Battlestations - Midway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud vki végigjátszást hozzá?? Elakadtam már az elején<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Vannak hatalmas pillanatok a játékban, hogy csak egyet említsek: a legnagyobb érzés egy B-17-essel szépen ráfordulni egy japó anyahajóra hogy pont párhuzamosan fölötte repülj el, és elereszteni a 26 bombát. Majd nyomni egy ctrl-t, hogy körbe tudj nézni, és gyönyörködni benne, ahogy mind a 26 bomba végigrobbantja az egész decket.
karier mod
hajos
tengeralattjáros
repülõs részek
ahogy mész karier modba ugy lesz egyre nagyobb flotád amugy nagyon jo a grafika hangok csak bizonyos küldik kurva nehezek!!!!!!!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Trainer van hozzá, de az csak annyi hogy te sérthetetlen leszel, de a bombázókat az nem menti meg. 😞
www.dlh.net
Én is itt vagyok elakadva és nem tudom mi a nyerõ stratégia
estleg nem tudsz hozzá csaló kodot??
3D-s,élvezhetõ,izgalmas arcade szép grafikával.
Nem kell nagyon lehúzni,elvégre hazánk fiai csinálták és ezt becsülni kell!
Mi magyarok is képesek vagyunk színvonalas játékokra.
Amikor a bombázókat kell megvédeni az elején. Nekem sehogy sem sikerül, kapsából lelõnek kettõt, és game over. 😞
Mert nekem hamarosan meg lesz. <#vigyor3>#vigyor3><#integet2>#integet2>
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Tudom picit más mûfaj, de nem annyira, így asszem megvárom a Silent Hunter 4-et.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az elsõ US küldetésben odamegyek a Phoenix hajóhoz, és nem
történik semmi. Mit kell itt csinálni?
DVD5-re úgy tudnád kiírni, hogy kihagyod azokat a (*.cab)fájlokat, amik pl a francia, német stb nyelveket telepítenék, és csak az angolt hagyod meg. Így valszínû kiférne egy dvd5-re. Korábban már kérdeztem, hogy melyik fájlok ezek, de kuu.. nehéz megmondani.
Csak halkan, mert ez illegális...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Eddig csak a Battle For Middle Earth II volt amit ilyenre írtam
de azt írja ki hogy rakjak be 1 nagyobb DVD-t
mert erre nem fér rá:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
DE itt 1,5gb-al lépi túl a 4,5-öt:S
ez durva
mert Nero-val lehetelne( legalábbis nekem😊
Csak újra kellett instalálnom.
De most azt szeretném meg kérdezni,hogy hová kell registrálni ahhoz, hogy multizhasak?
Ezt viszont már nem találom sehol!
Remélem v.ki segÍt!
Csak hogy,amikor el akarom indÍtani akkor egy ablak jelenik meg és azt Írja "Az alkalmazást nem sikerült elindÍtani,mert d3dx9_31.dll nem található"
Remélem v.ki tudja a választ!