355
Little Big Adventure 2 problems, and helps!!!!
  • deathstarh
    The secret place on top of the museum. The rabbibunnie will give you a little surprise...
  • deathstarh
    Van itt wgy másik talány:

ide hogyan lehet feljutni????

• takysoft
    Relentless Moive Project oldaláról van a kép?
  • takysoft
    volt szerencsém vagy 5ször végigvinni az LBA-t, de ide mág sosem pottyantam. érdekes, az biztos.
    ha valaki buherálgat a fileokkal talán rábukkanhat a bejutásra.
    majd utánanézek neten.
  • deathstarh
    Hi!

Valaki tudja-e, hogy lehet ide bejutni?

A Grobo statue in a sewer of the Citadel.

• Guladam
    Pedig jó. :O
  • takysoft
    nálam a fórum nem müxik... de lehet csak azért mert töltök is.
  • Guladam
    Kössz. Fórumon vagy? Jöhetnétek még 1 páran... :)
  • takysoft
    Egész aranyos weblap. bár a letötések....
    betehetnél ilyeneket, mint: demo, magyarítás, patch...
    kicsit creator jellege van...

De tényleg jó kis weblap.
  • Guladam
    Igen, össze szeretném gyűjteni az LBA sokat, nem csak SG-re. az oldal ITT TALÁLHATÓ. Lehet hogy nem olyan szép, a haverom (13 éves), meg én (14 éves) csináltuk. MInden LBA fant várok a fórumra!!! igen az első szoba első beszélgetése már kész :).
  • takysoft
    akkor a szükséges progikat gondolom már meglelted.
  • deathstarh
    Na rájöttem:

- Added a screenshot key <F9>. ScreenShots are saved in a sub directory called 'Screenshot' and are automatically numbered (LBA00000.BMP, LBA00001.BMP, etc.). (format: BMP 8 bits, no compression = 300k).
  • deathstarh
    LBAWinban fut a game, de még nem jöttem rá mivel és hogyan kellene?
  • Guladam
    Igazából csak az LBA 1 Fájlait módosítom, nem 1 teljesen új game. Új történet asetleg modellek, stb..
  • Guladam
    Csá! Teljesen olyan lesz, mint az LBA1. Irányítás minden.
  • takysoft
    attól függ, hogy futtatod.
    rendes dos alatt is vannak képlopók, bár egyet se ismerek, win alatt is vannak lehetőségek biztos.
    Dosbox asszem eleve tud képet lopni, ha ott futtatod, meg LBAWin is biztos tud, ha abban fut a dolog. az talán még video-t is tud, vagy használható együtt más windowsos képlopókkal.
  • deathstarh
    HI!

LBA 1-ből mivel lehet képet lopni?
    A printscr-rel csak fekete képek lesznek!
  • takysoft
    amúgy volt még pár fanproject, de azoknak már se weblapja se híre se hamva.
    a leggázab... kész meg egy se lett...:(

amit kérek tőled. de támassz túlzott követelményeket magadnak. inkább csak 2d-s, inkább csak game makerrel készüljön, inkább cska adj fel ezt-azt, csak legalább demo-ig juss el:D
  • takysoft
    Az innét tölthető file lejött végre...
    egy kis 3D-s lövöldözős játék volt. pik-pak végigvittem. nem nagy dobás.
  • takysoft
    LbaX
    pontosítok: megvolt a beta 5. valamikor... de nem találom.
    megnézem tölthető-e meg valahol.

Meg valamikor kiadták a LBA-DM fileokat is, de azok se tölthetők már.
  • takysoft
    Eddigi LBA projectek, amiket ismerek:
    LBA: The Lost Chapters
    Elvileg Prequel, vagyis történetileg az LBA 1 előtt játszódik. Egyenlőre csak egy Demo van. Gyönyörű szép, de csak 1 helyszín van benne, abban is csak egyetlen objektum.(a kezdő ház). 2006 szeptemberi a demo, így itt még van remény:D de nem sok.

LBA Prequel
    Egy újabb prequel. Demo nincs, de a képek szépek. 2006 dec a legújabb hír, talán még élnek:D

LBA Prequel
    Hát, igen a prequel igen népszerű dolog:D Elvileg az eredeti LBA 1 engine segítségével akarnak új játékot csinálni. Valószínűleg hallott projekt.

LBA RPG
    RPG makerrel készülendő játék. van 1 kép a weblapon, én kb 5%-a van kész már 1-2 éve. halott project.

LBA Deathmatch
    Half-Life mod. elvileg talán citadell islandon lehetne lövöldözni vele, de 2002 óta "nemsokára kijön". a 0.75 beta pedig nem tölthető:(
    halott projekt.

Little Big Wars
    Asszem talán stratégia. Se letöltés, se update amióta a weblap elindult 2006-ban. nem sok esélyvan, hogy valaha is lezs demo egyáltalán.

Little Big Racing Adventure
    Gondolom valami versenyzős. régebbi prject, de weblapja csan most készült. még lehet belőle valami. 2007 januári update is van.
    Van valami letöltés is, de olyna lassan jön az a 8 mega, hogy még vagy 40 perc kell neki.

