357
Battlestations - Midway
  • Charly
    feltudná valaki valahová rakni a 04 es filet?
  • Hellsing47
    töltsd le ujra azt a szeletet..
    nem kell ezért sirni
  • Charly
    de nekem kellene a 04 es file
  • Charly
    igen adok ill elküldöm adj msn cimet
  • Hypo #153
    nekem a hozza adott mds file-t nem tudom bemountolni nem engedi
  • Dexantreal
    Hmm... kellene az a YASU. Valaki linket tud adni?
  • Charly
    Honnan szedtétek le nekem crc hibát ir ki már befordulok:(
  • Djemba
    nagyon jó a game király
  • MikroID
    Oké, köszke! :)
  • Charly
    nekem crc hibát ir ki a 04 es hez:(
  • Alwares
    Menni fog már ki lett próbálva!
  • Charly
    Sziasztok nálatok nem hibás a 04 es file?
  • MikroID
    Tudom, hogy már mindenki a full verzió lázában ég, de azért megkérdezném, hogy próbálta valaki a demot, vagy ezek után akár a teljest is vistán? Csak azért kérdem, mert én próbáltam és nem megy, mert sír a dx9 miatt, pedig a szükséges api-k fenn vannak! Elég cikis lenne, ha nem menne vistán 5 év fejlesztés után!
  • Dexantreal
    Hmm... hallottam róla, csak még nem használtam. Azt hiszem megvan a gépen :S.
  • JamesRyan
    yasu
  • Dexantreal
    Aha, majd kiderül.

Djemba: 20%?? 5,18 GB a játék és szedi nekem 260-nal és így is négy óra, mire lejön. Más játék ennyi sebességnél lent van másfél óra alatt, vagy kettő. Honnan töltesz? Bár, akkor is én innen töltök, mert megbízható és jó hely, plusz már jó rég ezt a csapatot követem. Ugyanis volt egy költözésük régebben más oldalra, ami a jelenlegi.
  • Djemba
    na nemsoká lentvan már cak 20%
    azé csak kiadták 2 éves késéssel
  • Neoncsoves
    gondolom az a loader amit tartalmaz a dvd gondolom de csak GONDOLOM
  • Dexantreal
    Itt már fent is van!.

nfo lényeg:

unpack, mount with latest dt4, install, use included loader, play!

Mi az az included loader? :S
  • grebber
    Hm szép méretes a kicsike :D
  • Gabisan
    Nforcon is fenn van!
  • Dexantreal
    Ja ok. Mennyi lesz kb? Megint a szokásos 11-12 000 Ft körüli összeg? Magyar lesz legalább? Mivel magyarok dolgoznak rajta. Meg érdemes megvenni, merthogy gamespy multi és szar az és inkábbb hamachi lanon kerezstül és azt eddig is lehetett.
  • a.carkey
    Nem lehetne a topicot átnevezni "Battlestations: Midway" -re?
  • Hmuda
    Amcsiban már megjelent. Én azért megvárom a hazai kiadást és megveszem, ami feb. 9-ére van datálva.
  • Dexantreal
    Mi van vele? Nem hinném, hogy már ma fel lenne törve, én úgy emlékeztem; hogy február végére jön.
  • Hellsing47
    Battlestations.Midway.CLONEDVD-PROCYON
  • Dexantreal
    Hajók és repülők minden mennyiségben. Gyalogság kétlem. Hiszen a játék maga szigeteken és tengereken zajlik, szóval nem nagyon hiszem.
  • Neoncsoves
    gyalogost lehet irányítani?
  • Dexantreal
    513 azt hiszem :S.
  • Neoncsoves
    jól hangzik, ha saját magad irányíthatod az egységeid. Hajókat, repülőket stb. kijön a teljes le is szedem. Demo hány mB?
  • Dexantreal
    Miért nem tudok hamachin írni senkinek? A "Chat", ha rákattintok valakire, akkor inaktív, ha meg a szoba névre katt, akkor aktív, írok akármit nem küldi el :S.

Privi megy Kit-Kat.
  • Kit--Kat
    Helló, nekem is PLS!!!
  • Dexantreal
    Ja jó. Ebola már megkapta tőlem amúgy a cuccot, de akkor a másiknak nem kell.

Na Hmuda, este akkor sztem olyat fog szólni ez a Midway, mert most már jó sokan leszünk a szobában és lehetne egy frankót nyomni.
  • Hmuda
    Nem azért, hanem mert nem én csináltam a szobát.

Amúgy már elküldtem mindkettőjüknek. :-)
  • Dexantreal
    Priviben elküldöm, Hmuda nem szeretné, ha így mindenki belépegetne simán. Vagy mi :S.
  • rtfmZoli
    Ma is játszottam egy kicsit, de mindkétszer laggos volt és ledobott(kábel)
  • rtfmZoli
    na hamacsizzunk akkor :)
    ide nyugodtan beírhatod szerintem a servert
  • Ebola
    Uff! Hálás lennék ha valaki nekem is megírná a Midway-es szoba elérhetőségét! Thx
  • Hmuda
    Tőlem nyugodtan megadhatod, nem az én szobám, de pont az a lényeg, hogy minél többen ott legyünk. :-)
  • Dexantreal
    Nem olvastam el, csak megakadt a szemem a "mert ledob, nem tudok csatlakozni... " szavakon. Hamachid tedd fel a gépre és, ha megvan és Hmuda beleegyezik, akkor megadom egy Midway-es szoba szoba nevét és jelszavát és jöhetsz. Tegnap játszottam Hmudával és nagyon tetszik, csak még eléggé bele kell jönnöm.