Battlestations - Midway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemá h nincs japcsi hadjárat? Pedig arról volt szó hogy lesz...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nem találkoztam vele.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ja, hát én is hiányoltam nagyon a japán hadjáratot. Mekkora lett volna Pearl Harborban torpedózni!<#eljen> Multiban ugyanis lehet velük is lenni - szerencsére<#hehe> - és én mentem Zerokkal, Judykkal és Katekkel, hát valami eszméletlen király<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem azért elmegy ez a játék és tetszik. Csak nem értem :S. Jó a gépem és a single néha akad egy nagyon picit 800x600ban is :S.

Egyébként gyere hamachira hozzánk és multizz velünk<#ravasz1>. Multi sokkal jobb<#eljen>.

a.carkey
Már a menü is. Amikor ránéztem, hogy csak ennyi lehetõség van benne, semmi térkép mód, semmi, csak amcsi hadjárat, stb, stb, már elment a kedvem tõle. Aztán ahogy egyre jobban beleméllyültem, rájöttem, hogy szétunom a fejem, miközben ezzel az unalommal játszom. Mentségükre legyen mondva, nyilván nem a magyar fejlesztõk vágya volt az, ami lett belõle. Ez egy rtsnek indult, ahol esetleg be lehet ülni a jármûvekbe is. Amikor kijött a Pacific Storm, és nem hozta azt, amit vártam tõle, akkor azt mondtam: Majd a Midway. Ráadásul az még magyar is. Megvesszük, sok multi, stb.

Na mindegy! Ez van.

A medve nem játék.

Pluskast
Igen egyet kell értsek veled. Nekem valahogy az az érzésem mintha egy konzolátirat lenne. Szép szép szép de nagyon arcade jellegü.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

3P
Van a játék alatt magyar feliratozás?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

a.carkey
Hát ez nagy csalódás ...

Egy lövöldözös, lebutított nagy semmi. Tényleg szép, tényleg él, nagyon "Áméríkai", de felejtõs.

Rohadt nagy csalódás számomra. Már majdnem Republic - The Revolution kategória. Pedig olyan jól indult, úgy vártam rá. Alig vártam, hogy megjelenjen. Kár volt ...

A Pacific Storm ehhez a Trabanthoz képest egy Rolls, pedig az sem volt jó, de mivel a két téma hasonló, az még mindig jobb, mint "ez" ...

Itt ugyanis már nagyon nem "európainak" nézték a jónépet. Szóval ez a game nem az, aminek anno indult. Nagyon, nagyon, nagyon nagy kár érte. Ez egy tucat game. Vsz nem a készítõk miatt lett ilyen, hanem a kiadó miatt. A szépséggel nincs gond, de a többivel ... Ez van, ha valami nem feltétlenül PC-re jelenik meg ...

A játék tipikusan annak a példája, hogy hiába szép valami, hiába van agyon csicsázva, ha a lényeg elvész. (Megj. az utolsó remek darab ebben a kategóriában, a Fleet Command és kistestvérei - pl. Sub Command - voltak.

Ha ez egy igazi hajós RTS, mint aminek indult, és nem egy arcade "bigyóvá" alakul, akkor már jó, ugyanis ritka az igazán jó hajós RTS, de így, ez egy lövöldözõs semmi. Mághozzá abból is egy nagyon nagy SEMMI.

😞

A medve nem játék.

Már a crackes verzióval játszok, de thanks!<#wave>

Ja, már kitanulmányoztam és tovább haladtam rég. Viszonylag hamar (2-dik, 3-dikra) eltalálta.

thx

Olvasdd el a tanácsokat amiket betöltés közben kiír!
A vezérhajóval kezd és a fedélzetet lõdd.

crack
akinek esetleg még nem lenne meg 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Örm
Hello!
A repülõgépes challange módnál milyen hajókat kell elsüllyeszteni? Lövöm õket rendesen. de van olyan ami még csak füstölni sem kezd, és a konvoj mindig elmenekül.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bazza
egy adótt mélységben robban (a játékban a tengeralattjáró mellett is)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hmm... oké. Csak találják is el. Thanks!

bazza
mélyvízi bomba. nyomsz egy klikket és kidobnak hátul egy hordót. figyeld meg

Letöltöttem a crack verziót és elindul és tetszik, de Pearl Harbornál, mikor a japán tengeralattjárót kell elpusztítani, mi az a DC? Shiftet nyomtam meg és ott van, közel mentme, bal egér klikk, hogy tûz, de semmi :S.

Gyere hamachira. Van jó szoba, ha kell nevet és jeslzót adok.

bazza
eddigi véleményem: szép graf, alacsony gépigény, túlbonyolított árkád(irányítás árkádos, a strati része fos), unalmas gyenge küldik, összességében eddig csalósás, 5/10

Lord Oswal
valaki leirná hogy miért nem akar nekem regisztrálni a demo? mindig azt irja hogy incorrect password

rtfmZoli
Akinek megvan:
a gamespy-on változtattak-e a demó óta(player pinget kiírja-e esetleg, illetve mennyivel stabilabb a netes játék, mint a demónál )

a.carkey
Csak crackje nincs vkinek hozzá?

A medve nem játék.

Ok, megfogom, ha hazaértem és thanks!<#wave>

www.gamecopyworld.com
Nézd meg itt a cracket,talán fent van.

vodMarci: nem tudom, sry

Valaki majd feldobná hétvégén, vagy esetleg ma rapidshire-re a cracket? Nincs kedvem majd leszedni így külön megint.

Mi a gépigénye a játéknak?
Meg úgy tudom,hogy 5GB,akkor hogyan lehet kiírni DVD-re??

Király<#eljen> Akkor este leszedem a cracket is.

kint van crackestöl is 😊

Max, ha hazaértem. Most semmikép.

Hypo
azt a mini mdss filet nem tudja valaki elkuldeni mert nekem azt irja a daemon hogy nem tudja bemountolni

Linkeket thanks!<#wave> Majd kipróbálom otthon.

Egyébként nem szerencsétlenkedem 😛, csak:
- nem nagyon mozgok otthon informatika terén
- nem tudom nyomon követni, hogy mi mindig a Daemon Tools legújabb verziója

Hypo
nalam meg mindig az a problema hogy a hozza adott mds filet nem tudja bemountolni a daemon,miutan felinstallaltam, viszont az eredeti isoval nem indul

Ha esetleg nem találnád: http://www.disc-tools.com/download/yasu

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/announcements.php

Aha és azt honnan lehet leszedni?

Nem tudom miért szerencsétlenkedsz, de leginkább a daemon tools oldalán kellen megnézned, mivel azt is õk csinálják! 1.07-es a legújabb!

Nekem sajnos nem ment...csodálkoztam is rajta

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Már a demonál? Azt, hogy? A demonál nem volt semmi securom, nekem is és mindenkinek simán ment. Érdekes :S.

na ilyesmit irt ki nekem is a demónál...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Nem tudom ,de valaki linkelhetne egy yasu-t. Még nem tudtam kipróbálni, szóval ezért ne mtudom ,hogy van-e magyar felirat, de multi demoban nem volt, csak angol.

3P
Van a játékban magyar feliratozás?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

nem..mert én még nem szedtem le

keress rá torrentoldalokon 😊

Másnak meg egyébként? Mert nekem ezt írja ki:

"A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5023).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5023&l=hu címen."

torrent!!!!!!!

Charly
felvettelek msn re

Charly
te nem tudod valahova felrakni?

töltsd le máshonnan...

Charly
5x letõltöttem de ugyan az a gond