22335
-
#3677 Ááá,a váz geometriája nem számít,csak a felirat -
#3676 Veszek majd gagyi sd kártyát,ráírom,hogy monnyuk sony,és akkor az eredeti lesz?Nekem aztán tök mindegy,hogy mennyire eredeti,ilyen állapotban annyit ér,mintha hamisítvány lenne...10-15 max,de még sokat is mondtam szerintem. -
vass17 #3675 Az ár azért nagyban függ a felszereltégtől is, egyébként igazat adok Bardocznak, hogy a képen lévő biciklivel köszönő viszonyban sincs....
Nem tudom, hogy eredeti Ktm, de azt tudom, hogy láttam már ilyent vaterán, és akkor is azt gondoltam, hogy hamisitvány (az 30k volt ha jol emléxem).
-
#3674 Már vehetne belőle egy világlekjopp biciklijét^^ -
#3673 Mindegy a lényeg ez elég lelakott így ránézésre, sok mindent cserélni kell rajta ahogy te is mondtad! Ez már túl ahhoz hogy sok pénzt áldozz rá! Szerintem bringázz ezzel tavaszig, ratyi időben úgysem bicajozol gondolom, aztán tavasszel vegyél egy új bicót, mert amennyit erre költeni kéne, már majdnem egy új bringa! -
#3672 a kínai x5 bmw- nincs is bmw jel és bmw felirat se
a bicikli az EREDETI KTM akár mit mondasz -
#3671 nekem is knoxville van 2006-os enyém is már más egy kicsit! -
#3670 úgy néz kia villa is eredeti mert taáltam 1 képet amibe ugyanez van
-
#3669 Majd kiderül,végeredményben mindenkinek igaza lehet..tehát ki tudja?!..addig is nézzétek meg az enyémet
http://rowery.onet.pl/4,35,139108,1262,ktm_knoxville,sprzet.html
igaz már más a felszereltsége
-
#3668 Kínai X5-ösöben meg benne van minden gyári cókmók,csak máshol gyártották Annyira jó,hogy idejössz segítséget kérni,a vak is látja,hogy a két váznak semmi köze egymáshoz,és máris csak veszekedni tudsz,meg úgyis neked van igazad.Meg azt se tudjuk mennyiért vetted,de megkérdezed megérte-e... -
#3667 ja meg rajt van az osztrák bicikli kereskedő cég matricája is?
meg az se gyanus hogy a lánvédőn rajt az osztrák KTM internet címe
a villa ami benne van az lehet nem gyári -
#3666 Lol,szerinted nem? -
sztem én nem értek annyira hozzá?
semperit goliath 26" gumivan rajt ami osztrák
szted bringát hamisitanak?
-
#3664 Kínai plésztésönön is rajta van a gyári embléma A két váznak köze nincsen egymáshoz,csak annyi,hogy ilyen y vázak.Amúgy minden teljesen más szögben áll. -
#3663 de azt is mondtam hogy a cuccok 20%-a nem gyári -
#3662 hogy lenne már hamis?
rajt van a gyári KTM embléma
meg gyanús lenne, mert osztrákoktól lett behozva :D -
#3661 Sziasztok!
Nekem is KTM van,igaz az sem egy mai darab,de imádom!!!!!!!!!!Mindenesetre nem vagyok nagy szakértője,de ez a bringa nekem is gyanus!Főleg,ha matricázott,bár nem biztos ,hogy jól látom a képen! -
#3660 Ez szerintem hamisítvány,nézd meg a vázat,teljesen más szögben áll az a felső cső.A tiéden felfelé ível,míg az újon lefelé. -
#3659 itt van róla info újan 115eFt de azon full gyári minden
-
#3658 Nekem KTM-em van de erről a típusról meg nem hallottam, biztos létezik ilyen? ha igen úgy nézem nem mai darab, inkább spóroljál még! -
#3657 Erre nem 20-30-at kell,ha ennyi baja van,hanem 50-60-at inkább.Kell egy egész új hajtás,fogaskerekekkel,hajtókarral,monoblokkal,ez mondjuk úgy 30,váltó 5-10,fékkarok megvannak mondjuk ötből,hátsó agy 10-20,ülés meg már ezekhez képest nem nagy tétel. -
#3656 vettem 1 felújításra szoruló KTM Contry XS szerintetek mennyit ér?
fék Tektro gányolt de javítható
full hajtókar csere kell meg a fogaknál gáz van (konkréten a középső lánckerék a szar sztem nem cserélhető az a sor)
gumik töredezettek az is csere
váltó és komplett fékkar csere is kell
hátsó kerék tengely belseje is cserés fullra
ülés ki van szakadva
középső hajtókar kotyog
ahogy számoltam +20-30eFt-ot kell rá költeni
minél olcsóbban akarom megúszni
sztetek megérte?
-
#3655 Honnan hova kell menni?:D -
#3654 Mind2 felvonulás, a CM talán nagyobb, az utolsó péntek az inkább ilyen összejövetel, múltkor tán 15-20-an voltunk.
Gyere el mind a kettőre. Jó lesz hidd el, egy kis testmozgás ;D -
#3653 Hát talán belefér:) -
#3652 biciklis felvonulás -
#3651 Nem tudom.Valójában mi is ez? -
#3650 akkor jössz? -
#3649 Jó lehet:D
Még jó,hogy Szegeden lakok:) -
szieszáj #3648 :D -
#3647 CRITICAL MASS Szeged - 2008. Szeptember 22. 17 óra, Dóm tér
Továbbá:
"Utolsó Péntek" - 18 óra - Széchenyi tér - Bicajra fel!
Egy igazán szerencsés péntek, ami sosem esik 13-ára!
Következő tekerés:
2008. szeptember 26. 18:00 -
#3646 jah boccs xD -
#3645 semmit :D nyeremény szelvényt dobtam be :D -
#3644 és mitvettél?:D tiplit?xD -
#3643 nekem 13 km volt praktikerig meg vissza :D -
szieszáj #3642
na mai adag is megvolt ,kár hogy utólag nem lehet megtudni mennyit mentem bringával -
torokandras #3641 Nekem bevált olaj, ajánlom mindenkinek! -
#3640 Elvileg minden szemet szét lehet szedni, de csak szerszámmal.
Van külön bontható szem de nem szokták használni..
Én azt mondom ne szedd szét tisztítsd rajta. -
#3639 Minden láncszem bontható:) -
vass17 #3638 Bementem pár napja a helyi szaküzletbe, gondoltam megveszem ezt a lánctisztítót. Az eladó azt mondta, hogy ha akarom tudnak hozni, de szerinte nincs rá szükség, mert csak a gond van vele. Ő is azt a módszert ajánlotta, mint Gordon. Persze tudom, hogy ez nem annyira alapos, de részben igaza van, hogy mérlegelni kell a hasznot...(a mindennapi lánczörgésemet nem oldaná meg, mert ugysem használnám olyan gyakran)..
A láncomat is megnéztem, sajnos nem lehet szétszedni, legalábbis én nem tudom, mert minden szem ugyanolyan, nem látok rajta bonthatót:S