Battlestations - Midway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>, ez jó hír<#eljen>. Legalább külföldön is veszik nagyon<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

saxicola
Az Eidos magyarországi stúdiójában készült Battlestations: Midway igen népszerû lett az angliai boltokban, mivel megszerezte az elsõ helyet a február 10-én zárult hét eladási toplistáján.

www.gportal.hu/bioshock

Jól van, LAN játéknál faszán kidob a desktopra a program, ha Joinolni akarok cagy refreshelek. Akkor ennyit a LAN módról.

WinT
Ja... de ott van a mini image is, ok, köszöntem, probléma megoldva.
WinT
Leszedtem, de nem akar mûködni, úgyhogy inkább ezt a loaderes témát próbálnám meg.
bon
Szedd le a cracket inkább. link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Ja és még azt szeretném,hogy készüli hozzá magyarÍtás?

Heló!

Nem sokára nekem is meg lessz ez a játék és azt szeretném meg kérdezni,hogy el viné-e max vagy közepes graf.on a játékot a gépem?

ASUS p5vdc-x,Intel Celeron CPU 2.80Ghz,512MB RAM,Nvidia GeForce6200 128Mb,HD 160Gb.
Csak azét kérdem mert azt mondták ,hogy max. és közepes grafon élég szép a grafikája!<#confused>

WinT
Üdv Nép!

Lenne egy kérésem: akinek a Procyon féle változat van meg, fel tudná tölteni valahová, vagy el tudná nekem mailezni a mellékelt loader-t, és mini image file-t? A haverom volt olyan ügyes, hogy törölte õket... <#gun>
Köszi elõre is!
ne aggodj en szoktam jatszani uhogy lehet neha osszefutunk, de elore megbeszelt game nalam nem megy 😄

Ill be back !!!!

Nem jön senki gémelni? Fasza netem van, most 16 Mbit down, 10 Mbit Up 😊

steam, origin: ACE_hun

Üdv!
Van lehetõség, hogy egy dvd5-ös lemezre valahogy kilehessen írni ezt a játékot?(melyik fájlokra nincs szükség english install esetén?)

Csak halkan, mert ez illegális...

Lui76
Én is szívesen látnék normális felbontású ingame képet.
Rem jövõ héten már én is próbálhatom...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

ChevyG work
jáj, ez kerdés vot😊

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Ne sokat vacakolj! Indulj a sziget felso szele fele, nyird ki a jarorozo rombolot, aztan huzz vegig a szigetek kozott, es kozvetlen kozelrol torpedoval vegezz a kikotott szallito hajokkal. Szabad idodben erdemes kiloni az erodot is. A PT-k ellen hasznald a legvedelmi agyukat! A bejovo erositesbol mihamarabb kapd el a rombolot, aztan menj kozel a cirkalohoz(lehetoleg orral fele haladj mindig, hogy minel kisebb feluletet mutass az agyuinak), es csaklyazd meg. Na jo, nem. Kozelrol torpedokkal intezd el.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ChevyG work
Hasonló kategória mint a PACIFIC STORM (nem Pacific Fighters-re gondolok)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Én meg singlet hanyagolom, az szerintem nem lett valami jó. Multi viszont rulz!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bazza
én a corál szigeteki csatánál vagyok, egyszerûen nagy a túlerõ.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

I.C.ram
Áhh CL-t lehetetlen vele eltalálni.... rombolókat meg pláne. Túl gyorsak, és kanyarognak jobbra balra.
Próbálj messzirõl torpedókkal operálni,nehéz õket kezelni de ha egyszer bejön, elsöprõ a végeredmény<#eplus2>

I.C.ram
Valakinek van valami trükkje? 😞
I.C.ram
Valakinek van valami trükkje? 😞
DVD boritót valaki,köszi.

I.C.ram
Elakadtam annál a küldetésnél, ahol 2 rombolóval kell megtámadnom egy szigetet, és elsüllyeszteni pár teherszállítóhajót. Közben jönnek rombolók, pt hajók, meg egy cirkáló is 😞 Mire jön a cirkáló, addig már nem sok életem marad, és állandóan szétkapnak 😞
I.C.ram
Hajók, repcsik.
saxicola
Légyszi tegyetek fel saját készítésû képekez a játékból.

www.gportal.hu/bioshock

Lui76
Pontosan miféle jármûveket lehet "vezetni" ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Simán<#hehe>... majd játszhatunk valamikor a héten megint, csak nem volt idõm rá tegnap nagyon. Azzal a DAN izéval is csak azért játszottam, mert nagyon akartam egy gyors multit.

