357
Battlestations - Midway
  • ChevyG #37
    ez ugyan az?
  • ChevyG #36
    huuuu, ezzel a grafikával én már arkádnak is örülnék!
  • Glpetyus
    :DDDD
  • [NST]Cifu
    Amit legutoljára hallottam 2005 Q2 (Ápr.-Jún.). Remélhetőleg az E3 után többet fogunk tudni.

Kiváncsi leszek rá, a Silent Hunter III. megadta a kellemes alaphangulatot. ;)
    Bár kicsit zavar, hogy a képek és a "PR hadjárat" nagyon az amerikai oldalra van kihegyezve, de ebbe az is belejátszik, hogy pár éve dömping van II.VH-s játékokból, és az esetek elsöprő többségében szövetséges oldalon büvészkedhetünk (már vagy tucatnyi játékban játszottam el a D-Day-t, ebből legalább 3-4 esetben a 101-es ejtőernyősöknél :P)...

Jah, meg a játékkal kapcsolatban mindig eszembe jut, hogy úgy két éve egy "corporal" nickű srác nagyon előadta magát az Index.hu Lock-On topicjában, lefitymálta a Lock-On vízmegjelenítését, hogy majd milyen istencsászár lesz a Midway-ben, "Tesco szakértő" titulussal illetett, meg hasonlók, de valószinüleg nagyon a farkára léphetett valakinek, mert aztán az összes hozzászólása rejtélyes módon eltünt. :D
  • Narancs
    Mikor jön ki? Nem tudjátok?
  • gvarga12
    ok de xboxra is megjelenik nekem ez már unszimpi ettől persze még lehet jó egy gém
    meg ilyen szövegek a leírásban hogy "nem kell sokat a taktikával bíbelődni mehet az eksön..."
  • Carlos
    Azért ez nem teljesen igaz ebben a formában.
  • gvarga12
    én meg azt hittem ez valami taktikai játék lesz erre kiderül hogy
    sima shooter ez egyre kiábrándítóbb
  • Glpetyus
    +a ^^
  • Glpetyus
    Pár új(?) kép,meg fárasztó bla-bla a [URL=http://www.hardwired.hu/]hrdwireden ^^[/URL]
  • Glpetyus
    Iszonyat jól néz ki,remélem nem valami árkád szar lesz.
  • Charly
    Srácok mikor adják ki?
  • Carlos
    szkrinsotok
    még szkrinsotok
  • ChevyG #24
    smsweb.atw.hu-ra ne regisztráljatok, nagyon szar!!!
  • Gregorius
    Akkor Istencsászár!
  • lammaer
    Két különálló team van a Nexusra és a Midway-re, úgyhogy nem függ össze a két játék. Legalábbis nem fejlesztés szempontjából.
  • grebber
    Battlestations: Midway krémek

Dixie Flatline, 15:05 - Játék: Taktikai

(GamesPress) Az EGN alkalmával az SCi végre vagy inkább újra bejelentette a Mithis Games berkeiben készülő grandiózus taktikai játékát Battlestations: Midway címmel. Légi, földi és víz alatti egységek garmadáját irányíthatjuk csoportban, de alkalomadtán, az íróasztal mögül osztogatott parancsok helyett jómagunk is átvehetjük az irányítást a vadászgépek, bombázók, tengeralattjárók, csatahajók és számos egyéb háborús jármű fölött.
    Japán és amerikai szingli kampány, specifikus egységekre kihegyezett karrier küldetések és egyidőben 16 játékos kiszolgálására képes többjátékos módus közül mazsolázhatnak a leendő stratégák. A megjelenés 2005 közepén esedékes.

info: Hardwired

Jók a képek nagyon.
  • Gregorius
    Most még egyelőre a Nexus-szal vannak elfoglalva, úgyhogy egyelőre ez a sarokban pihen, mint fejlesztés.
  • Nyiri
    Arcleejtos kepek
  • Charly
    Sziasztok kiadásról lehet már hallani?
  • Gregorius
    Köszi, bár elég lett volna, ha adsz egy linket mondjuk a GameStar oldalra, de természetesen így sem rossz!
    Én csak ámulok, remélem már nem kell sokáig várni mondjuk egy játszható demóig. A rolling demo nagyon tetszett annak idején!
  • grebber
    MIDWAY HIVATALOSAN!

[2004-05-08 @ 08:17 - ZeroCool]

Az SCi csapata az éj leple alatt bejelentette a számunkra már több fronton is ismertetett, hazai fejlesztésű Midway című játékot. A Mithis Games korábban megkezdett fejlesztése a második világháború tengeri és tenger közeli ütközeteibe kalauzol el minket. Az E3 alatt egy szépséges animációt is várhatunk belőle, addig pedig feltétlenül lessétek meg az új, igencsak fantasztikus képeket!

Bocs ha nagyok lettek!

Info: Gamestar
  • a.carkey
    Ismertető
  • a.carkey
    Azért van benne, mert nem csak Midwayről fog szólni. Legalábis jelen állás szerint lesz benne európai rész is!
  • DJ Skyline
    hát ja!
    ezen csodálkoztam én is!
  • Gregorius
    Engem is érdekelne. A grafikát pedig nem nevezném odabaszósnak, mivel ezek a képek elég korai stádiumban vannak még, ennél már jobb képeket is láttam, amikor még volt róla szó a Mithis oldalán rendesen. Egyébként meg egy startégiáról van szó, ahol a hajókat akkorának fogod látni, mint az egérmutatód.
  • Charly
    Mikor jelenik meg?
  • [NST]Cifu
    Klikkelj rá a #8-as hozzászólásban az "U-242"-re. Az egy link, benne a valódi U-242 ismertetésével (mikor merre hajózott, hány hajót sülyesztett el, stb.).

A Csendes-óceán közelébe sem járt ez a VIIC-osztályú tengeralatjáró... :)
  • DJ Skyline
    ja ez mondjuk érdekes,
    lehet hogy valami japán import!
    elvégre a japán vs. amcsi háború volt ott!
    habár a japóknak volt saját alattjárójuk!
  • [NST]Cifu
    Megkérdezhetem mi a rákot keres Midway-nél az U-242?

Vagy egy újab "ultrareális" játékkal van dolgunk? :)
  • Tom3 #7
    nekem azert tetszik
  • DJ Skyline
    eléggé odabaszós grafikája van!
  • PREMIERE1
    :)

• DJ Skyline
    Aha..
    eszembe jutott a címe!
    Midway Naval Battles lesz a címe!
  • Sephi
    Nos ez ugye lehet az a ceg ami a MK sorozatot csinalta.
    Aztan ez lehet egy igen ismert palya a Battlefield 1942-ben.
    Aztan igy hivtak a Torra kapitanyat nevszerint Gordon Midway aki ugyancsak 1942 korul vitte veghez azt a nagy tengeri csatat.
    Aztana Dunkey Dounuts -ba is van egy ilyen fele finomsag.
    A Radical To Death zenekaranak ez a legismertebb szamanak a cime.

Ize de miert lesz jatek is?
  • DJ Skyline
    Ehhhh
    Arra a sz.gépes játékra gondolsz? most nem jut eszembe a full címe!
    vagy a Midwaynél történt háborúra vagy kiváncsi?
  • Charly
    Sziasztok tud róla valaki valamit?