357
Battlestations - Midway
-
narwhal class #317 a végigjátszását menézhetitek az oldalamon Az oldalam címe
és multiba valaki??? -
narwhal class #316 elég kihalt ez a fórum
még a madár se jár ide... -
narwhal class #315 ja és multiba valaki?
nemtom hogy kell de szívesen jáccok
segítsetek
lécci -
narwhal class #314 hali! komlol!
a megoldás:a többiek nem tudják és ezért próbálkoztam
na szted mi lehet
PERSZE!
lejebb veszed a felbontást vagy nem fullscreenre rakod
milyen egyszerű mi
ilyen nincs!!!!!!!!
őrület -
narwhal class #313 csátok!
valami megoldás a kérdésemre?
a végigjátszását megnézhetitek a www.kurszk.mlap.hu -n
ja és az e-mail :[email protected]
(elöbbiben elirtam)
-
#312 Nem. -
A tumi #311 Hello.
Magyart leht választani a nyelv kiválasztásánál(telepítésnél)?
Magyar fejlesztés is,ezért kérdezném. -
narwhal class #310 az előzőhez
az emailban leírom az msn és a skype címem
és a végigviteléről ís írhattok
üdv Balázs. -
narwhal class #309 hello! nekem is szar a játék a gond az hogy 1pályát kezdek és lefagy a gépem.tud valaki megoldást? mert már párszor kivittem és multiba akarok jáccani vele DE NEM LEHET természetesen én sem vettem a játékot.
e-mail:[email protected] -
tibiszabo #308 sajna nem -
lee56 #307 Valakinek müxik neten a legujabb patch-el? (természetesen warez verzió ) -
Fejex #306 Csá!!!
Tud vki végigjátszást hozzá?? Elakadtam már az elején
-
Sir David Bówli #305 Konkrétan nem értem, miért fanyalogtok a single playeren. Nekem rohadtul bejön a taktikázás, minden egyes különböző repülőt/hajót nagyon hatékonyan lehet bevetni, csak azt kell tudni, hogy mi ellen. Az irányítás is teljesen oké, simán megszokható.
Vannak hatalmas pillanatok a játékban, hogy csak egyet említsek: a legnagyobb érzés egy B-17-essel szépen ráfordulni egy japó anyahajóra hogy pont párhuzamosan fölötte repülj el, és elereszteni a 26 bombát. Majd nyomni egy ctrl-t, hogy körbe tudj nézni, és gyönyörködni benne, ahogy mind a 26 bomba végigrobbantja az egész decket. -
tibiszabo #304 Régen volt rakva az xp????!!!! -
komlol #303 Légyszi valaki segítsen, mert amikor belépek a játékba minden megy jól, de amikor egy csatát akarok kezdeni, vagy oktatópályát, akokr újraindítja a gépet.(eredeti a játékom) Légyszi valaki segítsen mert nagyon idegesít. Előre is köszi!!! -
Kis kos #302 Meglett a game nekem nagyon tetszik. -
gidasg #301 Nem működik a LAN vmiért. Tudna vki segiteni?
-
#300 Ez biztato. KOszonom az infot -
tibiszabo #299 Vannak egyjátékos pályák
karier mod
hajos
tengeralattjáros
repülős részek
ahogy mész karier modba ugy lesz egyre nagyobb flotád amugy nagyon jo a grafika hangok csak bizonyos küldik kurva nehezek!!!!!!!!! -
#298 Erre gondoltam en is, de miert nincs? Miert van multihoz, egyjatekoshoz meg nincs? Lehet jasztani ezt a jatekor egyjatekosban is, vagy csak multira keszult? -
tibiszabo #297 SZerintem nincs!!!!!!!! -
#296 Valaki tudna adni egy linket, ahonnan az egyjatekos demot lelehet tolteni? Mert mindenhol csak a multi demot talalom. Koszi -
tibiszabo #295 Lehet igy lesz! -
Dexantreal #294 Én első pár küldi után abba hagytam a singlet és csak multizok, bár mostanában azt is igen ritkán. Szerintem hagyjad te is a singlet, ha nehéznek érzed, vagy elakadtál, vagy csak pusztán nincs kedved hozzá, mert a multi az nagyon jó. -
SirArcheer #293 Hi!
Trainer van hozzá, de az csak annyi hogy te sérthetetlen leszel, de a bombázókat az nem menti meg. :(
www.dlh.net
-
tibiszabo #292 Halli!!
Én is itt vagyok elakadva és nem tudom mi a nyerő stratégia
estleg nem tudsz hozzá csaló kodot??
-
kisviku #291 Szerintem nem is annak akarták a készítők.Ez olyan,mint például anno az Extreme Assault és az Incoming.Ezek még a 3Dfx-es korszakból voltak.
3D-s,élvezhető,izgalmas arcade szép grafikával.
Nem kell nagyon lehúzni,elvégre hazánk fiai csinálták és ezt becsülni kell!
Mi magyarok is képesek vagyunk színvonalas játékokra. -
SirArcheer #290 Valaki megcsinálta a Luzon-i küldetést?
Amikor a bombázókat kell megvédeni az elején. Nekem sehogy sem sikerül, kapsából lelőnek kettőt, és game over. :( -
tibiszabo #289 Igen nagyon király -
Kis kos #288 Jó a játék?
Mert nekem hamarosan meg lesz. -
#287 1etértek -
#286 Hello!Nekem tetszik a játék.Pozitív: korrekt grafika, játékstílusok ötvözése, a repülős részek hangulatosak. Negatív: bill.és egérrel nehézkes irányítás, elég hosszú oktató rész. Nálam 80-85%-ot kapna a játék. -
#285 Hát én nagyon régóta vártam ezt a játékot. Folyamatosan maximális bizalommal voltam vele. Meg is akartam venni, de rábeszéltek, hogy előtte próbáljam ki. Hát annyit ért a próba, hogy megmaradt a játék ára. Sajnálom nekem nem jött be. Se nem stratégia, se nem szimulátor, valahogy nem látom, hogy minek is szánták a készítők.
Tudom picit más műfaj, de nem annyira, így asszem megvárom a Silent Hunter 4-et. -
Gnorb #284 Rájöttem -
Gnorb #283 Jajaj, asszem elég láma kérdést teszek fel...
Az első US küldetésben odamegyek a Phoenix hajóhoz, és nem
történik semmi. Mit kell itt csinálni? -
D00M #282 Valószínűleg azért olyan "ku..." nehéz megmondani mert nem tudja senki, esetleg kérdezz körül más fórumokon is. Ismered a mondást: "Segíts magadon, Isten is megsegít..." -
zsotee #281 Nekem is hasonló a problémám.
DVD5-re úgy tudnád kiírni, hogy kihagyod azokat a (*.cab)fájlokat, amik pl a francia, német stb nyelveket telepítenék, és csak az angolt hagyod meg. Így valszínű kiférne egy dvd5-re. Korábban már kérdeztem, hogy melyik fájlok ezek, de kuu.. nehéz megmondani.
-
babus #280 Magyar változata mikor jelenik meg? -
#279 Windowscommanderrel lehet ezer éve fileokat darabolni sztem.
-
#278 aztat meg hogy kell?