Battlestations - Midway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek müxik neten a legujabb patch-el? (természetesen warez verzió <#ejnye1>)

Csá!!!
Tud vki végigjátszást hozzá?? Elakadtam már az elején<#falbav><#falbav><#falbav>
<#help><#help><#help><#help>
Konkrétan nem értem, miért fanyalogtok a single playeren. Nekem rohadtul bejön a taktikázás, minden egyes különbözõ repülõt/hajót nagyon hatékonyan lehet bevetni, csak azt kell tudni, hogy mi ellen. Az irányítás is teljesen oké, simán megszokható.

Vannak hatalmas pillanatok a játékban, hogy csak egyet említsek: a legnagyobb érzés egy B-17-essel szépen ráfordulni egy japó anyahajóra hogy pont párhuzamosan fölötte repülj el, és elereszteni a 26 bombát. Majd nyomni egy ctrl-t, hogy körbe tudj nézni, és gyönyörködni benne, ahogy mind a 26 bomba végigrobbantja az egész decket.
Régen volt rakva az xp????!!!!
Légyszi valaki segítsen, mert amikor belépek a játékba minden megy jól, de amikor egy csatát akarok kezdeni, vagy oktatópályát, akokr újraindítja a gépet.(eredeti a játékom) Légyszi valaki segítsen mert nagyon idegesít. Elõre is köszi!!!

Meglett a game nekem nagyon tetszik.<#lookaround><#nevetes1>
Nem mûködik a LAN vmiért. Tudna vki segiteni?
takibalint
Ez biztato. KOszonom az infot

Vannak egyjátékos pályák
karier mod
hajos
tengeralattjáros
repülõs részek
ahogy mész karier modba ugy lesz egyre nagyobb flotád amugy nagyon jo a grafika hangok csak bizonyos küldik kurva nehezek!!!!!!!!!
takibalint
Erre gondoltam en is, de miert nincs? Miert van multihoz, egyjatekoshoz meg nincs? Lehet jasztani ezt a jatekor egyjatekosban is, vagy csak multira keszult?

SZerintem nincs!!!!!!!!
takibalint
Valaki tudna adni egy linket, ahonnan az egyjatekos demot lelehet tolteni? Mert mindenhol csak a multi demot talalom. Koszi

Lehet igy lesz!
Én elsõ pár küldi után abba hagytam a singlet és csak multizok, bár mostanában azt is igen ritkán. Szerintem hagyjad te is a singlet, ha nehéznek érzed, vagy elakadtál, vagy csak pusztán nincs kedved hozzá, mert a multi az nagyon jó.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hi!
Trainer van hozzá, de az csak annyi hogy te sérthetetlen leszel, de a bombázókat az nem menti meg. 😞
www.dlh.net

Halli!!
Én is itt vagyok elakadva és nem tudom mi a nyerõ stratégia
estleg nem tudsz hozzá csaló kodot??
Szerintem nem is annak akarták a készítõk.Ez olyan,mint például anno az Extreme Assault és az Incoming.Ezek még a 3Dfx-es korszakból voltak.
3D-s,élvezhetõ,izgalmas arcade szép grafikával.

Nem kell nagyon lehúzni,elvégre hazánk fiai csinálták és ezt becsülni kell!
Mi magyarok is képesek vagyunk színvonalas játékokra.

Valaki megcsinálta a Luzon-i küldetést?
Amikor a bombázókat kell megvédeni az elején. Nekem sehogy sem sikerül, kapsából lelõnek kettõt, és game over. 😞

Igen nagyon király
Jó a játék?
Mert nekem hamarosan meg lesz. <#vigyor3><#integet2>
ChevyG work
1etértek

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

galmat
Hello!Nekem tetszik a játék.Pozitív: korrekt grafika, játékstílusok ötvözése, a repülõs részek hangulatosak. Negatív: bill.és egérrel nehézkes irányítás, elég hosszú oktató rész. Nálam 80-85%-ot kapna a játék.

