357
Battlestations - Midway
-
#117 Na én kipróbáltam.
Tapasztalatok: repülők űberelnek mindent, úgyhogy a kritikus célpontoknál,amelyek elpusztítása esetén nyer az egyik csapat, érdemes a közelében vadászt haqyni.
A pályáról:
Japán fölény, mivel a kritikus célpontok a 2 reptér, és a kikötőjük
U.S.A-oldalon 2 repülőgéphordozó van ,és a kikötőjük, na itt van a probléma:
a hordozót torpedóval is tudják támadni, úgyhogy nem volt olyan játék, ahol az amcsik nyertek volna(kivéve max 1 et, de ott is idő előtt lett vége)
Tengeralattjárók(sub) csak a felszínre tudnak lőni a torpedókkal, ami elég nagy hiba, mert nem lehet az ellenséges sub-ot kiiktatni, hacsaknem megy a felszínre, mert akkor torpedóval 2 találat elég neki.
Elülső (3db) ,és hátsó (2db) vetőcsövek is vannak a tengeralattjárókon, ha üldöznek, nagyszerűen ki lehet használni.
Ha romboló ered a nyomodba, akkor a legmélyebbre célszerű menni, mert ott nem ér el a depth charge
Érdemes a repülőket saját kézzel irányítani, bár nekem nem váltott az egységek között a szakaszon belül(a beállított billentyűre), tehát csak 1 gépet tudtam irányítani a 3-ból(egy repülőgép kötelékben 3 repülő van)
Torpedók a leghalálosabbak, úgyhogy ha egy battleship mellé ér a rombolód, vagy tengeralattjáród, és tud löni, akkor vége a ellennek.
A hajók a kikötőkből érkeznek, ha megsemmisült egy egységet, csak akkor tudsz újabbat kihozni.
Repülőknél a leszállás néha bekavarodik, úgyhogy ha távol vagyok a reptértől/ anyahajótól, akkor kamikaze akció,és gyorsan jön a friss egység lőszerrel együtt
(torpedó/depth charge/ 2*100lbs bomb/1*500lbs bomb/1*1000lbs bomb)
repülőgépenként változó hogy mi mehet föl rá.
Nagyobb hajók: CA,BB,(heavy cruiser,battleship)
a középen egy célkereszt, fönt a fő ágyúk leddel, alul kisebb ágyúk leddel jelölve. 4 állapota van a lednek: kiégett(münködésképtelen az ágyú[kilőtték]), piros(nincs pozícióban még), sárga(mindjárt kész),zöld(tüzelésre kész).
A célzás úgy megy, hogy jobb gombra célpont választok, ilyenkor fehér keretes lesz a célpont, majd rajta tartom,várok, amíg zöld nem lesz a led, és bal gomb.
Légvédelemnél, torpedónál is ilyen ledek vannak.
Irányítás: megszokható, csak gyakorolni kell mindent 3-4 alkalommal
Online felület(Matchmaker): eléggé rossz, a szobába belépve nem látszik a játékosok pingje, úgyhogy gyakori hogy elszáll
1-2 ember 8 játékos esetén, de ilyenkor sincs gond, mert a csapatárs átveszi az egségeket, és a gyártó egységeket/épületeket.
Most jelenleg azért nem játszom, mert ledob , nem tudok csatlakozni a szobákhoz, a szoba keresőt látom(tegnap[3-5 szoba volt max] még jó volt,de most 1000-1400-as ping van ,és van vagy 10 szoba)
-
Dexantreal #116 Valaki esetleg lanban hamachin keresztül végre kipróbálná velem? Még mindig ne mtudtam csatlakozni interneten keresztül a lentebb leírtak miatt. -
VO101 tvr #115 "ez marad az eros arcade kategoriaban"
"ha valami szar az szar, kar szepiteni es tok mindegy ki csinalta"
Sajnos ez mind így van...
Jó játék lesz 6 éveseknek...
-
#114 vajon miért lehet az hogy állandóan kifagy, vagy pedig memóriahibára hivatkozva kidob az asztalra??? -
Dexantreal #113 Én aztán nem tudom ,hogy hol kell regelni, mert sok minden van, de regelés az aztán nem. -
Dexantreal #112 Nincs ötletem :S, sry. -
Dexantreal #111 Gamespy oldalán? Na és mi az oldal linkje? Gamespy.com? Amúgy ezt igazán írhatták volna ,mert nekem az jött le az egészből, hogy oda szépen beírom a regem és hajrá. -
VO101 tvr #110 Regisztrálni kell a GameSpy oldalán.Aztán a játékon belül már felenged -
mstummer #109 Azért amit a #95-ösben leirtam... -
Dexantreal #108 Na ja, de nem lehet. Neked miért nem engedi? -
mstummer #107 Mennék jáccani én ha tudnék.... -
Dexantreal #106 Basszus. Beírom a nickem, jelszavam ,e-mailem és incorrect password, pedig megnéztem gamespy profile-ban ,hogy az a jelszó, amit írtam.
Lanba kipróbáljuk? Lehetne lanban is és sg szerver aztán hajrá. Na?