LbaX
    Az egyik legrégibb legismertebb fan game. Meg az első openGl-es. 2003-ban indult, de még tavaly is volt update. csak épp nem müxik a download. nekem speciel megvan a beta 5,

LBA Remake
    weblap tudtommal nincs, de régóta nem volt frissítés. amúgy egész szép, csak nem tudtam felbontást váltani. menni lehet benne, 3D-s, de mást nem lehet csinálni...

LBA: The Great Rebellion
    ezt nem nagyon néztem meg, letöltés nincs. csak pár kép.
  • takysoft
    np. 5letet lopni lehet a weblapomról, de ha egyazegyben lemásolod a szöveget, kakor azért jelezd, honnét van.

ha készül, annak örülök, de őszintén szólva, nem sok jó lba-s fangame-et láttam eddig.
    milyen típus lesz? 2d? 3d? kaland? akció? rpg?
  • Guladam
    Igen. Bocs a szóhasználatért... :D AMúgy készül az LBA: The 3rd !!
  • takysoft
    "beraktam" = átmásoltam ?
    "új oldal" = a te weblapod ?
  • takysoft
    ???
  • Guladam
    Csá! Takysoft, a Faj leírásokat, animációkat, cheateket beraktam az új LBA oldalra. OK?
  • takysoft
    jaja, azóta van hozzá magyarítás mellesleg:D
    én is annál akadtam el, walktroughból néztem ki.
  • berlinboy6329
    Ejj,a 3. nagyon szemét volt.Mivel 1 szót nem tudtam angolul,nem tudtam hol lehet és találomra,elkezdtem ásni,és MEGLETT!El se hittem.El mentem vmelyik ház mögé,mondom ások és meg is volt.De jó játék volt! :)
  • takysoft
    FIGYELEM!
    A Weblapom frissült egy fórummal a "közösség-jelleg" elérésének céljából.
    Remélem működni fog:D
  • takysoft
    Hát, én épp tegnap update-eltem a Weblapom. Fórum nincs rajta, de tervbe van véve. Van külön LBA-s aloldalam.
  • Guladam
    Megtaláltam. Köszi a helpet. VÉGIGVITTEM AZ LBA 2-őT!
  • Guladam
    Gregorius, Takysoft, meg a nagy LBA fanok. Nincs kedvetek csiálni egy Magyar LBA Közösséget? (Weboldal) namármost, én ahoz értek, megcsinálnék egy jó kis weboldalt (Fórum is, talán még jobb mint ez :) ), csak egyedül nincs kedvem belevágni. Ha nincs időtök Nektek nem kéne gyakorlati dolgokat csinálni, csak 5letek, majd ha kész fórum-moderálás, stb.. Na érdekel??
  • Guladam
    A bányában sehol nem találtam. Hogy juthatok a szentélyhez? küldjek egy mentést? (LBA 2) AMúgy köszi a segítséget.
  • takysoft
    a 4 darab:
    1.- a királynő szigetén(a támadás után fel juthasz egy tetőre) a ládában. a kulcs a ládában a repkedő szörnynél van. a repkedő szörnyet a kesztyűvel eleht legyőzni(elkapod a golyóit:D)

2.- később ahol a királynő raboskodik, azon a szigeten be lehet menni egy bányába. ott kell mellesleg kavicsokat gyűjteni a hajónak is. van lent egy szentély. ott találod. (asszem)

3.- a gázolajas szigeten az egyik oldalon a parton van egy kis gödör, ott kell ásni. (ha követed a robotcsirkét, a házában találod a kulcsot a páncélszekrényhez, onnét lehet tudni, ohl kell ásni, de elég ködös rájönni)

4.- a negyedik meg a kétfejű bossnál van, azt már nemtom pontosan mikor is jön.
  • Guladam
    :( . Két sziget lehet: Vagy az ékkő-bányás, (tod ott eszel abból a szarvasbogár-tortából) vagy a Celebration Island, ahol a kristályt szereztem a lézerstukkerbe :). Hátha eszedbe jut.
  • takysoft
    ejnye.. de ciki.. nem emlékszem

az tudom, hogy van 1 azon a szigeten, ahol a gázolajat is lehet szerezni. ásni kell hozzá. valahol valami part mellet, egy gödör belsejében.
    aztán van 1 a föld alatt élőknél valami vukános helyen,
    1 asszem a nagyváros tetejénél a császári palota végénél a boss-nál.
    az utsó nem jut eszembe..
  • Guladam
    Ok, amúgy LBA 2-ben hol van a 2. kulcstöredék? már mind a 3 megvan, kinyírtam az 1ik főellenséget, de azt a kulcsot nem találom... Pls Help!
  • takysoft
    meg is magyarázom miért vagyok bunkó
    1.- ilyet nem illik kérdezni.
    2.- ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnál 238 üzit, biztosan találnál választ.
    3.- ha mégsem találnál(nem itt, más esetben), akkor inkább privit írsz...
    vagy legalább szépen kérdezed.... köszönsz.... előre megköszönöd a választ... stb.
  • takysoft
    internetről
  • deathstarh
    honnan lehet lekapni ISO-ban???