355
Little Big Adventure 2 problems, and helps!!!!
-
#75 Viszont egy újabb gondom is adódott.
Ott tartok, hogy meghozták a homokfutó kocsimat a Sivatag szigetre van ott ugye egy versenypálya. Biztos lesz valami feladat, hogy le kell győzni a mukit gondolom én mert különben nem rakták volna oda.
Na most a gond, hogy a kis járgány nekem csont irányíthatatlan. Fordulni előremenetben nem fordul, csak tolatva. Ilyennel találkozott már valaki? -
#74 Jaj bocs elfelejtkeztem a fórumról de a dolog megoldódott.
Ilyen gond azóta több helyen is volt (Sivatag szigeten pl. pár épületbe bemenéskor) de ha sportosra kapcsolok és futásból nekirohanok a bejáratnak akkor 4.-5.re álltalában sikerül bejutni. -
#73 Miért nem tudsz ott semmit csinálni? -
#72 Nem, sajnos nem lehet átállizani, hacsak nem valahogy eléred, hogy ablakban fusson. ;) -
#71 Hát ez olyan bug, ami nem létezik a játékban. Lehet valamilyen kalandelemet még nem hajtottál végre. Megvan a medál, és a tunika? -
#70 Hát nekem sem volt akkoriban gondom vele... Igaz én jó régen játszottam vele :D -
fucko #69 Vmi bug lehet mert nekem siman bement. Probald meg leszedni a forditast amig bemesz:) -
#68 Jaj szívás van segítsetek.
Ott tartok, hogy keresem a világítótóronyőrt. Eljutok egy helyre a táblán az van, hogy bejárat a sziklába. Na itt ha belépek a barlangba a következő pillanatba visszadob a bejárat elé és mindig ezt játssza ahányszor be akarok menni!
Leugrottam a sziklán és megpróbáltam a másik bejáraton bemenni ott ugyanezt csinálja.
Ott ahol a toronyőr be van zárva abba a barlangba viszont beenged de ott nem tudok mit csinálni sőt így vissza sem tudok jutni mert azon a barlangon keresztül kellene mennem amiből egyszerre mindig viszadob a barlang bejárata elé.
Ötlet? -
#67 Nem lehet csak elsőre arra tippeltem mert ott rengeteg régebbi játékot adnak ki 1999ft-os áron de ott sincs. -
#66 Nem sajnos. Át lehet valahogyan állítani? -
#65 Nem 800x600-ban fut? -
#64 Hát ha lenne, az maga lenne a gyönyör! Van? Mert én nem tudok róla. Én úgy tudom, a világon sehol nem kapni, miután az Adeline már rég bedobta a törülközőt, így nincs érdek a piacontartáson. Az Electronic Arts sem foglalkozik vele. -
#63 Sajnos sehol. A játék rég kifutott, persze hogy nálam nagyobb tudású emberek tudnak valamit. Nézz szét a www.magicball.net oldalon és a fórumon, hátha találsz valami segítséget. Majd én is utánajárok, de az idő. ;) -
#62 Gratula a fordításért már így első nekifutásra!
Rengeteg szöveget kellhetett lefordítani.
Fut a játék faszán csak egy gondom van. Baszott szar a monitorom és a 640x480-as felbontásoknál villog a kép meg a két oldal hordósodik keményen ráadásul tiszta sötét a játék és nem is lehet állítani. Bár még a driverben próbálgatom. Ezt a szar monitort meg kibaszom a hóra. -
gyurmandia #61 Nincs az EVM-n, de azért köszi... -
#60 www.evm.hu ? -
#59 Köszi Axon a 2 feltöltését. Már le is szedtem aztán viszem haza és holnap gameeeee. -
gyurmandia #58 És ha én megszeretném venni a játékot, akkor hol kaphatom meg szerinted? (Tudom, hogy nem Te vagy a tudakozó, csak hátha van valami ötleted... :) -
#57 A fordítást leszedtem, remélhetőleg hétvégén le tudom tesztelni. -
#56 Dreamweaver 2 vagy 3 szerintem bőven elég mindenre az előbbi 20 mega körül van. A háromba beletettek egy csomó csicsát azért az több jóval.
Csak nem Te is "Turbo" ISDN-es sorstárs vagy? -
#55 Hát, 128k-val nem fogok Dreamweaver-t warezolni. Egyébként a francia nyelvü demója megvolt, és egy táblázatot nem tudtam készíteni vele. -
#54 Felejtsd el a wordöt mint html szerkesztőt.
