355
Little Big Adventure 2 problems, and helps!!!!
-
#35 Csináltam egy ftpt bárki aki feltöltené nekem az szóljon itt vagy priviben legyenszíves. Kösz! -
#34 Csinálok egy ftp-t ha most egyszerre fel tudod tölteni akkor szólj, mert melóhelyen vagyok. -
#33 Ez remek hír.
Sajna tegnap lefüstölt az új monitorkártyám, az egy jó ideig eltart amíg kicserélik, de a munkahelyemről hazaviszek egyet, így tudom nyomni. Azért először az első részt szeretném végig tolni, bár úgy sem birom ki, hogy bele ne nézzek a 2. részbe a magyar fordítással. -
#32 Én szívesen feltöltöm neked valahova, ha van helyed. -
#31 Most olvastam, hogy az egyhez is készült magyarítás.
Meg tudna valaki szánni és elküldeni postán a két cd-s verziót? Természetesen állnám a költségeit.
Aki segítőkész az írjon egy privátot legyenszíves.
Netes letöltési hely mégjobb. -
#30 Fantasztikus!
Király játék volt de most tuti nekiesek újra.
Letölthető valahonnan? -
#29 JÓ HÍR! ELKÉSZÜLTEM AZ LBA2 FORDÍTÁSÁVAL! Már csak be kell tennem a játék fájljába, és már talán holnap fönn lesz az oldalamon, hogy a hétvégén már lehessen is nyomni! ;)
Később eljuttatom a MAgicball Network-höz is. -
#28 Örülök, hogy nem hiába csináltam! ;) -
#27 A legjobb végigjátszás magyarul én vagyok. :)
Szóval a terep hosszúkás. Biztos látod, hogy melyik irányban terül el a játéktér. Na, azt az irányt próbáld meg bejárni. Vagyis ÉK->DNY irányban haladj. Biztos megtalálod. És közben olvasgasd a táblákat, hogy tudd merre jársz, mert később biztos utalnak a helyszínekre! ;) -
#26 8) lol... a jatekfuggoseg.. hehe -
#25 Köszi!
Ezt kipróbálom, amint vége a melónak.
Bár....
Egy cd-n itt van a táskámban... és ha nem figyelnek nagyon ide, akkor a melóhelyemen is kipróbálhatom. -
#24 a lenyeg hogy a hazig kell eljutni.. elbujni...SPOILER.... aztan..ladakat tologatni egy elefantnak a kikotoben .. mad a kapott jeggyel elhajozni -
#23 Azt már sikerült megcsinálnom. A kukás autóval kijutottam a városba. Csak a városban lövöldöz rám minden katona ha meglát, így folyton szaladnom kell.
A végigjátszást átbogarászom, köszi! -
#22 aaaa talaltam egy angol nyelvu leirast
LBA 1 vegigjatszas (E)
beszekni kell a borton melletti rabbiebunny-val aztan elbujni a szemeteskocsiban ami szepen kifuvaroz... -
#21 Rohangáltam rendesen a városban, de nem tudom merre van a ház. Egy gyógyszertárba(?) sikerült bejutnom, ahol egy patikus(?) rémült meg tőlem, mivel köze lehetett ahhoz, hogy börtönbe kerültem, de hívta a rendőrt így menekülnöm kellett. -
#20 nemtom hogy megtalaltad e mar a megoldast a prblemara ...de h ajol emlexem ekkor el kell menekulni a hazunkig... h amegvan meg mindjart megkeresem a walktrought -
#19 Akkor hamarosan leporolhatod és végignyomhatod magyarul.
Szerintem mindenképpen megéri kipróbálni. -
#18 tok jo latni hogy van ilyen forum kedvenc jatekom volt mindaketto! meg igazi jatek a "fenykorbol" imadtam!!!
ennyi 8)
-
#17 Ez igazán jó hír.
Csodálat a kitartásodnak.
Én már vagy 2 hónapja nyomom az első részt a te magyarításoddal.
Sikerült beszereznem az eredeti cd-s verziót az első és a második részének is.
Az első részben már az elején elakadtam.
