82686

• Magic Boy
    Valaki elküldené a javított fájl-t?
    Ha kitörlöm akkor egyáltalán nincsenek Németek(szürke az egész válogatott)belenyúlni meg nemtudok!
  • Terminátor14
    betűkészletek, sorry.
  • Terminátor14
    explolerben:Eszközök: Internetbeállítások: Általános: Alsó gomb, netűkészletek..
  • nick név
    nyár vége van elsö meccsem: R madrid 5-0 villarreal
  • DONGUBA
    1 a bajnoksagban bl-ben negyeddonto milannal kupakban meg allok
  • R9
    ki hányadik a bajnokságba és bl-be kupána hogy állnak?
    én 2.vagyok a bajnokságba bl 8ad döntő jön a real ellen,kupába elődöntő van idegenben a milánnal 2:2-t játszottam!
  • R9
    Francesco Coco
  • R9
    most nézem hogy nálam kurvára megindult felfele :-| !!!
  • DONGUBA

• R9
    tényleg,meg se néztem :|
  • DONGUBA
    De la cuesta kiba jo ebben is
  • nick név
    nemtud valaki jobb hátvédet olcson?
  • R9
    nálam még nem is játszott :D
    favalli játszik,megakartam venni az atalantából azt a rohadt jó védőt de elment a pénzem D'alessandróra!
  • Rudee
    Volt nekem is olyan hogy az MTK ellen vayg 8 komolyabb helyzet is kimaradt, de a köv. meccsen egy kis változtatás után 8 lövésből 6 gól lett.
  • DONGUBA
    Nem olyan jo csak ugy megvettem plusz balhatvednek mert 1 millaert meg tudtam venni de jatszott vagy 3 meccset mert szar
  • R9
    guba,nálad coco hogy néz ki az mu-ba?beraknál egy képet?mert nálam murva szar!
  • nick név
    vezérlöpult-megjelenités-speciális ??? talán
  • DONGUBA
    Neville mindig a jatekot hibaztatja ha veszit meg stb...
  • DONGUBA
    jaja csak nemtom ott hol
  • nick név
    ha jol emléxem Grusi valami vezértlöpultot emlitett
    de ha nem akkor bocs
  • DONGUBA
    Valaki help hol ell beallitani azt hogy ne legyen mar doltbetus minden iras??
  • 9csöves9
    köcce
  • AMDFan
    Ez érdekes. Neked mitől vannak más sorrendben az értékek?
  • R9
    ja és minden nap 2szer van ugyanez a monteros hír!és rohadtidegesítő
  • R9
    ez mitől lehet??

• R9
    itt van
  • 9csöves9
    vki kilinkelné nekem azt a nagyon béna magyarosítást? :)
  • R9
    Téli átigazolási időszakban erősítettem irányító poszton:
    Andres D'alessandro
  • AMDFan
    Neville: Én nem akarlak kioktatni se megbántani, de magad minősíted azzal, ha a programra kened - már bocs - a saját rosszul eltalált taktikádat.
    Én mikor a Fradival voltam sorozatban nyertem a meccseket (abba is hagytam) alig alig győztek le. Ha nem lövik be a ziccereket akkor menj rá a Shooting trainingre vagy mit tudom én, de nehogymár a program hibája legyen :)
    Ennek a játéknak az a lényege, hogy ki kell találni egy jó taktikát a csapatnak, megoldani a problémákat és nem az, hogy bekapcsolod aztán "kántinnyú-kántinnyú" és YEAH BAJNOKCSAPAT...
  • Grusi
    Kidopdak????
    Szent isten, Gréty tanár úr jelen pillanatban már az intenzíven fekszik...
  • Hentes Bill #2204
    lol :DDDDDDD
  • Grave Digger
    Add már el a szerencsétlen kukáslalát, nem látod, hogy rajta mennek el a meccseid!?:DDD
  • Neville04
    ÉN MOSST ÜRÖLÖK MEG! KÖVETKEZŐ MECCS OTTHON NYEREGYHÁZA ELLEN!! UGYANEZ A SZITU!! SŐT HUSZTI MÉG KI IS ÁLITATJA MAGÁT!!! EZ NEM JÁTÉK EZ EGY CSALÓ G*ECI!!
  • Neville04
    ELEGEM VAN!!! MEGINT KIDOPDAK 1 RAKÁS SZ*RT! EZ IS AZ 10000000-IK PATCH UTÁN JÓ LESZ PONT MINT MINT TAVALY.
    2-1-re kikaptam a diósgyőrtől 1 szezonra való helyzetet hagytak a játékosok. Az egyik góljuk 1 kamutizi volt a másik meg egy felivelés után szűcs kijött(deminek) és az üres kapuba lőtte egressy!! EGYSZERÜEN SZ*R!!!
  • donpedro
    Úgy tűnik, hogy ezek szerint szinte mindenkinél potyognak a gólok. (Bár lehet, hogy csak a taktikám zseniális. :)))

Mindenesetre az elmúlt 3 meccsen 19 gólt lőttünk, ebből az egyik egy 10-1-es siker volt a Karcag csapata ellen.

Jut eszembe, ha valaki esetleg NB1/B-ben nyomja, nézze meg Csopaki-t, én elhoztam kölcsönbe, és szenzációsan játszik, a Karcag ellen pl. 5-öt vállalt, pedig visszavont centerként játszik a csatárok mögött, mint Gera a válogatottban. (tehát nem kimondott csatár)
  • Hentes Bill #2199

ez egyébként milyen skin?
  • Hentes Bill #2198
    hú ezt nem tudtam, na mingyá meg is csinálom, htx az infot
  • Neville04
    dehogy gyenge! pont ugyanolyan mint irl (béna :P) FORZA BARCA!
  • Maxi
  • Joke
    Nem tudom volt-e már róla szó, de a data\db\Inc\all könyvtárban van egy fake.lnc file, na ha ezt kitörlitek és létrehoztok helyette egy üres file-t, vagy cask simán átírjátok az 1-est nullára benna (kahn esetében # jel a sor elejére), akkor a német válogatott és kahn is a valós nevekkel lesz.