357
Battlestations - Midway
-
#237 Valakinek van valami trükkje? :( -
#236 Valakinek van valami trükkje? :( -
babus #235 DVD boritót valaki,köszi. -
#234 Elakadtam annál a küldetésnél, ahol 2 rombolóval kell megtámadnom egy szigetet, és elsüllyeszteni pár teherszállítóhajót. Közben jönnek rombolók, pt hajók, meg egy cirkáló is :( Mire jön a cirkáló, addig már nem sok életem marad, és állandóan szétkapnak :( -
#233 Hajók, repcsik. -
#232 Légyszi tegyetek fel saját készítésű képekez a játékból. -
#231 Pontosan miféle járműveket lehet "vezetni" ?
-
Dexantreal #230 Simán... majd játszhatunk valamikor a héten megint, csak nem volt időm rá tegnap nagyon. Azzal a DAN izéval is csak azért játszottam, mert nagyon akartam egy gyors multit. -
D00M #229 Bezzeg ha velem lettél volna Kapta volna az ívet a srác -
Dexantreal #228 Ehh, tegnap vagy azelőtt volt valami DAN izé, akivel multiztam így gamespy-n keresztül. Olyan jól nyomta, vagy cheatelt, hogy már nézni is fájt. Philippies-i csatát toltuk... nem tudom így kell-e írni és a végére kilőtte a tengeralattjárómat, az anyahajómat, amikről gépe kszállhattak fel, meg a repülőterem már majdnem szarrá lőtte és alig tudtak a Zerok, Kate-k, Judy-k felszállni lol... és én a hajói közül egyet, ha elsüllyesztettem, a többin meg lett egy karcolás. "ehh, fuck you man" kíséretében kiléptem, mert tök mérges voltam grr... -
babus #227 Név szerint milyen fájlokat lehet ki szedni belőle,hogy sima dvd-re férjen.Előre is köszi. -
D00M #226 privi ment -
ACE #225 Engem is érdekelne a multi, dobjatok meg egy privivel ha lesz! Kösz -
#224 mindig is azt szajkoztam, hogy az elvarasok hatarozzak meg az ember benyomasat egy-egy kesobbi mediatermekrol. en arkad gamet vartam, nem is csalodtam. mar csak egy lan parti kene -
levi1989 #223 elküldtem privibe majd szólj ha kész -
D00M #222 CSinálok én neked profilt ha kell csak küld el az adataid -
Dexantreal #221 Nekem is ez volt a gond, pedig jó volt a regem. Elvilleg Doom tud csinálni accountot, nekem is ő készített tegnap egyet. Szerintem dobd meg egy privivel és majd megnézni, aztán lehet, hogy neked is gyárt egyet. -
levi1989 #220 amikor a játékba akarok regisztrálni mindig azt írja ki hogy incorrect password.a segítséget előre is köszönöm. -
Dexantreal #219 Szerver kész. -
Dexantreal #218 Feltudsz jönni most? -
Dexantreal #217 Oké és privi ment. -
D00M #216 Én benne vok Adj egy hamachi címet és megyek -
Dexantreal #215 Valaki multi? Még egyszer se sikerült játszanom a full verzióval senki ellen se. Légyszi valaki játszon velem.
Előre is thanks! -
babus #214 Név szerint milyen cuccokat lehet ki hagyni belőle,hogy rá férjen egy sima dvd-re? -
#213 Jól van el sem indul, biztos szar a gépem hozzá -
#212 Hát ez vicces... mindent High-end-nek detektál mégsem tudom bekapcsolni az élsimítást, és a Shader Model-t sem engedi állítani. 1.1-en van, holott 4.0-át tud a VGA.
Ötlet? -
Dexantreal #211 Valaki multi? -
#210 van multiban -
Dexantreal #209 Battlefieldben nincs szerintem tengeralattjáró :P. Vagy van? :S Rég játsottam és csak egy kicsit.
Amúgy te tudod, nekem akkor is jó ez a játék. -
#208 Az a gond, hogy ha repkedni, torpedózni, tengeralattjárózni akarok, akkor Battlefieldezem. Csak azért, hogy legyen egy új, szebb, stb. játék, ami ugyanazt tudja, csak pl. földi harc nincs, nos azért ennyi ideig várni elég nagy kár volt. :(
Ha ez egy totál rts, ami hajós (kevés van!), akkor ezzel a grafikkal, fícsörökkel elég jó lett volna.
