355
Little Big Adventure 2 problems, and helps!!!!
-
#155 hogyhogy "még"? -
#154 Sajnos egyéb helyeken még nem tudok grafikai fordítást végezni, így most majd az LBA2 magyarítását reviziálom. -
#153 Remek!
Egyik kedvenc játékom :-) -
#152 rulz! -
#151 LBA1 frissítés nálam. -
Szuli #150 Köszi az infót! Remélem tényleg lesz :) -
#149 Újságcikkekben van róla szó, az exAdeline egyik tagjánál van a jog, és tervbe is van véve. Maga a tény, hogy elszeretné készíteni még egy fél éve is így volt, szóval a semminél azért egy picit több, szerintem biztos lesz, de lehet, hogy már csak a gyerekem fog vele játszani. -
Szuli #148 Ja ezt én is hallotam, csak éppen 2000-ben volt róla szó.azóta eltelt 5 év...és semmi :( brhüüühhüü -
#147 Ja, valszeg halott a dolog, valami olyasmit hallottam, hogy a fejesek összevesztek aztán fuccs az egésznek. Persze nem kizárt, hogy később lesz valami új rész, de elég kicsi rá az esély, tekintve, hogy nem aratott olyan hatalmasat (sajnos). -
#146 nem is biztos, hogy lesz.
a készítők egy csoportja elvileg megvette a jogokat, csak most előtte egy másik játékot fejeznek be, hogy legyen rendes indulótőke LBA3-hoz. talán sose lesz...
-
Szuli #145 MIKOR LESZ MÁR LBA3??? -
#144 ChaosFish(egyik legnagyobb LBA fan) készített eg útmutatót:
http://el-muerte.student.utwente.nl/lba/forum/showpost.php?p=172798 -
#143 miért nem jártál a honlapomon?
ott van minden ifno. lba1 1994, lba2 1997
és a játék is szép. az LBA 1-et igen sok újság a 94-es top játéknak választotta grafikailag. LBA pedig FULL 3D-s kültéri grafikával rendelkezik, ami abban az időben igen részletesnek volt mondható.
quake, vagy duke3d poligonszámánál kb 10-20-szor akkora poligonszám....
sajna ezt semmilyen gép nem bírta voltna akkor real-timeban, így a backgroundot csak akkor frissítette, ha kimentél a képből, vagy entert ütöttél. így az elöl levő mozgó karakterek poligonszáma is nagy lehetett. kora legszebb játéka volt az lba2 is. ehhez párosul a felejthetetlen világ és történet.
mindenkinek ajánlom. az első rész nehezebben futtatható win alatt, a másodikhoz csak egy pici patch kell, megtalálható az oldalamon a letöltés részlegben.
majd ki kell próbálni az lba1-et dosbox alatt... hátha (dosbox oldalán elvileg full supported van írva), bár létezik wines futtató is.
refreshlock ajánlott. -
steweee #142 mikor jelent meg ez a játék? mert én úgy emléxem hogy nagyon régen, viszont a képeket elnézegetve jónak tűnik, de lehet hogy azok csak a videobetétekből vannak -
#141 köszi szépen, frissítettem a
honlapom is! -
#140 Frissítettem, javítottam a Little Big Adventure fordítását. Annyi hiba volt benne, hogy rossz volt visszaolvasni. Na, mindegy, a lányeg, hogy itt van egy frissebb, szebb, jobb verzió.
Egészségetekre!
Gregorius' corner -
#139 a gond ugye az, hogy az Adeline-nek nem jogutódja ugyan a F4 Toys. asszem a jogok talán a kiadónál vannak, nemtom. ezért nem készül a lba3 sem... talán később.
ez itt az oldalam
érdemes megnézni, van LBA részleg is, olvasgassatok bele. nekem megvan minden rész, teljes ISO-k, beszélős első rész stb.
ha még él ez a topic, és van érdeklődés, akkor feltölthetem őket, talán. -
#138 Legális forrásból nem nagyon fogod beszerezni, mivel az Adeline jogutódja, az F4 Toys is nehézségekkel küzdött abban az időben, és amikor az Adeline-tól szélnek eresztődtek a fejlesztők, nem tudtak rendesen megegyezni, hogy ki legyen a jogutód, így aztán abba a szerencsétlen helyzetbe került a játék, és a játékosok is, hogy hanyagolták az LBA-t, és nem is foglalkoztak vele tovább. :( -
kistigris20 #137 Hello!
Nem tudja valaki hol találom meg A játékot? Mindenhol kerestem, de mintha a föld nyelte volna el. De komolyan! Esetlek egy jótét lélek aki átküldené nekem?
Segítség!!
:) Köszi -
#136 Jaja egyike volt amit vegignyomtam!
