82686
-
R9 #2154 eto'o 1:2 marquez mekkora luftot lőtt :D -
nick név #2153 4-3-3 nekem is elég jol ment, de most a 4-4-2 diamond -ot probálgatom, az a bajom, hogy nagyon sok golt kapok miden taktikával, idegenben a barca ellen is vezettem aztán kaptam egy ötöst -
#2152 na valami hasonló történt most is -
#2151 én nagyon jól vagyok csak a gépem nem lesz ha így folytatja :D -
Drizzthsz #2150 Erről jut eszembe: a Fradit egyszer idegenben 2-0-ra úgy vertem, hogy: Szűcs elkezdett cselezni a labdával, Kovács elvette tőle, s belőtte... :))) -
Drizzthsz #2149 Srácok, már megy egész jól a játék!!! Csak néhány kis 18 éves magyar skacot vettem a lilákhoz, s a bajnokságban még nem kaptam ki... Erősen módosított 433-ban nyomom. Királyul megy. Bár lehet, Vlaszákot elviszi a Parma. Nagy adatbázisnál nálam jó játékos Tóth Zoltán.
Jövőre érkezik Sowunmi, meg Zováth ingyen... :DDD -
Grusi #2148 Xavi ;)
De basszus, ez az ember valami iszonyatosan rossz kommentátor, halálra unom magam a nyegle hangjától... -
nick név #2147 :D -
Grusi #2146 Lali ilyen élethűen van megcsinálva? :D -
#2145 gyógyszert bevetted? :) -
#2144 A F*SZOM KIVAN AZ FM-EL!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! VEZETEK 0-1-RE A PÁPA ELLEN IDEGENBEN MAJD 1 HAZAADÁS UTÁN SZŰCS ROSSZUL VESSZI ÁT MEDVED MEG BERÚGJA 1-1! UTÁNNA GUGH HO-RA RAKTAM HIÁBA. ZAVADSZKY ÉS SOWUNMI IS KAHAGYOTT EGY 1 AZ 1 ELLENI ZICCERT. NO COMMENT -
R9 #2143 -
R9 #2142 vezet a depor a barca ellen -
R9 #2141 húú de k*rva ideges vagyok!ez a pöcs trezeguet már 3-at lőtt nekem!de a kpaus felett ment be mind! -
Grusi #2140 Go on holiday, ott megadhatod, hogy mennyi ideig fusson nélküled a játék. -
#2139 láttátok a c palace-arsenal meccset? baz mit művelt király remélem megveszi az arsenal, vagy a man utd, úgyis kapust keresnek -
R9 #2138 menny szabira :-) -
#2137 csáztok mit lehet tenni az ellen hogy necsinálja azt a játék hgoy amikor conectionra nyomok akkor nee 1nap vagy 10óra teljen el hanem mondjuk 2-nap 3-npa attól függ -
donpedro #2136 Na ja, IRL is jól megy a srácoknak :)
A RAM-problémát én is valószínűnek tartom, csak momentán nem nagyon van lóvém orvosolni. :(
Egyébként a francia verzióval nyomom, de azért leszedem a reloaded-osat is, hátha...
Legalább a játék jól megy, épp most páholtuk el 7-2-re a BVSC-t idegenben. :) -
R9 #2135 basszus,Ronaldinho 36m-t ér nekem megcsak 21 van! -
#2134 nyomjunk már online-t pls :) Holnap nem lesz sok időm :( -
Takezó #2133 nagyobbak voltakaz elvárások :D -
R9 #2132 utolsó 6 meccsen lőtt 5 gólt és adott 2 gólpasszt!Ez elég jó! -
Takezó #2131 igen,s ztem is -
#2130 miért meglepő? A szurkolók az aktuális teljesítménye miatt háborognak, a díjat meg az egész évi teljesítményéért kapta... -
Rudee #2129 CSODA!!! -
R9 #2128 3.rész -
R9 #2127 LOL nézzétek meg ezt a 3 részes történetet:
1.rész
2.rész
3.rész -
#2126 igen, de az csak idény végén szokott lenni...amit kapok a játékosok eladásából, azt el is kölhetem...legalábbis elméletben :) -
R9 #2125 hehe,az év európai csatára Adriano lett :D.Meg ő lett európa 2. legjobb játékosa,Stankovic a 2.Év 2. legjobb középpályás is Stanko lett -
Takezó #2124 nem, de szétosztják a tulajdonosk egy részét, nem?
-
Takezó #2123 le akarod igazolni Ronaldinhot, és ennek örülnek :) jah, és dícsérnek, hogy ilyen bölcsen úgy döntöttél, hogy meg akarod venni rendezetlen fogú barátunkat -
#2122 Hehe, a játék egyre jobban bejön :)Nagyon realisztikus...Kapok 110e£-t igazolásra, eladom Bognárt 500e£-ért, erre mennyi pénzem lesz? 500e£-t...Furulyás tevékenykedik a háttérben :P -
R9 #2121 Valaki letudná nekemezt fordítani? -
R9 #2120 Ti a kondíciokkal hogy álltok?nekem általában 90-95%-osak a játékosaim! -
#2119 Na ja és ez a szakértők szerint azt jelenti,hogy szarul van kiegyensúlyozva a labda! -
R9 #2118 na megjöttem!Irány FM!Amúgy nekem is a torrentes francia van és eddig 2 szer akadt ki meccs közebe,utána szabira mentem! -
Grusi #2117 Ezt sokan, sok fórumon kitárgyalták, de végül megegyeztek abban, hogy kacsázott a labda a levegőben, mint ahogy a Roteiro és az új labdák legtöbbje teszi, ha nagy erővel küldik meg őket csavarás nélkül. A felvételen látni lehetett, hogy az utolsó néhány méteren hirtelen kicsit balra megy a labda, elég fura volt :) -
Takezó #2116 nem, sztem ma nem is lesz -
Takezó #2115 de azért erős :)