Battlestations - Midway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Charly
feltudná valaki valahová rakni a 04 es filet?

töltsd le ujra azt a szeletet..
nem kell ezért sirni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Charly
de nekem kellene a 04 es file

Charly
igen adok ill elküldöm adj msn cimet

Hypo
nekem a hozza adott mds file-t nem tudom bemountolni nem engedi

Hmm... kellene az a YASU. Valaki linket tud adni?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Charly
Honnan szedtétek le nekem crc hibát ir ki már befordulok😞

nagyon jó a game király<#worship>

Oké, köszke! 😊

Charly
nekem crc hibát ir ki a 04 es hez😞

Alwares
Menni fog már ki lett próbálva!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Charly
Sziasztok nálatok nem hibás a 04 es file?

Tudom, hogy már mindenki a full verzió lázában ég, de azért megkérdezném, hogy próbálta valaki a demot, vagy ezek után akár a teljest is vistán? Csak azért kérdem, mert én próbáltam és nem megy, mert sír a dx9 miatt, pedig a szükséges api-k fenn vannak! Elég cikis lenne, ha nem menne vistán 5 év fejlesztés után!

Hmm... hallottam róla, csak még nem használtam. Azt hiszem megvan a gépen :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

yasu
Aha, majd kiderül.

Djemba: 20%?? 5,18 GB a játék és szedi nekem 260-nal és így is négy óra, mire lejön. Más játék ennyi sebességnél lent van másfél óra alatt, vagy kettõ. Honnan töltesz? Bár, akkor is én innen töltök, mert megbízható és jó hely, plusz már jó rég ezt a csapatot követem<#eljen>. Ugyanis volt egy költözésük régebben más oldalra, ami a jelenlegi.

na nemsoká lentvan már cak 20%
azé csak kiadták 2 éves késéssel <#guluszem1><#nezze>

gondolom az a loader amit tartalmaz a dvd gondolom de csak GONDOLOM

Itt már fent is van!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>.

nfo lényeg:

unpack, mount with latest dt4, install, use included loader, play!

Mi az az included loader? :S

grebber
Hm szép méretes a kicsike 😄

Next PC upgrade: 2022

Gabisan
Nforcon is fenn van!

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Ja ok. Mennyi lesz kb? Megint a szokásos 11-12 000 Ft körüli összeg? Magyar lesz legalább? Mivel magyarok dolgoznak rajta. Meg érdemes megvenni, merthogy gamespy multi és szar az és inkábbb hamachi lanon kerezstül és azt eddig is lehetett.

a.carkey
Nem lehetne a topicot átnevezni "Battlestations: Midway" -re?

A medve nem játék.

Hmuda
Amcsiban már megjelent. Én azért megvárom a hazai kiadást és megveszem, ami feb. 9-ére van datálva.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mi van vele? Nem hinném, hogy már ma fel lenne törve, én úgy emlékeztem; hogy február végére jön.

Battlestations.Midway.CLONEDVD-PROCYON

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Hajók és repülõk minden mennyiségben. Gyalogság kétlem. Hiszen a játék maga szigeteken és tengereken zajlik, szóval nem nagyon hiszem.

gyalogost lehet irányítani?

513 azt hiszem :S.

jól hangzik, ha saját magad irányíthatod az egységeid. Hajókat, repülõket stb. kijön a teljes le is szedem. Demo hány mB?

Miért nem tudok hamachin írni senkinek? A "Chat", ha rákattintok valakire, akkor inaktív, ha meg a szoba névre katt, akkor aktív, írok akármit nem küldi el :S.

Privi megy Kit-Kat.

Kit--Kat
Helló, nekem is PLS!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ja jó. Ebola már megkapta tõlem amúgy a cuccot, de akkor a másiknak nem kell.

Na Hmuda, este akkor sztem olyat fog szólni ez a Midway<#hehe>, mert most már jó sokan leszünk a szobában és lehetne egy frankót nyomni.

Hmuda
Nem azért, hanem mert nem én csináltam a szobát.

Amúgy már elküldtem mindkettõjüknek. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Priviben elküldöm, Hmuda nem szeretné, ha így mindenki belépegetne simán. Vagy mi :S.

rtfmZoli
Ma is játszottam egy kicsit, de mindkétszer laggos volt és ledobott(kábel)

rtfmZoli
na hamacsizzunk akkor 😊
ide nyugodtan beírhatod szerintem a servert

Uff! Hálás lennék ha valaki nekem is megírná a Midway-es szoba elérhetõségét! Thx

Hmuda
Tõlem nyugodtan megadhatod, nem az én szobám, de pont az a lényeg, hogy minél többen ott legyünk. :-)

Nem olvastam el, csak megakadt a szemem a "mert ledob, nem tudok csatlakozni... " szavakon. Hamachid tedd fel a gépre és, ha megvan és Hmuda beleegyezik, akkor megadom egy Midway-es szoba szoba nevét és jelszavát és jöhetsz. Tegnap játszottam Hmudával és nagyon tetszik, csak még eléggé bele kell jönnöm.

rtfmZoli
Na én kipróbáltam.
Tapasztalatok: repülõk ûberelnek mindent, úgyhogy a kritikus célpontoknál,amelyek elpusztítása esetén nyer az egyik csapat, érdemes a közelében vadászt haqyni.

