82686
-
#2354 Ok thx. -
Takezó #2353 nem tudmo a magyarításban hogy hívják, de "irány a meccs", v. cask egyszerűen "meccs" lehe... -
#2352 Tuljutok minden opción meccs nap pl.ma aztán semilyen go to match nincs, lehet hogy a magyarítás bekavar neki? Eddig meccset csak utólag tudtam megnézni /elmentem szabira,visszajöttem azt addig lejátszották :( / -
#2351 Na ilyet nem találtam de majd ránézek :) -
Takezó #2350 has rákattintasz, hogy go to match, akkor az jön be :) ott play... -
#2349 Élő közvetitésre gondoltam -
#2348 online-on kiprobálta már valaki? vannak valahol szerverek? -
Takezó #2347 online v. élőben? :) -
Takezó #2346 WBA-val játszik valaki? -
#2345 #2339 -
#2344 Amugy van ircen fotball manager2005 szoba elte vagy extra szerver #fm2005 szoba en csinaltam -
#2343 nálam általában 3-4 sárgát kapnak a játékosaim meccsenként műesésért...tényleg nagyon zavaró. -
toontastic #2342 Nekem minden meccsemen legalább egy játékosomat kiállítják műesésért, a legdurvább az volt mikor egy meccsen hármat állítottak ki ugyanezért. Senki nem találkozott még ilyennel? Ötlet, hogy hogyan lehetne ezt kivédeni, mert kurva idegesítő, pedig nem is Olaszországban nyomom -
-
#2340 aljas ez a jatek bazzzzzzzzzzzz c.ronaldo elobb 6 honapra kidol azan meg rooney 5 honapra ruuuuuuuuud 2 honapra plusz meg a kis serulesek -
#2339 Megkérdem /legfeljebb lámának látszom / hogyan lehet a meccset online nézni? Lehet-e egyáltalán vagycsak utólag az összefoglalót gólok,jelenetek stb... Thx. -
#2338 LOL
:D -
#2337 valakinek van használható ötlete a sérülések ellen?
Utóbbi 4 meccsemen 6 kulcsjátékos hiányzott sérülés miatt. ráadásul olyan 20-30 percet emberhátrányban játszottam (lesérült xy és nem volt több cserelehetőség) -
norbi8 #2336 Küldtem egy privátot. -
donpedro #2335 Ja, és a REAC-cal vagyok, mint mindig. :) -
donpedro #2334 Az én saját taktikám is ilyen, a mérleg 6 meccs, 6 győzelem, 27-4-es gólarány. -
Rudee #2333 4 védőm van a Fradinál. A 2 középső az 5ös és a 16os közt van (söprögetőként mind2), a két szélső meg az eredeti helyén. -
norbi8 #2332 Nekem nagyon sok a döntetlenem 9 gyözelmem van és 6 döntetlen meg két vereség.
Nálad a 3 védő belül játszik egyvonalban? -
Rudee #2331 Fradival is elkezdtem egyet, ott a 4-4-2 kicsit meg van változtatva. Eddig 5-6 meccs volt a veretlenségi rekord kb. -
Rudee #2330 Nem. Saját taktikát csináltam. 3 védő, 2 védekező középpályás, 2 szélső középpályás, 1 támadó középpályás és 2 csatár. -
norbi8 #2329 És milyen taktikával nyomod 4-4-2? -
Rudee #2328 Én az elmúlt 22 meccsen nem kaptam ki, igaz a Real Madriddal. -
norbi8 #2327 Hello!
Van valkinek olyan taktikája amivel zsinórban több(5-6) meccset tud nyerni?
Én fradival cagyok, és mindig becsuszik egy két zakó.
Nálam a Békéscsaba vezeti a bajnokságot 17 fordulo után,Fradi 2. 2 ponttal lemaradva. -
#2326 nem, ha nem állítottál be semmit -
AMDFan #2325 Holidayre mentem 1 hónapra a téli szünetben. Ilyenkor nem mutat meg semmit ami történik? -
skristof #2324 ja, nagyon..... -
AMDFan #2323 Ez aztán az értelmes játék... -
Drizzthsz #2322 Hehe, tudom, de kiváncsi vagyok akkor is...
Pl.: A CM4-ben se a legnagyobb potential ability-s játékosokkal játszottam, mégis sikerült az alázás.
Elég, ha egy játékosnak a posztjára leginkább jellemző 3 tulajdonsága 10-15 feletti. S meg van nyerve minden.
Meg persze Pace az kell mindenkinek... -
#2321 nem akarlak megbántani, de így könnyű az újpesttel bl-t nyerni...:) -
Drizzthsz #2320 Hát, az sokat dóóóógozik. Nemjó munkássember...
Scout viszont nincs alapból... -
pregame editor van alapból. -
Drizzthsz #2318 Valami jó editor, vagy scout progi van már?
Üldöz a kiváncsiság... -
AMDFan #2317 Semmi baj.
Gondolom ez is pénzbe került volna és úgyis tudták, hogy a fanok ingyen is megcsinálják :)
De pl. a spanyolban, hollandban rengeteg kép és az összes logo bennevan. -
#2316 ugh, bocs, div 2ban voltam aszittem felfelé mindenhol van :) -
AMDFan #2315 English Super Pack