82686

• R9
    eto'o 1:2 marquez mekkora luftot lőtt :D
  • nick név
    4-3-3 nekem is elég jol ment, de most a 4-4-2 diamond -ot probálgatom, az a bajom, hogy nagyon sok golt kapok miden taktikával, idegenben a barca ellen is vezettem aztán kaptam egy ötöst
  • Neville04
    na valami hasonló történt most is
  • Neville04
    én nagyon jól vagyok csak a gépem nem lesz ha így folytatja :D
  • Drizzthsz
    Erről jut eszembe: a Fradit egyszer idegenben 2-0-ra úgy vertem, hogy: Szűcs elkezdett cselezni a labdával, Kovács elvette tőle, s belőtte... :)))
  • Drizzthsz
    Srácok, már megy egész jól a játék!!! Csak néhány kis 18 éves magyar skacot vettem a lilákhoz, s a bajnokságban még nem kaptam ki... Erősen módosított 433-ban nyomom. Királyul megy. Bár lehet, Vlaszákot elviszi a Parma. Nagy adatbázisnál nálam jó játékos Tóth Zoltán.

Jövőre érkezik Sowunmi, meg Zováth ingyen... :DDD
  • Grusi
    Xavi ;)
    De basszus, ez az ember valami iszonyatosan rossz kommentátor, halálra unom magam a nyegle hangjától...
  • nick név
    :D
  • Grusi
    Lali ilyen élethűen van megcsinálva? :D
  • robotnyk
    gyógyszert bevetted? :)
  • Neville04
    A F*SZOM KIVAN AZ FM-EL!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! VEZETEK 0-1-RE A PÁPA ELLEN IDEGENBEN MAJD 1 HAZAADÁS UTÁN SZŰCS ROSSZUL VESSZI ÁT MEDVED MEG BERÚGJA 1-1! UTÁNNA GUGH HO-RA RAKTAM HIÁBA. ZAVADSZKY ÉS SOWUNMI IS KAHAGYOTT EGY 1 AZ 1 ELLENI ZICCERT. NO COMMENT
  • R9
  • R9
    vezet a depor a barca ellen
  • R9
    húú de k*rva ideges vagyok!ez a pöcs trezeguet már 3-at lőtt nekem!de a kpaus felett ment be mind!
  • Grusi
    Go on holiday, ott megadhatod, hogy mennyi ideig fusson nélküled a játék.
  • Hentes Bill #2139
    láttátok a c palace-arsenal meccset? baz mit művelt király remélem megveszi az arsenal, vagy a man utd, úgyis kapust keresnek
  • R9
    menny szabira :-)
  • Fred10
    csáztok mit lehet tenni az ellen hogy necsinálja azt a játék hgoy amikor conectionra nyomok akkor nee 1nap vagy 10óra teljen el hanem mondjuk 2-nap 3-npa attól függ
  • donpedro
    Na ja, IRL is jól megy a srácoknak :)

A RAM-problémát én is valószínűnek tartom, csak momentán nem nagyon van lóvém orvosolni. :(

Egyébként a francia verzióval nyomom, de azért leszedem a reloaded-osat is, hátha...

Legalább a játék jól megy, épp most páholtuk el 7-2-re a BVSC-t idegenben. :)
  • R9
    basszus,Ronaldinho 36m-t ér nekem megcsak 21 van!
  • Terminátor14
    nyomjunk már online-t pls :) Holnap nem lesz sok időm :(
  • Takezó
    nagyobbak voltakaz elvárások :D
  • R9
    utolsó 6 meccsen lőtt 5 gólt és adott 2 gólpasszt!Ez elég jó!
  • Takezó
    igen,s ztem is
  • Terminátor14
    miért meglepő? A szurkolók az aktuális teljesítménye miatt háborognak, a díjat meg az egész évi teljesítményéért kapta...
  • Rudee
    CSODA!!!
  • R9
    3.rész
  • R9
    LOL nézzétek meg ezt a 3 részes történetet:
    1.rész
    2.rész
    3.rész
  • Terminátor14
    igen, de az csak idény végén szokott lenni...amit kapok a játékosok eladásából, azt el is kölhetem...legalábbis elméletben :)
  • R9
    hehe,az év európai csatára Adriano lett :D.Meg ő lett európa 2. legjobb játékosa,Stankovic a 2.Év 2. legjobb középpályás is Stanko lett
  • Takezó
    nem, de szétosztják a tulajdonosk egy részét, nem?
  • Takezó
    le akarod igazolni Ronaldinhot, és ennek örülnek :) jah, és dícsérnek, hogy ilyen bölcsen úgy döntöttél, hogy meg akarod venni rendezetlen fogú barátunkat
  • Terminátor14
    Hehe, a játék egyre jobban bejön :)Nagyon realisztikus...Kapok 110e£-t igazolásra, eladom Bognárt 500e£-ért, erre mennyi pénzem lesz? 500e£-t...Furulyás tevékenykedik a háttérben :P
  • R9
    Valaki letudná nekemezt fordítani?
  • R9
    Ti a kondíciokkal hogy álltok?nekem általában 90-95%-osak a játékosaim!
  • Magic Boy
    Na ja és ez a szakértők szerint azt jelenti,hogy szarul van kiegyensúlyozva a labda!
  • R9
    na megjöttem!Irány FM!Amúgy nekem is a torrentes francia van és eddig 2 szer akadt ki meccs közebe,utána szabira mentem!
  • Grusi
    Ezt sokan, sok fórumon kitárgyalták, de végül megegyeztek abban, hogy kacsázott a labda a levegőben, mint ahogy a Roteiro és az új labdák legtöbbje teszi, ha nagy erővel küldik meg őket csavarás nélkül. A felvételen látni lehetett, hogy az utolsó néhány méteren hirtelen kicsit balra megy a labda, elég fura volt :)
  • Takezó
    nem, sztem ma nem is lesz
  • Takezó
    de azért erős :)