44078
-
#8534 neki akkor is benne lesz a keze mindenben -
#8533 már új kormány lesz olaszországban -
#8532 pláne úgy hogy a ligaelnök és a miniszterelnök is milan érdekeltségű:D -
#8531 de ugye mi vagyunk a mázlisták, nekünk fújnak a bírók
mondják ezt a milánosok........ -
#8530 hát az összefoglaló alapján Lazio 1 helyzet 1 gól, Juve 20 helyzet 1 gól
Peruzzi nagyon jó volt, a gólunk gyönyörű volt,
úgy látom mostanság a szerencse sem pártol minket, ha nem Peruzzi van a kapuban akkor 4-1 ide.. -
gergelyanevem #8529 láttam nagyjábból a meccset, meg ha nem is láttam, de hallottam a kommentátor kiabálását peruzzi védéseinél, nagy formában lehetett, csak nehogy a reggina meg a siena kapusa is ellenünk fújja fel magát. -
#8528 hát akkor botrány lenne
de kiváncsi vagyok miket fognak mondani a milan vezetők miután az elnöktől az edzőig mindenki már februárban odaadta nekünk a scudettot
a "mi végig bíztunk a csapatban" most nem fog bejönni -
#8527 http://vercotti.ultraweb.hu/
itt az összefoglaló,ezek alapján a játékra egy szavunk nem lehet,de azért nézzük meg ma a meccset
már az első félidőben lehetett volna kiütés,és a 2.félidőben is legalább ennyi nagy helyzetünk volt. a gól valami fenomenális amit csinált a Pavel,Vieira,Trez hármas
ezek után sokkal derülátóbb vagyok,a Siena meg a Reggina ellen az ilyenek tuti befognak menni
-
#8526 Sziasztok meg a vegen oda lesz a bajnoki cim??Nem kotekszik
De eskudni mertem volna hogy sima lesz nektek. -
gergelyanevem #8525 elvileg ez reális is lenne....csak ahogyan játszanak mostanában a fiúk..., remélem most már nem bukják el a bajnoki címet -
#8524 7 tétmeccse nem nyertünk
Siena,Palermo,Reggina két kötelező győzelem a Palermo ellen meg elég egy x is de ők is simán verhetők ,pláne hogy otthon játszunk -
#8523 én meg azt mondom ha nagyon gyorsan nem szedjük össze magunkat akkor meg is érdemeljük hogy elbukjuk.ez már nem csak a fáradtságról szól -
#8522 nekem valahogy nem tetszik ez a mai Juventus,a tavalyi még elment -
#8521 én nem
ígyis sok hülye divatdrukker dumál -
#8520 jogos -
#8519 szerintem igen,egyébként feláldoznám a címet,azért hogy elmenjen az Ibra,Zebina,Capello,Blasi négyes! -
gergelyanevem #8518 ha elbukjuk a bajnoki címet, akkor is marad capello? -
#8517 Hát ez már-már lassan kezd nevetséges lenni sajnos.
Olyanok vagyunk mint az Arsenal az idény elején.
Amíg mi szenvedünk a vetélytársak sorra nyerik a meccseket. Ha így folytatjuk, nem lesz meg a bajnoki cím. -
#8516 ezt nem hiszem el, mi történik? nagyon sok meccs óta nyeretlenek vagyunk -
#8515 ritka pillanatok egyike,Alex is ki tudja lőni a labdát a stadionból... -
gergelyanevem #8514 jah -
#8513 végre,Trez! -
gergelyanevem #8512 Peruzzi jó nagyokat védett -
forzajuve #8511 biztos tök xarok vagyunk, jobb is, hogy nem nyomatják a sportvalahányon.
Forza Messina! -
#8510 ilyen játékkal jó ha az egyenlítés meglesz, a győzelemről ne is álmodjunk -
#8509 3 csatárral már csak sikerül összehozni valamit
tudja valaki, hogy Buffon miért a cserepadon van? -
#8508 A csapatomra nem szoktam fogadni:D -
#8507 Del Piero pályán van!!!! -
#8506 jaj..... neked szólt :) -
Zséé #8505 ha nekem szól akkor igen :) -
#8504 Juve győzelemre tettél? mert az elég kockázatos mostanában -
#8503 Capello maradhat :), de Zebina és Ibra mehet a fenébe -
Zséé #8502 emberelőnyben már csak nyertek...
remélem nem rajtatok megy el a tippmixem :) -
#8501 nevetséges,amit csinálunk...
Az egész szezonban szenvedtünk,de nagy nehezen hoztuk a meccseinken,most meg.Capellonak,Zebinanak és Ibranak megköszönném a munkáját,azt mehetnek ahova akarnak!Én még nem talékoztam olyan csatárral,aki több mint 2 hónapig nem talált be a kapuba,az ilyet még barátságos meccsen sem rakjuk be! -
#8500 Nedved kis híján gólt rúgott,szépen csinálta -
#8499 Alex elindult melegíteni egyből elkezdték skandálni a nótáját -
#8498 remélem jön Del Piero Ibra helyett és győzünk -
#8497 fuh,visszafújta, lesgólt lőtt a Lazio meghűlt bennem a vér
Dabo addig pofázott míg kiszorták :D na mostmár nekik kell menni -
#8496 -
#8495 keverem a napokat,már megy a meccs,vezet a Lazio
JUVENTUS: Abbiati; Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Mutu, Emerson, Vieira, Nedved; Ibrahimovic, Trezeguet.