De ez az én véleményem. Lehet, hogy multiban jó móka, de nem feltétlenül vártam erre.
Ha legalább lenne egy térkép, és free módban modellezhetnék hadjáratot mindkét oldalnak, mint a Fleet Commandban, aztán ha akarok, beleülök a gépekbe, hajókra, kezelem a légvédelmet, stb, akkor azt mondom zseniális, de így nem feltétlenül jó PCn. Uez konzolon biztos kira, de ennél azért többre vágyom. -
mstummer #207 Nemá h nincs japcsi hadjárat? Pedig arról volt szó hogy lesz... -
Dexantreal #206 Nem találkoztam vele. -
Dexantreal #205 Ja, hát én is hiányoltam nagyon a japán hadjáratot. Mekkora lett volna Pearl Harborban torpedózni! Multiban ugyanis lehet velük is lenni - szerencsére - és én mentem Zerokkal, Judykkal és Katekkel, hát valami eszméletlen király. -
Dexantreal #204 Nekem azért elmegy ez a játék és tetszik. Csak nem értem :S. Jó a gépem és a single néha akad egy nagyon picit 800x600ban is :S.
Egyébként gyere hamachira hozzánk és multizz velünk. Multi sokkal jobb. -
#203 Már a menü is. Amikor ránéztem, hogy csak ennyi lehetőség van benne, semmi térkép mód, semmi, csak amcsi hadjárat, stb, stb, már elment a kedvem tőle. Aztán ahogy egyre jobban beleméllyültem, rájöttem, hogy szétunom a fejem, miközben ezzel az unalommal játszom. Mentségükre legyen mondva, nyilván nem a magyar fejlesztők vágya volt az, ami lett belőle. Ez egy rtsnek indult, ahol esetleg be lehet ülni a járművekbe is. Amikor kijött a Pacific Storm, és nem hozta azt, amit vártam tőle, akkor azt mondtam: Majd a Midway. Ráadásul az még magyar is. Megvesszük, sok multi, stb.
Na mindegy! Ez van. -
#202 Igen egyet kell értsek veled. Nekem valahogy az az érzésem mintha egy konzolátirat lenne. Szép szép szép de nagyon arcade jellegü..... -
#201 Van a játék alatt magyar feliratozás? -
#200 Hát ez nagy csalódás ...
Egy lövöldözös, lebutított nagy semmi. Tényleg szép, tényleg él, nagyon "Áméríkai", de felejtős.
Rohadt nagy csalódás számomra. Már majdnem Republic - The Revolution kategória. Pedig olyan jól indult, úgy vártam rá. Alig vártam, hogy megjelenjen. Kár volt ...
A Pacific Storm ehhez a Trabanthoz képest egy Rolls, pedig az sem volt jó, de mivel a két téma hasonló, az még mindig jobb, mint "ez" ...
Itt ugyanis már nagyon nem "európainak" nézték a jónépet. Szóval ez a game nem az, aminek anno indult. Nagyon, nagyon, nagyon nagy kár érte. Ez egy tucat game. Vsz nem a készítők miatt lett ilyen, hanem a kiadó miatt. A szépséggel nincs gond, de a többivel ... Ez van, ha valami nem feltétlenül PC-re jelenik meg ...
A játék tipikusan annak a példája, hogy hiába szép valami, hiába van agyon csicsázva, ha a lényeg elvész. (Megj. az utolsó remek darab ebben a kategóriában, a Fleet Command és kistestvérei - pl. Sub Command - voltak.
Ha ez egy igazi hajós RTS, mint aminek indult, és nem egy arcade "bigyóvá" alakul, akkor már jó, ugyanis ritka az igazán jó hajós RTS, de így, ez egy lövöldözős semmi. Mághozzá abból is egy nagyon nagy SEMMI.
:(
-
Dexantreal #199 Már a crackes verzióval játszok, de thanks! -
Dexantreal #198 Ja, már kitanulmányoztam és tovább haladtam rég. Viszonylag hamar (2-dik, 3-dikra) eltalálta.