Bezzeg ha velem lettél volna <#nyes> Kapta volna az ívet a srác<#eplus2>

Ehh, tegnap vagy azelõtt volt valami DAN izé, akivel multiztam így gamespy-n keresztül. Olyan jól nyomta, vagy cheatelt, hogy már nézni is fájt. Philippies-i csatát toltuk... nem tudom így kell-e írni és a végére kilõtte a tengeralattjárómat, az anyahajómat, amikrõl gépe kszállhattak fel, meg a repülõterem már majdnem szarrá lõtte és alig tudtak a Zerok, Kate-k, Judy-k felszállni lol... és én a hajói közül egyet, ha elsüllyesztettem, a többin meg lett egy karcolás. "ehh, fuck you man" kíséretében kiléptem, mert tök mérges voltam grr...

Név szerint milyen fájlokat lehet ki szedni belõle,hogy sima dvd-re férjen.Elõre is köszi.

privi ment

Engem is érdekelne a multi, dobjatok meg egy privivel ha lesz! Kösz

steam, origin: ACE_hun

zorrobomber
mindig is azt szajkoztam, hogy az elvarasok hatarozzak meg az ember benyomasat egy-egy kesobbi mediatermekrol. en arkad gamet vartam, nem is csalodtam. mar csak egy lan parti kene <#vigyor1>

elküldtem privibe majd szólj ha kész

CSinálok én neked profilt ha kell csak küld el az adataid<#wink>

Nekem is ez volt a gond, pedig jó volt a regem. Elvilleg Doom tud csinálni accountot, nekem is õ készített tegnap egyet. Szerintem dobd meg egy privivel és majd megnézni, aztán lehet, hogy neked is gyárt egyet.

amikor a játékba akarok regisztrálni mindig azt írja ki hogy incorrect password.a segítséget elõre is köszönöm.

Szerver kész.

Feltudsz jönni most?

Oké és privi ment.

Én benne vok<#smile> Adj egy hamachi címet és megyek

Valaki multi? Még egyszer se sikerült játszanom a full verzióval senki ellen se. Légyszi valaki játszon velem<#eljen><#hehe>.

Elõre is thanks!<#wave>

Név szerint milyen cuccokat lehet ki hagyni belõle,hogy rá férjen egy sima dvd-re?

Tinman
Jól van el sem indul, biztos szar a gépem hozzá <#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát ez vicces... mindent High-end-nek detektál mégsem tudom bekapcsolni az élsimítást, és a Shader Model-t sem engedi állítani. 1.1-en van, holott 4.0-át tud a VGA.

Ötlet?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Valaki multi?

akyyy
van multiban

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Battlefieldben nincs szerintem tengeralattjáró 😛. Vagy van? :S Rég játsottam és csak egy kicsit.
Amúgy te tudod, nekem akkor is jó ez a játék<#eljen>.

a.carkey
Az a gond, hogy ha repkedni, torpedózni, tengeralattjárózni akarok, akkor Battlefieldezem. Csak azért, hogy legyen egy új, szebb, stb. játék, ami ugyanazt tudja, csak pl. földi harc nincs, nos azért ennyi ideig várni elég nagy kár volt. 😞

Ha ez egy totál rts, ami hajós (kevés van!), akkor ezzel a grafikkal, fícsörökkel elég jó lett volna.

De ez az én véleményem. Lehet, hogy multiban jó móka, de nem feltétlenül vártam erre.

Ha legalább lenne egy térkép, és free módban modellezhetnék hadjáratot mindkét oldalnak, mint a Fleet Commandban, aztán ha akarok, beleülök a gépekbe, hajókra, kezelem a légvédelmet, stb, akkor azt mondom zseniális, de így nem feltétlenül jó PCn. Uez konzolon biztos kira, de ennél azért többre vágyom.

A medve nem játék.