Little Big Adventure 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LBA: The Lost Chapters
Elvileg Prequel, vagyis történetileg az LBA 1 elõtt játszódik. Egyenlõre csak egy Demo van. Gyönyörû szép, de csak 1 helyszín van benne, abban is csak egyetlen objektum.(a kezdõ ház). 2006 szeptemberi a demo, így itt még van remény😄 de nem sok.
LBA Prequel
Egy újabb prequel. Demo nincs, de a képek szépek. 2006 dec a legújabb hír, talán még élnek😄
LBA Prequel
Hát, igen a prequel igen népszerû dolog😄 Elvileg az eredeti LBA 1 engine segítségével akarnak új játékot csinálni. Valószínûleg hallott projekt.
LBA RPG
RPG makerrel készülendõ játék. van 1 kép a weblapon, én kb 5%-a van kész már 1-2 éve. halott project.
LBA Deathmatch
Half-Life mod. elvileg talán citadell islandon lehetne lövöldözni vele, de 2002 óta "nemsokára kijön". a 0.75 beta pedig nem tölthetõ😞
halott projekt.
Little Big Wars
Asszem talán stratégia. Se letöltés, se update amióta a weblap elindult 2006-ban. nem sok esélyvan, hogy valaha is lezs demo egyáltalán.
Little Big Racing Adventure
Gondolom valami versenyzõs. régebbi prject, de weblapja csan most készült. még lehet belõle valami. 2007 januári update is van.
Van valami letöltés is, de olyna lassan jön az a 8 mega, hogy még vagy 40 perc kell neki.
LbaX
Az egyik legrégibb legismertebb fan game. Meg az elsõ openGl-es. 2003-ban indult, de még tavaly is volt update. csak épp nem müxik a download. nekem speciel megvan a beta 5,
LBA Remake
weblap tudtommal nincs, de régóta nem volt frissítés. amúgy egész szép, csak nem tudtam felbontást váltani. menni lehet benne, 3D-s, de mást nem lehet csinálni...
LBA: The Great Rebellion
ezt nem nagyon néztem meg, letöltés nincs. csak pár kép.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ha készül, annak örülök, de õszintén szólva, nem sok jó lba-s fangame-et láttam eddig.
milyen típus lesz? 2d? 3d? kaland? akció? rpg?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"új oldal" = a te weblapod ?
én is annál akadtam el, walktroughból néztem ki.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A Weblapom frissült egy fórummal a "közösség-jelleg" elérésének céljából.
Remélem mûködni fog😄
1.- a királynõ szigetén(a támadás után fel juthasz egy tetõre) a ládában. a kulcs a ládában a repkedõ szörnynél van. a repkedõ szörnyet a kesztyûvel eleht legyõzni(elkapod a golyóit😄)
2.- késõbb ahol a királynõ raboskodik, azon a szigeten be lehet menni egy bányába. ott kell mellesleg kavicsokat gyûjteni a hajónak is. van lent egy szentély. ott találod. (asszem)
3.- a gázolajas szigeten az egyik oldalon a parton van egy kis gödör, ott kell ásni. (ha követed a robotcsirkét, a házában találod a kulcsot a páncélszekrényhez, onnét lehet tudni, ohl kell ásni, de elég ködös rájönni)
4.- a negyedik meg a kétfejû bossnál van, azt már nemtom pontosan mikor is jön.
az tudom, hogy van 1 azon a szigeten, ahol a gázolajat is lehet szerezni. ásni kell hozzá. valahol valami part mellet, egy gödör belsejében.
aztán van 1 a föld alatt élõknél valami vukános helyen,
1 asszem a nagyváros tetejénél a császári palota végénél a boss-nál.
az utsó nem jut eszembe..
1.- ilyet nem illik kérdezni.
2.- ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnál 238 üzit, biztosan találnál választ.
3.- ha mégsem találnál(nem itt, más esetben), akkor inkább privit írsz...
vagy legalább szépen kérdezed.... köszönsz.... elõre megköszönöd a választ... stb.
mint modtam 5lete mindenkinek van, de a megvalósítás már msá kérdés. leprogramozni a story-t(hogy ki mikor mit mondhat), megcsinálni a grafikát(textúragyártás ezerre, mert gondolom nem szöveges lenne), ha 3D, akkor még húzósabb. ott már csontvázakat, modeleket kell gyártani. ahhoz 3d studio max is kellhet, maya, vagy lightwave. esetleg valami free, mint a Blender.
textúrákhoz Photoshop. vagy egyéb.
kell az egészhez egy engine. van pár free 3d engine, de azért ahhoz érteni kell ám a c++-hoz, vagy amiben éppen íródott.