Most jatszhatnekom tamadt vele! :P -
Drizzthsz #135 Kibaszott jó, az biztos!!! -
#134 Ahh meglattam ezt a nevet most es elkezdtem vigyorogni mekkora game volt! -
#133 A Little Big Advenutre sorozat tovább él! Fréderich Raynal egy a közelmúltban készített interjúban noha nem adott egyértelmű választ, de igen pozitív formában kitért az LBA3 lehetőségére, mint olyan projektre, amit szeretne kivitelezni. Hogy a téma ilyen kocsonyás formában maradt, az csak az interjút készítő francia magazin munkatársának köszönhető, aki minden bizonnyal nem a rajongók keménymagjának a része, így nem feszegette tovább a témát. -
#132 De megtudom csinálni aztis. Akkor valszeg az lessz. Köszike. Jah és a fordítás kiváló!! -
#131 Az LBAWin másolásvédelme erősen korlátozott, mivel nem profi program, így aztán hol megy hol nem. Olyan is van bőven, akinek ISO-val sem megy. Az ISO-t nem tudod formális átírás nélkül kiírni CD-re? -
#130 Hmm. De az a furcsa ,hogy most megint letöltöttem az iso-t és azzal megy tökéletesen. -
#129 #113 -
#128 Lenne egy olyan problémám ,hogy kiírtam cd-re az Lba2-t és mikor felteszem és felpeccselem akárhol van a cd-mindíg keresi és nem indul el. Mikor Iso-ban indítottam ilyen baj nem volt. -
SirBubu #127 jó neked... -
#126 Nem, nekem nem lép ki. -
#125 Nekem is van valahol egy rippelt változat, CD-re kiírva, csak azt hiszem vírusos, de nem is nagyon néztem, mert megvan eredetiben. Majd lehet utánajárok... -
SirBubu #124 Gregi: köszi a jótanácsot. a baj, hogy pont nem fájlmegosztó hálózaton át akartam leszedni, mert emigy gyorsabb lenne. nyomoztam google-lal elég sokat neten, de semmi sajna :((
marad akkor megosztás...
még 1 olyan fél vagy 1 éve valamien honlapról a rippeltet tömörítettben siekrült leszedni beszéddel együtt (kb 100 mega csomagolva), de annál a résznél, amikor a Tralü-t kinyírod elején, jön az asszony, és elhagyjátok katakombákat egész 1szerüen kilép windowsba, oszt annyi.
ezt a honlapot se sikerült már megtalálni sajna, biztos törölték.
esetleg valaki pont ezzel a rippelt verzióval nem találkozott véletlen? és esetleg nem tud a fenti hibára megoldást? a fájlnév: lba2sp.rar - 110 756 985 byte. -
#123 Örülök, váljék egészségedre! ;) -
Gregi #122 eDonkey-n vagy eMule-n meg van mindkettő, én is onnét szedtem le.
Igaz elég lassú, 1-2 nap alatt ért le, de onnan biztos le lehet szedni.
Gregorius: Neked meg örök hála, szereztél nekem, jó sok óra boldogságot! :) Köszi szépen a fordítást! -
SirBubu #121 sziasztok, hasonló problémákkal küzdök, mint Wanted kollega alább. az LBA2 cd isoját szeretném netröl leszedni.
ha valaki tud 1 linket, küldje el plz a [email protected] címre
köszi
-
#120 Én marha, most vettem észre egy hibát az első rész fordításában. "Monták" Ez elég durva. :) Biztos van még ezerrel. De írjatok, hogy hol, javítom. ;) -
#119 Melyik rész érdekelne? -
#118 Nos, amint tudod a lopakodó üzemmódban a láthatóságod kisebb. A labdát ügyesen dobva dobótávolságon belül van, de még nem lát. Ezen kívül úgy is lehet dobni, ha elég ügyes vagy, és tudod a mozgó célpontot követni, hogy nincs ideje visszalőni. Ezeket bizony meg kell tanulni, mert lesznek nehezebb részek is!
De simán el is lehet kerülni a csatát, hiszen a mólónál ki is tudod kerülni. Addig nem lát el. Utána pedig lehet nyugodtan futni!
SPOILER: A házban pedig teljesen mindegy hova bújsz el, csak lopakodó, és SPACE utána akár a szájukban is lehetsz enyhe túlzással! :) -
#117 Az 1. részben sikerült elbújnom a házamban a mosdókagyló mögé, így nem találtak meg, de az asszonyt elhurcolták.
Megtaláltam a mágikus köppenyem és a labdám. A kandallón keresztül kimentem a házam mögé.
Na most mit is csináljak... Ha ügyesen esek le, akkor pont egy tengerparti barlang elé esek, de hiába megyek be, mert ott 2 bezárt ajtó várt. Ha a ház fele megyek, akkor ott van egy klón, amit le tudok éppen dobni a labdával, de rögtön feláll és belém is tud lőni. A ház előtt meg egy bészbólütős elefánt randalírozik. Eddig jutottam. -
#116 Hi!
Nekem megvan a gamma mindkét része, de csak ripben.
Ha valahova sikerült feltölteni a fullt, megadnátok a címet?