Én is azzal kezdtem én rövid egy hét alatt kinőttem pedig abszolút nulláról indultam. Dreamweaver rulz. -
#53 Igen, de azért mégis ott van a lehetőség, hogy lehetne 110%-os is. De lehetett volna valami enyhén más is új szereplőkkel, de ilyen stílusban! -
#52 Hát lehet hogy így jobb, jó esély lett volna arra, hogy egy 3. sőt talán 4. résszel tönkrevágják a szériát. Ez így most teljesen, 100%-osan jó. -
#51 Én is sajnálom, hogy nem sikerült tovább vinni a szériát, mivel az Adeline idő előtt tönkrement. Pedig mit lehetne belőle most is csinálni!... -
#50 Nagy kedvencem volt ám az LBA2 :) Ha 20x nem toltam végig, akkor egyszer sem. Direkt minden kis poént megkerestem, mindent kipróbáltam. Nagyon eltalált hangulata van ám neki, máig az egyik legélvezetesebb játék. -
#49 Köszi, baromarcú Microsoft Office Word! Megkeseríti az ember életét!
Ha akartok látni egy gyönyörű programhibát, akkor tegyétek a következőt!:
- Nyissátok meg a Word-öt html fájl szerkesztéséhez!
- Készítsetek egy táblázatot, jó sok mezővel függőlegesen! (Úgy mint a honlapomon)
- Írjatok bele sok baromságot!
- A tetejére csináljatok egy olyan szöveget, hogy "((c) valami)" idézőjelek nélkül, vagy "(:) valami" idézőjelek nélkül, hogy a Word automatikusan átalakítsa!
- Ezután a "valami" szöveghez rendeljetek hozzá valami hiperhivatkozást!
Szemre nem látszik semmi változás, és nincs is. Legalábbis ez a látszat!
- Mentsétek el!
- Nyissátok meg Explorerben!
Lesz meglepetés. :)
- Most nyissátok meg Word-ben is! ;)
És a lényeg:
Kijavítottam, fönn van mind a kettő! -
#48 Huhh. Ez az a játék amit énis sokszor szerettem volna megszerezni és sose sikerült:D -
#47 A holnapodon az 1-nek a fordításánál nem jók a linkek majd nézd meg. Bár lehet csak én néztem el valamit.
Aztán ha meglesz a kettőé is készen akkor ird meg itt és töltöm is lefelé.
Axonnak hála holnap már meg lesz a kettő és az egy is jövő héten.
Az ajánlatom továbbra is áll ha tudtok valami tárhelyet szóljatok és feltötöm mind a kettőt. -
#46 Megállt bennem az ütő egy pillanatra, mert futáshibát jelzett a program a fájlok felülírása után. De mint kiderült csak az első fájlt nem lehet módosítani a HQR-ben, így a futási hibák fordítását nem sikerült beültetni a játékba. Azért nincs harag ügye?
Egy vadonatúj betűtípust is le lehet majd (sőt kell) tölteni hozzá! ;) -
#45 Ez egy privát ftp sajnos nem tudom publikussá tenni viszont szerezzetek egy olyat ahova nyugodtan feltöltheten és akkor én oda majd feltöltöm és mindenki letöltheti. -
Gary #44 Publikusá teszed a letöltési helyet, ha összejön a dolog? -
#43 Ok ment egy privi talán igy már megoldódik a dolog. -
#42 Bocs, régebben kiirta ez a szar itt az ablak alatt ha privát üzenet jött de most nem ezért nem vettem észre.
Válaszoltam rá. -
#41 Elolvastam és válaszoltam is rá. -
#40 Küldtem privit fél órája kb. nézd majd meg ott vannak az ftp adatok. -
#39 Éppen most próbáljuk megoldani a csereberét, mivel nekem megvan az eredeti cd-s verzió. Nem tudsz valami ftp-t ahova feltölthetném. DC nem jöhet szóba, mivel munkahelyről tolom. -
ppTraktor #38 Ez akkora jó game volt:))) az egyet még végig nyomtam angulul :) ahoz is volt leírás az 576ba annó. a másdoik részt azt le lehet tölteni DC++ról? -
#37 Reprivi ment. -
#36 Privát ment