Elvan cseszve a multi dolog, szerintem ASE kéne és kséz, ne mgamespy, meg ilyesmi. -
Dexantreal #105 Hamachin keresztül lanba nem lehetne kipróbálni úgy, hogy mi sg-sek egy szerver? Mert akkor nem lenne sok láma emberke, meg fent akadás és jót játszanánk. Csak kérdem, hátha... mert nem vagyok otthon a témában ,hogy mit meg hogyan lehet itt a multiba. Most töltöm csak. -
Dexantreal #104 Én meg töltöttem PCDome-ról és 10perc 7mp volt hátra, mikor látszólag behalt... se másodpercek nem pörögtek le, se a megabájtok....ááhh, ilyet. Most töltöm újból. -
#103 Valaki leirná hogy hogy a halálba kell rámenni a netre?:D, irjam be a gémszpájos cuccokat, regeljek, de állanódan valami baja van, hibás pass, hibás név, hibás mail... kezd felidegesíteni. Valaki legyen szives leirni h működik, azt akkor majd kiprobálom. -
mstummer #102 Ja hozzáteszem nem fut per pill semmilyen emulációs program (legalábbis tudomásom szerint), mert gondoltam hátha bezavar. -
mstummer #101 hmm de mi a fax köze a demónak a securomhoz? Egy demónak akkoris illene működnie... -
#100 Hehe új securom van rajta de szerintem Yasu megeszi reggelire legalábbis remélem! -
mstummer #99 Valakinek valami 5lete hogy miért kapom ezt a hibaüzenetet? -
#98 pfff, most mar csak egy servert talalok, vagy tenyleg ilyen fos a keresoje, vagy csak tukrozi az emberek velemenyet a szerver darabszam... -
#97 tapasztalatok:
15 perc proba utan se tudtam csatlakozni egy jatekhoz, mert az emberek keptelen megtalalni a back buttont miutan egyseget valasztasz, hoyg readyt nyomj es igy sose indul el a jatek valaki miatt. A szerver keresoje ocskafos es akkor meg finom voltam. Jatek kozben nem lehet megnezni az iranyitast, /uristen/ legalabbis nekem nem sikerult, vakon nyomkodja az ember ossze-vissza, mi mit csinal.Amikor hajokat kuldesz ki eloszor, fogalmad sincs mit is jelentenek a nevek, ha csak nem vagy otthon a temaban mert egy nyamvadt kep, leiras nics roluk.
Amig nem probaltam fogalmam se volt milyen tipusu jatek, de igy mar belonem az egyszerusitett Pacific Storm stilusba ami nekem klasszisokkal jobban tetszett, bar az komolyabb hangvitelu ez marad az eros arcade kategoriaban.Multiban max 10 egyseggel azon a palyan amin voltam.
Bar be van allitva a windowsomba a max felbontas, csak azert is ugyesen akkorat alitott be alapbol, hogy a monitorom nem tudta megjeleniteni ezert kikapcsolt. Nem tudom miert olyan nehez legalabb a desktop felbontasat hasznalni.
Hogy valami pozitivat is irjak, nagyon egyszeru grafika ami legalabb gyors :)
Az iranyitas mar egy rutinos embernek jo es gyorsan hasznalhato, de errol sincs egy szo se, vegignyomtam ketszer a billentyut es meglepetesemre semmi nem tortent, a kameranezet valtason kivul. szerintem mar itt sokan el fognak verezni, ha tuljutottak a gamespyos szivatason es a back gombon is :)
valaki atirhatna a topic cimet a jatek pontos nevere , ha mar ez fog maradni.
Persze megint egy magyar jatekot fikazok, ami sokaknak nem tetszik, de ha valami szar az szar, kar szepiteni es tok mindegy ki csinalta.
-
Dexantreal #96 Thanks! -
mstummer #95 Leszedtem,felraktam, indítanám erre:
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (6000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=6000&l=hu címen.
Na ez mi? -
refo #94 Hardwired -
Dexantreal #93 Akkor linket pls, mert én nem tudom mi az :S. -
refo #92 Hardwired-ről tölthető... -
Dexantreal #91 Meg se jelent még PCDome-n a demo :S. -
Petko #90 hamachival lehet a demot kipróbálni mert a neten gamespyal istenért se megy -
Petko #89 na geci jó, a szaros gamespy miatt ki se lehet próbálni -
Dexantreal #88 Na, nagyon kíváncsi leszek rá. -
#87 Még ezen a héten jön a demó! -
Dexantreal #86 Na, akkor hamarosan játszhatunk vele! Magyarul is kijön - mivel, hogy magyar fejlesztésű -, vagy megint angolul lesz a menü, meg minden? -
#85 Battlestations: Midway Februárban
Sogun, 12:27 - PC XBOX X360 - Játék: Stratégia
(PC Games) Az Eidos kihirdette, hogy február 9-én érkezik a magyar fejlesztésű Battlestations: Midway akció-stratégia, melyben vezethetjük a háborúban részt vevő járműveket.
info: Hardwired -
#84 Ez szép 2007 es ajándék lesz :) -
#83 éljen -
#82 Midway will be released in North America on January 30, 2007.
-
#81 -
#80 Eidos Interactive today announced that the release date for the upcoming game Battlestations: Midway has been set for early Q1 2007 for the Xbox 360 and the PC in North America, to coincide with the 65th anniversary of the Battle of Midway.
-
#79 Hogy végül megjelent?
Az annyira még nem lombozna le. -
#78 Sayonara Midway?? ugyanaz lesz a sorsa talán mint ami az Imperium Galactica 3-al lett?? Kár lenne érte:(