A pályáról:
Japán fölény, mivel a kritikus célpontok a 2 reptér, és a kikötõjük
U.S.A-oldalon 2 repülõgéphordozó van ,és a kikötõjük, na itt van a probléma:
a hordozót torpedóval is tudják támadni, úgyhogy nem volt olyan játék, ahol az amcsik nyertek volna(kivéve max 1 et, de ott is idõ elõtt lett vége)

Tengeralattjárók(sub) csak a felszínre tudnak lõni a torpedókkal, ami elég nagy hiba, mert nem lehet az ellenséges sub-ot kiiktatni, hacsaknem megy a felszínre, mert akkor torpedóval 2 találat elég neki.
Elülsõ (3db) ,és hátsó (2db) vetõcsövek is vannak a tengeralattjárókon, ha üldöznek, nagyszerûen ki lehet használni.
Ha romboló ered a nyomodba, akkor a legmélyebbre célszerû menni, mert ott nem ér el a depth charge

Érdemes a repülõket saját kézzel irányítani, bár nekem nem váltott az egységek között a szakaszon belül(a beállított billentyûre), tehát csak 1 gépet tudtam irányítani a 3-ból(egy repülõgép kötelékben 3 repülõ van)

Torpedók a leghalálosabbak, úgyhogy ha egy battleship mellé ér a rombolód, vagy tengeralattjáród, és tud löni, akkor vége a ellennek.

A hajók a kikötõkbõl érkeznek, ha megsemmisült egy egységet, csak akkor tudsz újabbat kihozni.
Repülõknél a leszállás néha bekavarodik, úgyhogy ha távol vagyok a reptértõl/ anyahajótól, akkor kamikaze akció,és gyorsan jön a friss egység lõszerrel együtt
(torpedó/depth charge/ 2*100lbs bomb/1*500lbs bomb/1*1000lbs bomb)
repülõgépenként változó hogy mi mehet föl rá.

Nagyobb hajók: CA,BB,(heavy cruiser,battleship)
a középen egy célkereszt, fönt a fõ ágyúk leddel, alul kisebb ágyúk leddel jelölve. 4 állapota van a lednek: kiégett(münködésképtelen az ágyú), piros(nincs pozícióban még), sárga(mindjárt kész),zöld(tüzelésre kész).
A célzás úgy megy, hogy jobb gombra célpont választok, ilyenkor fehér keretes lesz a célpont, majd rajta tartom,várok, amíg zöld nem lesz a led, és bal gomb.
Légvédelemnél, torpedónál is ilyen ledek vannak.

Irányítás: megszokható, csak gyakorolni kell mindent 3-4 alkalommal
Online felület(Matchmaker): eléggé rossz, a szobába belépve nem látszik a játékosok pingje, úgyhogy gyakori hogy elszáll
1-2 ember 8 játékos esetén, de ilyenkor sincs gond, mert a csapatárs átveszi az egségeket, és a gyártó egységeket/épületeket.

Most jelenleg azért nem játszom, mert ledob , nem tudok csatlakozni a szobákhoz, a szoba keresõt látom(tegnap❤️-5 szoba volt max> még jó volt,de most 1000-1400-as ping van ,és van vagy 10 szoba)

Valaki esetleg lanban hamachin keresztül végre kipróbálná velem? Még mindig ne mtudtam csatlakozni interneten keresztül a lentebb leírtak miatt.

"ez marad az eros arcade kategoriaban"
"ha valami szar az szar, kar szepiteni es tok mindegy ki csinalta"
Sajnos ez mind így van...
Jó játék lesz 6 éveseknek...

BiG G
vajon miért lehet az hogy állandóan kifagy, vagy pedig memóriahibára hivatkozva kidob az asztalra???

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Én aztán nem tudom ,hogy hol kell regelni, mert sok minden van, de regelés az aztán nem.

Nincs ötletem :S, sry<#shakehead>.

Gamespy oldalán? Na és mi az oldal linkje? Gamespy.com? Amúgy ezt igazán írhatták volna ,mert nekem az jött le az egészbõl, hogy oda szépen beírom a regem és hajrá.

Regisztrálni kell a GameSpy oldalán.Aztán a játékon belül már felenged

Azért amit a #95-ösben leirtam...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Na ja, de nem lehet. Neked miért nem engedi?