82686
-
R9 #1994 lehetsz mtk,mert ma nem érek rá,10 perc és tanulnom kelll,meg kötelező olvasmány,meg másolnom is kell :( -
#1993 beszálók :) -
#1992 ehh pámer most választhatok mást :(((((((
Na ha az MTK foglalt akkor loki -
#1991 én lehet beszólok magyarba! -
Takezó #1990 jah :)
Terminátor - FTC
Pámer - MTK
jómagam - Honvéd -
R9 #1989 mtk szabad még? -
R9 #1988 BL 8-ad döntőbe a Realt kaptam,ehh,jaj de megverem :D -
Takezó #1987 mettyú gyere magyarba, és akkor már csak 1 ember kell -
nick név #1986 sztem is, a bajnokságnak minnya vége kb 6 meccs van hátra és 10 ponttal vezetem a bajnokságot, bl-be meg negyeddöntöbe összekerültem a barca-val és otthon 3-1 -re nyertem, idegenben meg 5-1 -re kikaptam -
#1985 L0L
-
Grusi #1984 Én komolyan nem értem, miért szajkózzák egyesek, hogy nagyon könnyű meg irreális a játék... Letoltak egy szezont, esetleg egy felet és kész? Próbáljatok folyamatosan nagyot alkotni, egyszer-egyszer mindenki képes bravúrra (lásd Real Sociedad, Werder, Wolfsburg, Everton stb), inkább örüljetek, hogy jól megy. -
#1983 akkor nem jössz ;-)
Rudee: Legalább Neked jó :)
Én már maradok az angolnál. -
Grusi #1982 Hááát... Nekem épp most volt egy meccsem, 3/3 helyzetet vágtunk be :)
Amúgy Tőzsér Danit a Milan akarja megvenni tőlem 10 millió euróért Akkorsem adom el, elsőszámú playmakerem :) -
R9 #1981 mondjuk én olaszba mennék,de magyarba nem! :-) -
Rudee #1980 Nálam szerencsére megy. -
R9 #1979 Nagyon elb*szták a befejezéseket!Nagyon sok helyzetet kihagynak! -
Takezó #1978 nah akkó csak ketten akarunk jáccani onlány? -
#1977 nekem azzal sem jó, az fm2005.exe hibát észlelt stb... -
Takezó #1976 őszinténszólva tök szívesen játsznaék magyarul, de azért a minőség... ehh -
Rudee #1975 Az oldalon fent van egy már kijavított file. -
Takezó #1974 :D -
nick név #1973 vagy csak -
Grusi #1972 Nem írunk dőlt betűvel, valszeg vmi elállítódott a vezérlőpultban, egy ismerős pont emiatt panaszkodott... Gondolom, a Winamp playlist is dőlt betűs, ugye? :) -
#1971 Ez nekem is újdonság :)
-
Takezó #1970 írjá oda is :) -
Takezó #1969 én is nb1-et szeretnék, mondjuk valami kisebbel (Honvéd teszemazt..) -
Takezó #1968 dőlt betűvel írunk? :) -
#1967 oksi...
Én NB1-et szeretnék, dehát ugya a Fradi...Szóval nekem 8 :)
'ébként írni kéne a fifahungaryra is, ott vannak normális arcok..(ezzel nem célozni akartam:) -
#1966 Miert dolt betuvel irtok?:) -
Takezó #1965 oksa, várjunk még egy keveset, hátha jönne más is (liga milyen legyen?) -
#1964 ''Szól'' -
Takezó #1963 Nem szoktam onlájnolni, de ha van valkainek kedve, szóljonés elkezdhetünk valamit! -
Takezó #1962 igen, őt kivette a csapatból... meg is értem, de most ne kenje már egy játékosra a két 0:3-at... -
#1961 itt szvsz Szabicsra gondolt... -
Takezó #1960 bocs az offért, de nem tudom felfogni, hogy Matthaeus miért mondta múltkor azt, hogy a Málta elleni meccsre már nem hívja be az addig gyengén szereplő játékosokat, ha most mégis ott van a keretben Molnár és Tóth is... amúgy nekem sincs Gyepóval semmi gondom, a Feyenoord elleni meccsen is egész jó volt -
Grusi #1959 De legalább gólerős :)
Amúgy szerintem nem kell őt felakasztani, elég jó védő, de nagyon balszerencsés sorozatot fogott ki. Sokkal több van benne, és sajnos Éger Lacin kívül nincs nála jobb :( -
Takezó #1958 mert itt még a válogatottban se rúg minden meccsen öngólt :P -
Grusi #1957 Ez szép :)
Amúgy Gyepes nálam olasz serie A-ban is megállja a helyét, defender of the year második lett Ujfalusi mögött :) -
Takezó #1956 Amúgy erről beszéltem, hogy nagy csapattal nem nehéz az év csapatában alázni:
-
Takezó #1955 Ki a magyarországi forgalmazó?