355
Little Big Adventure 2 problems, and helps!!!!
-
#315 te... lba-nak nincs cd-copy-protectionja asszem.
nem lehet, hogy tényleg olvashatatlan a lemez valahol? -
#314 win98-on meg berakod a lemezt és megy? -
#313 Na most a helyzet az, hogy nekem tök eredeti a játék. A lemezzel együtt, és úgy nem megy. ÉS csak XP-n nem megy. -
#312 tökjó, ezt nemtudtam mondjuk eddig nem is kellett ilyen :) -
#311 LBA2 esetén meg:
-t cdrom -label TWINSEN -ioctl -usecd 1
Amúgy a teljes leírás itt: itt található
persze a conf file-t ne használd, amit belinkel, mert az nem ideális a 0.7-es dosboxnak, de a lényeget ki lehet belőle érteni.
ha meg más a CD labelje, akkor sincs gond, nézd meg windowsban bemoultolva mi a label azt kész. -
#310 megy, csak mikor mountolod, figyelj, hogy mountolásnál jól add meg a labelt is.
a mount sor vége ilyen legyen:
-t cdrom -label ADELINE -ioctl -usecd 0 -
#309 nekem ez volt: Daemon tools-al ugye elhitettem a géppel hogy az LBA2 CD-je bennvan. dosboxxal kérte a cd-t, nem volt jó. Dosbox nélkül meg elindult rendesen csak a grafikával volt akkor gond. Szal le kellett tölteni egy patch-t a megjelenítés hibája miatt.
Tehát: normálisan indítsd, ne dosboxxal. Az LBA2 CD-t meg vagy kiírod, vagy daemon toolst használsz -
#308 Nem, nekem nem megy. Mindig kéri a CD-t. -
#307 LBA2 megy DOS-Box nélkül XP-n :) -
#306 LBA2 megy DOS-Box alatt XP-n? -
#305 pá -
#304 ja, télleg. sry.
ezek szerint lekaptad az ISO-t(hár ha a bevezető animot nézegeted:D csak az anim nem fér bele 33 megába:D)
jó játékot!
Hétfő-keddig nem leszek:D megyek húsvétolni nettelen tájakra:( -
#303 jól megy :) jó a bevezető videó is:)
egyébként válaszként írtam a 300-as üzire a 301-est :) vagy melyikre értetted amit mondtál? -
#302 tudom, alant említettem #300-as üziben -
#301 "nem lba2ptch.zip, hanem lba2ptch.zip a neve." (elírtad)
kösz, remélem a jó patch-el menni fog :) -
#300 máris nézem
....
JAJJJ, igazad van
gyorsan javíotottam, és elnézésed kérem a gondok miatt.
nem lba2ptch.zip, hanem lba2ptch.zip a neve. mindenhol javíottam a linket.(előfordulhat, hogy újra kell töltened a lapot majd.)
és meg egyszer bocs. -
#299 lol most veszem észre hogy ugyanaz a patch van az "LBA1 WPatch" mellett. Akkor most rossz helyre töltötted? :) -
#298 LBA2 Windows Ge-Force patch:
Extract all files from LBAPTCH2A.ZIP to your Little Big Adventure (LBA) folder.
You will need a program like WinZip (www.winzip.com) for this. Then run PATCH.EXE.
(Note: In Windows Explorer, you may not see the .EXE extension, just Patch with
the DOS program icon.) When it says that patching is complete, close the DOS
window and look for the LBAWIN.EXE file that was created. Run it. If it doesn't
work, you may need to adjust some settings with SETUP.EXE.
csak mert ez van odaírva:)
Jó patch-et tettél oda a LBA2 Geforce Patch felirat mellé? -
#297 MILYEN LBAWIN??? az az lba1-hez van...
most akkor te melyik játékkal is akarsz játszani?
