82686

• Terminátor14
    ezt én is észrevettem, még a 03-04-ben...Fradival mindíg elvertem őket :)
  • Grusi
    Ami feltűnő immár évek óta, hogy a Real Madrid mennyire gyenge ebben a játékban. Most is az Atalantával röhögve, 4-1es összesítéssel ütöttem ki őket a BL negyeddöntőjében, és CM-es "pályafutásom" során is folyamatosan aláztam őket. :D
  • AMDFan
    Hűű srácok Abramovics nem szarral gurigázik:

• Terminátor14
    3 hónapja kaptam ezt...ha a doom3 simán futkározik a gépen, akkkor egy szaros kis manager-progi ne akadékoskodjon..
  • Grusi
    Új gép :(
  • Terminátor14
    ez nem igaz :((
    Megint előjött ez a szar üzenet!!! Pedig direkt néztem, 140mb szabad memória volt...k**va életbe már!
    Nincs valakinek használható ötlete?
    512mb 333mhz-es Samsungom van.
  • Hentes Bill #2188
    :d
  • nick név
    hát ez. portillo viszajött évvégén kölcsönböl, aztán itt örült, hogy kezdö lesz a madridban, inkább nem -gondoltam- és kölcsön ajánlottam pár klubbnak, erre elkezdett sirni, hogy aszitte kezdö lesz meg hogy elakarom adni, aztán lement a loyalty tulajdonságom 6ra. Ja és a szerzödése is hot prospect volt... bazmeg portillo
  • R9
    na én most hagyom abba a játékot mert a gép bánná meg!mikor jön már patch?ott talán még a helyzeteket is belőnék!de k*rva ideges vagyok!megyek aldudni bye!
  • Neville04
    TUDTOK MONDANI OLYAN JÓ JÁTÉKOSOKAT AKIK ELJÖNNEK MAGYARORSZÁGRA?
  • Hentes Bill #2184
    hát, én se nagyon tudtam minőségi játékosokat igazolni, de néhány tipp, akiket ingyen le tudsz igazolni: Mostovoi, Tsiartas, De Boer, Wome, Fuser. feltölteni a padot jók ezek a játékosok. van még csomó lejárt szerződésű neves játékos, de én őket igazoltam le. meg most vettem meg Welsh-t 12,5 millió márkáért, remélem nem zsákbamacskát vettem, legalábbis a cm03-04ben marha nagy játékos lesz belőle. sőt világklasszis. csak bazzeg nem jönnek az eredmények. 6 meccs 4 pont, lol
  • R9
    de ez a 2.félidő volt!#2173 az első! :)
  • nick név
    jaja :)
  • Grusi
    Visszatöltés szentségtörés...
  • R9
    igen,ez már vicc!végig támadtam,nagy nehezen kiegyenlítettem,utána vagy 8 100%-os helyzet,és a 92.percben a messina betalál!
  • nick név
    nah végre valami eredmény...
  • Grusi
    Jaja, január elseje nálam is mindig az ujrakezdes napja :D
  • Grusi
    Andrea Lazzari. Nem bánod meg.
  • Magic Boy
    Nézz körül a lejárt szerződésüek és az 5 mill alattiak között tüzetesen és kis szerencsével lecserélheted a kezdőt!
  • Magic Boy
    Ez semmi nekem az előbb 1 perc alatt csinálta meg!
    Vasiljevic kapott 1-t a 0.percben és 1-e az elsőben(nem viszabeszélésért!
    Azthittem belevágok valamit a gépbe!
    Ekkor adtam fel a Békéscsabával a játékot!
  • vensz1
    Én a Tottenhammel kezdtem! Elég gyengén állok! Venni nem tudtam senkit! EZt a részét már a korábbi CM-ekben sem szerettem! Van mondjuk 5 millió euróm! A 4-5 milliós játékosokért 7-8 millát kérnek! Az 1-2 milliósokért meg 4-5 milliót! Esélytelen vagyok viszonlyag jó játéksokra!
    Na, mind1!:))))
  • R9
    HÚÚÚ de pipa vagyok!Messina ellen volt vagy 5 100%-os helyzetem persze vierinek 19-es befejezése van és kihaggya,martinsról nem is beszélek,köcs9g messinának egy szöglete,van azt is befejelik!
  • R9
    köszi
  • Hentes Bill #2171
    nekem meg egy félidő alatt állt ki ugyanígy 2 játékosom, lol
  • nick név
    patrice evra
  • R9
    9 perc és 2 sárga lap,lol
  • R9
    Mondjatok egy kurva jó bal védőt!Olyan 15m fontig!Silvestret ne mondjátok mert nem jó!És R.Carlsot se mert öreg!
  • Grusi
    Atalanta, semmit nem fogok nyerni, de legalább második leszek a Serie A-ban, és ez már nekem elég :D
  • Terminátor14
    FTC...első szezon sima bajnok, kupagyőzelem (kétszer tizikkel, szűcs bravúrral), bl 3 sel. szak. PSV-FTC 1-1, FTC-PSV 3-3 (86. percig 3-1 ide)
  • Drizzthsz
    Én persze az Újpesttel játszok. Mindig, minden játékban, amiben lehet. Ami focis s nincs benne Újpest, az meg a kukába... Kivéve a PES-t...
  • nick név
    thx
  • Magic Boy
    Akkor húzzál bele!
  • Magic Boy
    Talált süljedt nyeretél egy ingyenes játékot az FM 2005-el!
  • R9
    most nézem hogy a juve már vezet elöttem 2 ponttal
  • R9
    Inter!Megfogok nyerni mindent!(bár a bajnokságba idegenben kikaptam a 2.juvétól,x-eltem hazai pályám a palermoval)
  • nick név
    Real Madrid, megnyertem a bajnokságot elsö évbe, most nyári szünet van

Leigh RMI? :)
  • Rudee
    Real Madrid + Ferencváros

Ha ezekkel lenyomtam pár évet, akkor keresek egy kis csapatot
  • Neville04
    most magyar kupa meccsen uvarácz ugyanezt csinálta meg. röhely :DDDD
  • Hentes Bill #2156
    Middlesbrough, elég szarul kezdtem 5 meccs 4 pont
  • Magic Boy
    Ki melyik csapattal játszik?
    Én a Békéscsabával kezdtem,de mivel az én zsenialitásom is kevés volt az eladósodás ellen így átmentem a régi nagy CM-es kedvenchez a