -
#8673 0-1 Vieira :
http://calcio.maxclips.net/week36/Siena_0-1_Juventus.wmv
0-2 Trezeguet :
http://calcio.maxclips.net/week36/Siena_0-2_Juventus.wmv
0-3 Mutu :
http://calcio.maxclips.net/week36/Siena_0-3_Juventus.wmv -
#8672 nah végre
az ilyen kicsiknek neki kell rontani és nem lesz semmi gond
éppen fociztam a meccs alatt,kb 15.10 kor mondtam egyik haveromnak hogy megkéne tudni hogy áll a meccs.erre ő azt mondta hogy mit akarok még csak most kezdődött :D
ez a meccs biztos erőt ad a hátralévő kettőre és nem lesz gond
a Palermo elleni lesz az utolsó bajnoki a Delle Alpiban,búcsúzzunk szépen
SOLO LA GRANDE JUVE -
NiGhTM4R3 #8671 Végre egy fölényS győzelM,,
Az utóbbi meccsekN miért kellett szenvednünk?
Nem kaphatunk ki, és akkor nM lesz gond ;)
Milán nyert 2-0ra,,nM engedhetünk meg magunknak több botlást! -
#8670 0-3 -
R9 #8669 mennyi lett? -
#8668 végre egy szép és megérdemelt győzelem, már csak a Palermot és a Regginát kell ugyanígy megverni :) -
#8667 b××××× meg vezet a Milan :( -
#8666 Trez rúgott egy lesgólt :) -
#8665 jó volna ha a Livorno kierőszakolna egy döntetlent -
#8664 Mi lesz itt gyerekek?????????? -
Zséé #8663 9' Siena [0 - 3] Juventus
3' [0 - 1] P. Vieira
6' [0 - 2] D. Trezeguet
8' [0 - 3] A. Mutu
Nem pöcsölik el az időt :DD -
#8662 Mutu-3. gól -
#8661 8' Gol! Siena 0, Juventus 3. Adrian Mutu (Juventus) un tiro di destro dalla destra dell’area palla indirizzata nell’angolino in basso a destra. Assist di Patrick Vieira in seguito a un contropiede. -
#8660 és nem adja a tv....
szar Milan meccs van -
#8659 második gól -
#8658 6' Gol! Siena 0, Juventus 2. David Trezeguet (Juventus) un tiro di destro dalla sinistra dell’area palla indirizzata nell’angolino in basso a sinistra. Assist di Alessandro Del Piero in seguito a un contropiede.