357
Battlestations - Midway
-
#157 feltudná valaki valahová rakni a 04 es filet? -
Hellsing47 #156 töltsd le ujra azt a szeletet..
nem kell ezért sirni -
#155 de nekem kellene a 04 es file
-
#154 igen adok ill elküldöm adj msn cimet
-
#153 nekem a hozza adott mds file-t nem tudom bemountolni nem engedi -
Dexantreal #152 Hmm... kellene az a YASU. Valaki linket tud adni? -
#151 Honnan szedtétek le nekem crc hibát ir ki már befordulok:(
-
Djemba #150 nagyon jó a game király -
MikroID #149 Oké, köszke! :) -
#148 nekem crc hibát ir ki a 04 es hez:(
-
#147 Menni fog már ki lett próbálva! -
#146 Sziasztok nálatok nem hibás a 04 es file? -
MikroID #145 Tudom, hogy már mindenki a full verzió lázában ég, de azért megkérdezném, hogy próbálta valaki a demot, vagy ezek után akár a teljest is vistán? Csak azért kérdem, mert én próbáltam és nem megy, mert sír a dx9 miatt, pedig a szükséges api-k fenn vannak! Elég cikis lenne, ha nem menne vistán 5 év fejlesztés után! -
Dexantreal #144 Hmm... hallottam róla, csak még nem használtam. Azt hiszem megvan a gépen :S. -
JamesRyan #143 yasu -
Dexantreal #142 Aha, majd kiderül.
Djemba: 20%?? 5,18 GB a játék és szedi nekem 260-nal és így is négy óra, mire lejön. Más játék ennyi sebességnél lent van másfél óra alatt, vagy kettő. Honnan töltesz? Bár, akkor is én innen töltök, mert megbízható és jó hely, plusz már jó rég ezt a csapatot követem. Ugyanis volt egy költözésük régebben más oldalra, ami a jelenlegi. -
Djemba #141 na nemsoká lentvan már cak 20%
azé csak kiadták 2 éves késéssel -
Neoncsoves #140 gondolom az a loader amit tartalmaz a dvd gondolom de csak GONDOLOM -
Dexantreal #139 Itt már fent is van!.
nfo lényeg:
unpack, mount with latest dt4, install, use included loader, play!
Mi az az included loader? :S -
#138 Hm szép méretes a kicsike :D -
#137 Nforcon is fenn van! -
Dexantreal #136 Ja ok. Mennyi lesz kb? Megint a szokásos 11-12 000 Ft körüli összeg? Magyar lesz legalább? Mivel magyarok dolgoznak rajta. Meg érdemes megvenni, merthogy gamespy multi és szar az és inkábbb hamachi lanon kerezstül és azt eddig is lehetett. -
#135 Nem lehetne a topicot átnevezni "Battlestations: Midway" -re? -
#134 Amcsiban már megjelent. Én azért megvárom a hazai kiadást és megveszem, ami feb. 9-ére van datálva. -
Dexantreal #133 Mi van vele? Nem hinném, hogy már ma fel lenne törve, én úgy emlékeztem; hogy február végére jön. -
Hellsing47 #132 Battlestations.Midway.CLONEDVD-PROCYON -
Dexantreal #131 Hajók és repülők minden mennyiségben. Gyalogság kétlem. Hiszen a játék maga szigeteken és tengereken zajlik, szóval nem nagyon hiszem. -
Neoncsoves #130 gyalogost lehet irányítani? -
Dexantreal #129 513 azt hiszem :S. -
Neoncsoves #128 jól hangzik, ha saját magad irányíthatod az egységeid. Hajókat, repülőket stb. kijön a teljes le is szedem. Demo hány mB? -
Dexantreal #127 Miért nem tudok hamachin írni senkinek? A "Chat", ha rákattintok valakire, akkor inaktív, ha meg a szoba névre katt, akkor aktív, írok akármit nem küldi el :S.
Privi megy Kit-Kat. -
#126 Helló, nekem is PLS!!!
-
Dexantreal #125 Ja jó. Ebola már megkapta tőlem amúgy a cuccot, de akkor a másiknak nem kell.
Na Hmuda, este akkor sztem olyat fog szólni ez a Midway, mert most már jó sokan leszünk a szobában és lehetne egy frankót nyomni. -
#124 Nem azért, hanem mert nem én csináltam a szobát.
Amúgy már elküldtem mindkettőjüknek. :-) -
Dexantreal #123 Priviben elküldöm, Hmuda nem szeretné, ha így mindenki belépegetne simán. Vagy mi :S. -
#122 Ma is játszottam egy kicsit, de mindkétszer laggos volt és ledobott(kábel) -
#121 na hamacsizzunk akkor :)
ide nyugodtan beírhatod szerintem a servert -
Ebola #120 Uff! Hálás lennék ha valaki nekem is megírná a Midway-es szoba elérhetőségét! Thx -
#119 Tőlem nyugodtan megadhatod, nem az én szobám, de pont az a lényeg, hogy minél többen ott legyünk. :-) -
Dexantreal #118 Nem olvastam el, csak megakadt a szemem a "mert ledob, nem tudok csatlakozni... " szavakon. Hamachid tedd fel a gépre és, ha megvan és Hmuda beleegyezik, akkor megadom egy Midway-es szoba szoba nevét és jelszavát és jöhetsz. Tegnap játszottam Hmudával és nagyon tetszik, csak még eléggé bele kell jönnöm.