82686
-
#2274 baz, megnyitod a fájlt, kitörlesz belőle mindent, szal tök üres legyen a fájl, és felülírod a régit... nálam van már Kahn, és német válogatott is -
#2273 ez nálam alap fagyásnál -
Grusi #2272 Vazzeg, addig fogom újratölteni, amíg tovább nem jutok. Velem nem basz ki ez a kurva FM :D -
#2271 mikor mentettél utoljára? fasza lesz újra játszani a meccseket -
#2270 jó kis oldal, csak kár, hogy egy szót nem értek belőle, fasza, hgoy nincs angol nyelv -
Grusi #2269 De most nem egy tipikus vesztes vagyok? :DD -
#2268 thx, megnézem az oldalt -
skristof #2267 kellemetlen, na.... -
#2266 :DDDDDDDDDD -
Grusi #2265 Na mostmár aztán elmehet a picsába ez az elbaszott fos szar gép... Iszonyatosan felbasztam az agyamat, ez a BL-elődöntő visszavágója volt...
-
#2264 Ezt lelehet szedni a cmrev.comról. asszem egyébként szerintem jó lett a game. -
Grusi #2263 Ott játszott, amig el nem hoztam :) -
#2262 nem láttam :(
Bár előző forudulóban is brillírozott. -
#2261 nézi vki a sport1et? uhh bazz emkkora gólt lőtt Bojinov -
#2260 Hogy néz ki a jelenlegio kezdőtök és hogyáltok a bajnokságban? -
R9 #2259 aliadiere az nem az arsenalba játszik? -
Grusi #2258 Ez milyen már :)
Aliadiere elhúzza az Arsenal kapusa mellett a labdát, gyalogol a kapu felé, az pedig kb. 5 méterről egy pillanat alatt ott terem és elveszi tőle azt :) -
Grusi #2257 Rudee-nak ment :) -
Grusi #2256 Gerard játszott egy szezont nálam Atalantában, de kivásárolta az Inter 14 millióért. Pedig nagyon jól tolta :( -
#2255 Rossz a taktikád! -
Rudee #2254 Ez marha jó meccs volt, bár 2-0 után aszittem sima lesz. Aztán bejött César, és mindent megfogott. Owen itt tért vissza 1 hónapos kényszerpihenője után. -
R9 #2253 -
R9 #2252 picsába kiestem kupából köcsög pöcs bilan.2szer is vezettem 1:0 2:1 és 2:4 re nyernek -
R9 #2251 vááá
cambiasso gólt lő,kiírja a magyar kommentár:fejére huzza a mezét,lássuk mivan rajta:indexes cm fórum a király
lol -
#2250 Rájöttem csak teljesen újj játék generálásánál működik! -
donpedro #2249 Nálam még mindig félóránként fagy sajnos, úgyhogy kissé szakaszos a játékmenet.
Közben találtam egy ronda bugot is. Az NB1/B-ben azt írja szabályként, hogy 9 U21-es játékosnak kell lennie a kezdőben, és ezt tőlem el is várja, viszont az ellenféltől nem!
Ennek ellenére is alázunk mindenkit (pedig a védelembe is egy csatárt kellett állítanom, hogy meglegyen a 9 U21-es játékos), ami már egy kicsit túlzás. Az eddigi négy tétmeccsemen rúgtunk 21 gólt, és 2-t kaptunk... Csopaki 4 meccsen 9 gólnál tart. -
#2248 Ha valakimegtudta úgy csinálni,hogy jólegyen a Némee-ek neve az szóljon! -
#2247 Nekem sincs!
A név megven de benne szürkék a nevek! -
Takezó #2246 nekem egyszerűen nincsen német válogatott :) -
#2245 A Hollandok nekem is jók,de a Németek szürkék! -
#2244 Ne töllem kérdezd,mert nekem se sikerült! -
#2243 a kahn ugy csináljam meg hogy beírjam oda a mustermann helyére hogy oliver kahn? -
#2242 Átírtam 0-ára, de nem változott semmi!A nénet válogatottnál a nevek szükrék! -
Takezó #2241 azt csináltamén is, és nekem sicns Németország (Hollandia müxik) -
#2240 kössz a tippet épp 1 jó védő kellene! -
nick név #2239 kössz
n de jong vagy t hübschman ?
ehh leigazolom mindketött azt majd meglátom... -
#2238 jobbklikk a fájlon, tulajdonságok és társítod hozzá a wordot, jegyzettömbt, vagy bármit...megnyitod, és a két egyest átírod 1-ra.. -
#2237 de előtte nyertem sorozatban a meccseket. most kezdte ezeket a dolgokat! -
#2236 Nigel de Jong? -
#2235 kocc