357
Battlestations - Midway
  • Lui76
    Vagy eldarabolod és két DVD-re (olcsóbb)
  • Lui76
    Hát igen mert Dual layer DVD kell hozzá sztem !
    Eddig csak a Battle For Middle Earth II volt amit ilyenre írtam
  • Firerock
    megpróbáltam
    de azt írja ki hogy rakjak be 1 nagyobb DVD-t
    mert erre nem fér rá:S
  • Dexantreal
    Aha, jó, de én azt se tudom, hogy a Sims 2-t, meg az ilyeneket, amik túllépik picit vagy nagyon, hogyan írjam ki... na mindegy :S.
  • D00M
    Nekem valaki egyszer régen olyat mondott, hogy nem gáz az ilyen, próbáljam kiírni és majd a DVD író progi automatice betömörítí vagy mi, nem emlékszem márde próbáld meg
  • Firerock
    valaki nemtudjaaaaaaaaa?
  • Firerock
    aaz más.....
    DE itt 1,5gb-al lépi túl a 4,5-öt:S
    ez durva
  • Dexantreal
    Nekem is ez a gondom. No nem épp Midwaynél, mert ott eleve nem próbálkozom, plusz annyira nem fontos, de Sims 2-t kiakartam írni és hát legalább 2 giga, vagy mit mondott :S.
  • Firerock
    nemtudom de az enyémen megy!;)
  • Cobraz
    Gépigény??
  • Firerock
    valaki tuggya hogy hogy lehet az 5,3 GB-os kép filet kiírni DVD-re??
    mert Nero-val lehetelne( legalábbis nekem:)
  • Dexantreal
    ... még szerencse, hogy nem vagy ennyire gonosz. Amúgy sry, hogy nem nagyon kerestelek msn-n, csak nem volt kedvem multizni, de majd a héten lezavarhatnánk párat.
  • kecskusz
    Köszi,köszi küldök egy üzenetet privátba!
  • D00M
    Komolyan, ezekből a regelésekből milyen businesst lehetne kerekíteni, Te leszel a 6. akinek megcsinálom
  • Dexantreal
    Doom-t kérd, hogy regeljen neked, mert nekem is volt Gamespy regem, beírtam és mindig incorrect password, meg szerver izé és pedig jtó írtam. Doom meg regelt és jó lett. Szóval keresd meg priviben.
  • kecskusz
    ok,gond megoldva!
    Csak újra kellett instalálnom.

De most azt szeretném meg kérdezni,hogy hová kell registrálni ahhoz, hogy multizhasak?
  • Dexantreal
    Töltsd le szerintem innen újra. Én is erről az oldalról szedtem le és jó.
  • kecskusz
    Lehúztam de,most valami XINPUT1_3.dll-t kér!
    Ezt viszont már nem találom sehol!

Remélem v.ki segÍt!
  • kecskusz
    Végre,megvan a játék!

Csak hogy,amikor el akarom indÍtani akkor egy ablak jelenik meg és azt Írja "Az alkalmazást nem sikerült elindÍtani,mert d3dx9_31.dll nem található"
    Remélem v.ki tudja a választ!
  • I.C.ram
    hát ez meglep. én baromi nagy bukás jósoltam volna, bár elég lowbudgetes játék.
  • Dexantreal
    , ez jó hír. Legalább külföldön is veszik nagyon.
  • saxicola
    Az Eidos magyarországi stúdiójában készült Battlestations: Midway igen népszerű lett az angliai boltokban, mivel megszerezte az első helyet a február 10-én zárult hét eladási toplistáján.
  • bgabor
    Jól van, LAN játéknál faszán kidob a desktopra a program, ha Joinolni akarok cagy refreshelek. Akkor ennyit a LAN módról.
  • WinT
    Ja... de ott van a mini image is, ok, köszöntem, probléma megoldva.
  • WinT
    Leszedtem, de nem akar működni, úgyhogy inkább ezt a loaderes témát próbálnám meg.
  • bon
    Szedd le a cracket inkább. link
  • kecskusz
    Ja és még azt szeretném,hogy készüli hozzá magyarÍtás?
  • kecskusz
    Heló!

Nem sokára nekem is meg lessz ez a játék és azt szeretném meg kérdezni,hogy el viné-e max vagy közepes graf.on a játékot a gépem?

ASUS p5vdc-x,Intel Celeron CPU 2.80Ghz,512MB RAM,Nvidia GeForce6200 128Mb,HD 160Gb.
    Csak azét kérdem mert azt mondták ,hogy max. és közepes grafon élég szép a grafikája!
  • WinT
    Üdv Nép!

Lenne egy kérésem: akinek a Procyon féle változat van meg, fel tudná tölteni valahová, vagy el tudná nekem mailezni a mellékelt loader-t, és mini image file-t? A haverom volt olyan ügyes, hogy törölte őket...
    Köszi előre is!
  • OLIII
    ne aggodj en szoktam jatszani uhogy lehet neha osszefutunk, de elore megbeszelt game nalam nem megy :D
  • ACE
    Nem jön senki gémelni? Fasza netem van, most 16 Mbit down, 10 Mbit Up :)
  • zsotee
    Üdv!
    Van lehetőség, hogy egy dvd5-ös lemezre valahogy kilehessen írni ezt a játékot?(melyik fájlokra nincs szükség english install esetén?)
  • Lui76
    Én is szívesen látnék normális felbontású ingame képet.
    Rem jövő héten már én is próbálhatom...
  • ChevyG work
    jáj, ez kerdés vot:)
  • Nagydög
    Ne sokat vacakolj! Indulj a sziget felso szele fele, nyird ki a jarorozo rombolot, aztan huzz vegig a szigetek kozott, es kozvetlen kozelrol torpedoval vegezz a kikotott szallito hajokkal. Szabad idodben erdemes kiloni az erodot is. A PT-k ellen hasznald a legvedelmi agyukat! A bejovo erositesbol mihamarabb kapd el a rombolot, aztan menj kozel a cirkalohoz(lehetoleg orral fele haladj mindig, hogy minel kisebb feluletet mutass az agyuinak), es csaklyazd meg. Na jo, nem. Kozelrol torpedokkal intezd el.
  • ChevyG work
    Hasonló kategória mint a PACIFIC STORM (nem Pacific Fighters-re gondolok)
  • Dexantreal
    Én meg singlet hanyagolom, az szerintem nem lett valami jó. Multi viszont rulz!
  • bazza
    én a corál szigeteki csatánál vagyok, egyszerűen nagy a túlerő.
  • I.C.ram
    Áhh CL-t lehetetlen vele eltalálni.... rombolókat meg pláne. Túl gyorsak, és kanyarognak jobbra balra.
  • D00M
    Próbálj messziről torpedókkal operálni,nehéz őket kezelni de ha egyszer bejön, elsöprő a végeredmény