3P
Hát én nagyon régóta vártam ezt a játékot. Folyamatosan maximális bizalommal voltam vele. Meg is akartam venni, de rábeszéltek, hogy elõtte próbáljam ki. Hát annyit ért a próba, hogy megmaradt a játék ára. Sajnálom nekem nem jött be. Se nem stratégia, se nem szimulátor, valahogy nem látom, hogy minek is szánták a készítõk.
Tudom picit más mûfaj, de nem annyira, így asszem megvárom a Silent Hunter 4-et.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

<#lama> Rájöttem
Jajaj, asszem elég láma kérdést teszek fel...
Az elsõ US küldetésben odamegyek a Phoenix hajóhoz, és nem
történik semmi. Mit kell itt csinálni?
Valószínûleg azért olyan "ku..." nehéz megmondani mert nem tudja senki, esetleg kérdezz körül más fórumokon is. Ismered a mondást: "Segíts magadon, Isten is megsegít..." <#crazya>

Nekem is hasonló a problémám.
DVD5-re úgy tudnád kiírni, hogy kihagyod azokat a (*.cab)fájlokat, amik pl a francia, német stb nyelveket telepítenék, és csak az angolt hagyod meg. Így valszínû kiférne egy dvd5-re. Korábban már kérdeztem, hogy melyik fájlok ezek, de kuu.. nehéz megmondani.

Csak halkan, mert ez illegális...

Magyar változata mikor jelenik meg?

Lui76
Windowscommanderrel lehet ezer éve fileokat darabolni sztem.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Firerock
aztat meg hogy kell?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lui76
Vagy eldarabolod és két DVD-re (olcsóbb)

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Hát igen mert Dual layer DVD kell hozzá sztem !
Eddig csak a Battle For Middle Earth II volt amit ilyenre írtam

Firerock
megpróbáltam
de azt írja ki hogy rakjak be 1 nagyobb DVD-t
mert erre nem fér rá:S

Aha, jó, de én azt se tudom, hogy a Sims 2-t, meg az ilyeneket, amik túllépik picit vagy nagyon, hogyan írjam ki... na mindegy :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem valaki egyszer régen olyat mondott, hogy nem gáz az ilyen, próbáljam kiírni és majd a DVD író progi automatice betömörítí vagy mi, nem emlékszem már<#nemtudom>de próbáld meg

Firerock
valaki nemtudjaaaaaaaaa?

Firerock
aaz más.....
DE itt 1,5gb-al lépi túl a 4,5-öt:S
ez durva

Nekem is ez a gondom. No nem épp Midwaynél, mert ott eleve nem próbálkozom<#hehe>, plusz annyira nem fontos<#wink>, de Sims 2-t kiakartam írni és hát legalább 2 giga, vagy mit mondott :S.

Firerock
nemtudom de az enyémen megy!😉

Gépigény??
Firerock
valaki tuggya hogy hogy lehet az 5,3 GB-os kép filet kiírni DVD-re??
mert Nero-val lehetelne( legalábbis nekem😊

<#eljen>... még szerencse, hogy nem vagy ennyire gonosz<#hehe>. Amúgy sry, hogy nem nagyon kerestelek msn-n, csak nem volt kedvem multizni, de majd a héten lezavarhatnánk párat<#eljen>.

Köszi,köszi küldök egy üzenetet privátba!

Komolyan, ezekbõl a regelésekbõl milyen businesst lehetne kerekíteni, Te leszel a 6. akinek megcsinálom<#nyes>

Doom-t kérd, hogy regeljen neked, mert nekem is volt Gamespy regem, beírtam és mindig incorrect password, meg szerver izé és pedig jtó írtam. Doom meg regelt és jó lett. Szóval keresd meg priviben.

ok,gond megoldva!
Csak újra kellett instalálnom.

De most azt szeretném meg kérdezni,hogy hová kell registrálni ahhoz, hogy multizhasak?

Töltsd le szerintem innen újra. Én is errõl az oldalról szedtem le és jó.

Lehúztam de,most valami XINPUT1_3.dll-t kér!
Ezt viszont már nem találom sehol!

Remélem v.ki segÍt!

Végre,megvan a játék!

Csak hogy,amikor el akarom indÍtani akkor egy ablak jelenik meg és azt Írja "Az alkalmazást nem sikerült elindÍtani,mert d3dx9_31.dll nem található"
Remélem v.ki tudja a választ!

I.C.ram
hát ez meglep. én baromi nagy bukás jósoltam volna, bár elég lowbudgetes játék.