Nagyon NAGY munka. nem akarlak kétségbe vonni, és ha azt mondod, hogy ezek közül bármelyikhez profin értesz(vagyis akár tanítani is tudnád), akkor vágj bele! ellenben.... ne nagyon próbálj csapatot szervezni..(kivéve persze ha kiadó vagy, és van pénzed😄)
Tudod mit próbálj meg? Vannak kezdõnek is használható game-engine-ek. fõleg platformokhoz meg rpg-khez jók, de ha gondolod nézz meg párat.
ilyenekre keress rá: RPG-Maker, Adventure Maker, Game Creator... meg hasonlók.
Még egy-két 3D-s is van. (ezekben vannak elõre elkészített textúrák(pl fal, fû, stb), sok model(fõleg szörnyekhez).
ha keresel valakit aki csinál még párat(Twinsen, Zoé, stb.) akkor már helyben is vagy😄
ha magad is értesz a modelezéshez, akkor akár az agész házát, várost is lemodelezheted😄
Van egy project, a Relentless Movie Project. talán õk adhatnak neked modeleket.
stb😄
vannak még folyóban levû projectek... 5let van mindenhol... sõt.. néhol még félig mûködõ engine-t is láttam... messze a véglegestõl.
plusz... ki csatlakozna mér ilyen névhez😄 mi a project neve:
Lba: The 3rd Fack?
regelj újra SG-n, aztán megdumáljuk😄
lekaptam ISO-ban. sose volt gondom vele.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
vinyón a particiónak is lehet neve. cd-nél vigyázni kell vele, mert késõbb nem módosítható.
Cd-nél nem cska fileok vannak ám. vigyáni kell, hogy néha a SAO/DAO rendben legye(disc/track at once), audiotrackek meglegyenek, vagy a bootdata, ha indítható cd-rõl van szó.
használd a CD-copy opciót, vagy szedd le a CD-t image fileba, és azt írd ki újra. vagy használd magát az image file-t vitruális meghajtóban.
ezért is szeretem jobban az alcohol 120%-ot mint a daemon-t. egyszerûbb szerintem, ír cd-t, stb. igaz nem emulálja úgy a securomot, mint a daemon, de legtöbbször azért megfelel😄
kösz.
JetiRulez
UGYE nem lemásoltad a fileokat, majd kiírtad õket cd-re, HANEM nero-vagy vagy alcohollal CD-copy-ztad, igaz?
vagy legalább vigyáztál, hogy ugyanaz legyen a cd neve? LABEL tudod..
a cfg fájlhoz meg nem értek. belenéztem ugyan, de semmi meghajtóra utaló dolgot nem találtam.
JetiRulez
az LBA nem rendelkezik másolásvédelemmel, csak akkor kér CD-t ha tényleg nem találja a szükséges fileokat.
van egy config file. lba2.cfg asszem.
ne legyen írásvédett elõször is
nézz bele, majd keresd meg, van-e valami utalás a CD meghajót betûjelére, ha hibás, módosítsd!
de azér kéne valahonnan no-cd crack mer lemásoltam a cd-t a haweromnak és úgy már nem indul a játék
JetiRulez
meg hát az image se nagy😄
végigjátszás itt.
már ameddig él a weblap.. nemsokára cserélem.. (ugyanaz szebben)
Ilyenkor magasabb ívben dobja a labdát, kés könyebben át tudod dobni a fal felett.
Az LBA2 -höz helybõl találsz 2 patch-et😄 (egy grafikai, meg egy jármû patch)
Az LBA 1-hez nincs info a régi weblapomon.
Van egy jó kis progi, az a neve, hogy LBAWin. Két kis gond van vele. 1. FullCD kell neki, a floppy-s verzióra nem lehet feltenni(kis trükkel fel lehet, de fagyogat). 2. nem fog mõködni a trainer(cheat, szinten megtalálod a weblapomon), ami ugye az exe-ben turkálna.
Inkább ajánlom, mint a dosbox-ot, mert ezzel a progival a multkor egy 200 mhz-es gép windows-án játzsottam LBA-t... dosbox esetén ide legalább 2 ghz kell, és még akkor is fél órát kell szenvedni a beállításokkal.