Megszöktem a börtönből, de bármerre megyek a városban mindenki észnélkül lövöldöz rám. Találtam egy ajtót, ahol visszajutok a börtönbe, de ott meg egy elefánt áll, ami rögtön hozzámvág valami rögtönölő labdacsot.
Egy végigjátszás (magyarul) nem ártana. A 2. részhez viszont nekem van egy végigjátszásom, amit még egy régi 576 Kbyte-ból fénymásoltam. Sajnos az idők folyamán az egyik lap elveszett, így a vége nincs meg, de elkezdeni lehet vele.
Ha lesz rá igény és hely, akkor bescannelem és feltolom. -
#16 Na, hamarosan végre elkészül a 2. rész magyarítása is. Ezen a hétvégén megpróbálom befejezni és felrakni! -
#15 LBA1 fél, LBA2 egy CD Audio track-ek nélkül. Azokkal együtt mind a kettő egy teljes CD. Én nem tudom elküldeni, modemes vagyok. -
#14 En regebben jatszottam ezzel de nem emlekszem hany mega???
Megtudna vki mondani??Es ha keves nem tudna nekem elkuldeni vki ICQ-n??? -
#13 Az LBA1-hez úgyahogy végleges, még simítások kellenek hozzá, de gyébként kész. Az LBA2-é pedig még erősen hiányos, de most lassan haldtam vele az elmúlt időkben, de szándékomban áll befejezni, aztán feltölteni az oldalra. Most épp egy T3 modot töltenék fel, de kevés a látogató, ezért kifutottam a tárhelyből, ezért is nem sietem el a dolgot, mert nem tudom feltölteni, de majd megoldom valahogy. Egyébként a magyarítás természetesen mindenkinek készült, az van fönn a Magicball Networkon is. Szépen pörög föl a letöltés számlálója, úgyhogy örülök, hogy nem hiába csináltam. -
#12 Nemes egyszerűséggel megáldott fordulatos történettel és egy kis politikai szarkazmussal vegyített igazi csoda. -
#11 Király volt a game, annak idején a kedvencem volt.... -
#10 Jó látni, hogy játszik még vele valaki, és ráadásul a Magicball networköt is ismerik. :)
Gregorius: Te még fejleszted azt a magyarítást, vagy az már a végleges, amit le lehet tölteni egy ideje? -
#9 Most látom csak az oldalad címét.
Akkor te csináltad az 1. részhez is a magyarítást... -
#8 Nekem is roppantul tetszett ez a játék. Az első résszel sokat szórakoztam anno. A 2.-al már kevesebbet.
A magyarításod viszont nagyon érdekelne. Persze csak akkor ha nem kizárólag magadnak készíted. Szívesen belekezdenék ismét, de ha lehet magyarul.
Egyébként nagyon érdekelne az első rész is.
sajnos az már nincs meg, viszont ahhoz van magyarításom (teljes).
Ez az a bizonyos gombhoz a kabátot. Megvan a magyarítás és már nincs meg hozzá a játék. -
#7 Én még mindig szórakozgatok vele. Nagyon tetszik. Csinálok hozzá magyarítást, meg minden. -
#6 Hogy en mit le nem szevedtem ezzel a jatekkal meg anno :)
Rakd be a compatibilitast Win98 es disable effects es menni fog. Ja es ha Nvidia katyad van tedd fel a 20.xx drivert vagy korabbit. Ez van... -
#5 A DOS képernyő, vagy a Windows mondja, hogy nem lehet futtatni? -
#4 Nem lehet, hogy megszakadt a letöltésed, és korrupt a fájlod? Ez elvileg az a GeForce patch, mert ha jól tudom, van belőle kettő is a magicball networkon. Mindjárt utána nézek. -
#3 uaz a problem!!! -
#2 Pedig a patch a megoldás. Állítsd Me kompatibilitás üzemmódba, úgy hátha. -
#1 Hello! Volna egy iszonyúnagybazinagy problémám, elidítom a gammát és a kép a képernyő felső 1/4-ében van, szétesett és nem kivehető... A magicballnetwork-on van egy peccs, de nekem azt írja ki a win, hogy nem futtatható!!! Nagyon gyorsan van szükségem a megoldásra!!!!