ha az LBA2, akkor másold bele a patchet az exe mellé, indítsd el egyszer, utánna már jó lesz a játék -
#296 egyébként most nézem az oldalad többi részét, nem rossz -
#295 kitömörítettem az lba2 geforce patch zipjét a c:\-n a telepítés után létrejött little big adventure 2 könyvárba, futtattam a patch.exe-t, elndítottam az lbawin-t és ezt írta ki: -lbawin.pif - érvénytelen programfájlnév -
#294 LBA2 gondolom.
oldalamon megtalálod a geforce patchet.(azért ez a neve, mert ezeken jött elő először, asszem már atihoz is kell) -
#293 htx. az új laptopomon amin most winXp van zizis a grafika.. vagyis olyan szétzilált. ha dosbox-szal indítom el akkor nagyon remek, csak kéri a cd-t.. ha daemon tools-al indítom úgy hogy a legelején a "play"-re nyomok akkor meg elindul de akkor a megjelenítése nem jó a képernyőn...
tudsz valami megoldást?
-
#292 LBA1 innét, vagy innét, míg az LBA2 például innét tölthető.
1 perces keresés volt csak. -
#291 ahh, ok. csak honnan szedjem le?:) ált-ban nem saját gépen netezek hanem egyetemin -
#290 fordítva olvasd -
#289 "Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna."
ez mi? -
#288 inkább arra értendő, hogy hiányoznak belőle a szinkronhangok, az átvezető animációk, és bizony így a történet néhány szála igencsak érthetetlen, és az egész játék élvezhetetlenebb.
nekem olyan feltört volt egyszer, amiben csak angol szinkron volt. az volt 100 mega körüli. ebben akkor bizonyára egyáltalán nincsenek szinronhangok.
pedig mind az LBA1-nek és az LBA2-nek több nyelvű szinkronja is van. kár lemaradni róla. szerezd be a teljes CD-s verziókat.
az animációk is szépek:D -
#287 Na, azt hiszem a legjobban az fejezi ki, hogy mennyire van időm, hogy csak most néztem ide vissza erre a topic-ra. Kedvem éppenséggel lenne, de sajna időm, energiám nem sok maradt.
Ami a modokat illeti, az az eredeti motor és a hozzá készült modder progikról a leghasználhatóbb információ, ami tükrözi a használhatóságukat, hogy egy circa 50 fős modder társaság, akik persze 4-5 fős csoportokba verődve párhuzamosan készítenek modokat a játékhoz, a második rész kiadása óta egy komplett játékot nem tudtak összeütni a játék motorjára. -
#286 aham, én játszottam régen egy erősen korlátozott lba2-vel ahol le volt tiltva a játékban a többi hely. Ezzel meg nyomom, nyomom, semmi gond eddig, de akkor ez most meg csak félig enged a játékon keresztül vagy mi? Hát akkor mekkora a teljes játék? :) -
#285 33 mega? hallod-e.. ez valami csonka verzió. szedd le emule-ról avgy torrentről, ott vannak teljes verziók is. -
#284 ja és topik + fav :) épp most csinálom én is csak sendell labdáját nem találom meg pedig televillámoztam a legelső szigetet mindenhol.. -
#283 csak most nézem hogy jé van ilyen topic! :) tökjó. másrészt meg azt akartam mondani most neked hogy ha a LBA2 kell én le tudtam szedni innen :)
vigyázz itt csak egyszerre egy programot tölthetsz különben letilt egy ideig vagy mi.. -
MDylan #282 Az király! Akkor egész "könnyedén" lehetne új kiegészítőket írni rá, nem?
Kiváncsi lennék erre a progira. Le lehet vhonnan szedni? -
#281 az eredeti lba játék engine-jét használják.
van rá progi hogy lecserélhettés a játék scriptjeit, és más helyszíneket csináljanak. -
MDylan #280 Ezeket a LBA módosításokat valamilyen spéci enginenel írják, tehát megvan ennek a forrása, vagy minden csapat előről kezdi? -
#279 akkor te most szépen mindegyikről leírod hogy lehet bejutni:D -
deathstarh #278 na még 1:
-
deathstarh #277 Megvannak a titkok, ollé a ligetben nagyszerű!!!!
-
#276 ugyanez "rendesen" belinkelve: