6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
antijedi #237 most is 5en vanak fent...
szal ha azert mar vagyunk paran :) -
antijedi #236 majd fognak még jönni..., csomoan még most szedik az ut-t hozzá meg vannak akik a modot :) -
#235 asszem ha tömeggel akarok játszani meg kell vennem az ut-t -
antijedi #234 és az is király hogy mindegyik fegyvernek van értelme nem ugy mint pl codban vagy mohaaban hogy egy adot mapra jo kb 2 fegyver és többi ott gyk értelmét veszti :) -
antijedi #233 jah most 6an kurvajo volt
de mongyuk 5v5 már full olyan lenne mint egy háború :) -
#232 most 6 an vagyunk miért nem jöttök? -
DrAK #231 Lean van az AA-ban, a Raven Shieldben, a Face off modban, vagy az UT:INF-ben is ami ezer éves, tehát simán megoldható Unreal engine-hez.
Sok ember kéne a magyar szerverre, mert ez tipikusan az a játék, ami kevés emberrel élvezhetetlen dögunalmas!
-
#230 Egyáltalán nem nyúlhatnak bele az engine-be, ezt az altopicban lévő összefoglaló interjújában is kiderül. Mindent az engine-el kell csinálni. :( -
#229 gyertek má vagyunk ketten. -
antijedi #228 olvass visza és meglátod hogy nem én modntam hogy a lean az engine miatt nincs, én csak helyeseltem hogy sok modnak az engine korlátoza le a lehetőségeit, ez itt lehet hogy igy van lehet hogy nem én nem tudom... -
#227 Rengeteg dolgot megcsináltak ami alapból nincs az unreal-ban nem hinném hogy a lean probléma lenne valószínű hogy nem volt még rá idejük vagy nem volt tervben. -
#226 ez a hol a célkeeszt baz ez ilyen tömeges probléma. Ez nem az a játék hálisten ahol csípőböl futás és ugrás közben headshotot lehet lőni, arra van más game. -
#225 ha nem próbáltad a multit ne csodálkozz a mozgáson a botok igen el vanak cseszve vagy nincsenek az utakvonalak megcsinálva rendesen. Ott lassított felvételben m,oszognak télleg. De egyébként akinek nem tetszik az választhat mást teljesen büntetlenül. (CoD, SOF2, MOHAA, RTCW, INF stb.) -
antijedi #224 jah legtöbb modnál mndig az engine a zük keresztmetszet... :/ bár a karaktermozgáshoz szeirntem magába az enginebe nem kell belenyulni de mind1, mert nekem igy is tetszik :) -
#223 Részben igaz, de mondjuk az America's Army is egy UT modnak tekinthető - mondjuk azért másabb a helyzet - és ők belenyúlhatnak a motorba. Az RO mostanság nyerte meg az UT modversenyét (Make Something Unrel) és ha továbbra is ilyen sikeres marad, akkor valószínűleg , hogy hamarosan egy külön játékról beszélhetünk majd. Sztem a karaktermozgást is csak akkor tudják majd csiszolgatni mikor belenyúlhatnak az enginebe. -
antijedi #222 az ut2k4 vagy az RO ? :D -
#221 Hajjaj nincs benne lean? Pedig az ha valahova, akkor ide kellene nagyon... De hát továbbgondoltam aztán rájöttem, hogy az ut-ben sincs szal a srácoknak meg van kötve a kezük :(
Sebaj, nemsokára lent lesz nekem is. -
#220 Egy interview az egyik készítővel. -
antijedi #219 ezt mondom énis hogy igy nem nagyon lesz tul nagy sniperkemp... -
#218 az nem baj ha csak 1 sniper van -
antijedi #217 jolvanna :D -
#216 ilyen hamar nem sok minden tünt még fel -
antijedi #215 mellesleg nem tom feltünt e hogy mapok nagyrészén sniper egyátalán nincs ahol emg van ott ált limitláva van 1db/csapat ra... -
antijedi #214 nézőpont kérdése..., de szvsz igy azért még mindig joval realisabb... :) -
#213 inkább 2x rush mint 1x sniper camp -
antijedi #212 jah és lean sajna télleg nincs :/ -
antijedi #211 a futásos dolog szerintem jó 5let, végre nem a rusholásról fog szolni mint fpsek 90%a :)
telepitve csak 5.4 giga amiből ha kitörlöd alap ut mapokat -1.3 + még maga az RO, szal tényleg sok de nem 6 giga... jelen állapotában nekem msot 4.8 gigát foglal... -
#210 "Ha lesz benne jármű akkor mégjobb lesz "
-nem lehet futás közben gránátot dobni (hajításra előkészülni)
-feltelepítve 6 Giga
-nincs lean !
amúgy egész jó -
#209 Na szereztem UT2k4-et felteszem azt megyek de csak benézek mert megyek el nemsoká. -
antijedi #208 most épp vannak fent ketten asszem amugy -
antijedi #207 célkereszt nincs magyar szerver: ö betüt nyomsz menüben és beirod hogy: open hungs.hu -
#206 nincs célkereszt -
Pill #205 Na végre föltettem, de lenne egy-két kérdésem:
1. Milért nincs magyar szerver? Fölmentem a külföldire de ledobott 5 mp után
2.Miért nem tudok LAN gémet HOST-olni?
3.Hol a célkereszt? -
antijedi #204 nem tom ez az állandó csuszkálás nekem nem tünt fel game közben, a bill confogolásal emg nekem semmi bajom nem volt, a hiba az ön készülékében van :D -
antijedi #203 pedig be lehet állitani a gombokat oylanra amire akarod... :P -
#202 "Egyedül ami hibádzik az a féltérdre ereszkedve meg-meg csúszik a karakter."
Egy folytába csúszkál!!
-
#201 Ohhhhhh!
Hát nekem nagyon bénának tünnek néha. Sokkal jobban tetszik az infiltration 2.9 mozgása mint ez!! Ez se rossz csak csúszkálnak a karakterek és nem neten nyomtam.
Amúgy meg egyszerűen fegyvert nem tudok felvenni meg fasz tudja.. mert ha beállítom itt a RO billentyűzetét akkor a felsőből vesz el!! áhhh
-
lachun #200 Gondolom raknak be egy pár jó tankcsatás óriás mappot, asszem nem kell túl nagy fantázia,hogy hova, keletei fronton pláne:) -
Lifeforce #199 Kb úgy mint élőben :)
Legalább is teljes menetfelszerelésben 30kg-os fegyverekkel az oldalamon én is úgy mentem mint aki besz... :)
Vagy az a baj, hogy nem tudsz 2 métert felugrani mint az eddigi ilyen játékoknál?
Tény, hogy van bőven mit javítani.
Dehát lássuk csak azt a vacak mozgást.
1. normál ugrás van benne, tehát nem tudsz 2m magasságba felugrani.
2. Nem tudsz folyamatosan futni mert kifárad a karakter.
Szerintem korrekt.
Nem tudsz 50-el futni, szerintem ez is rendben van
Egyedül ami hibádzik az a féltérdre ereszkedve meg-meg csúszik a karakter.
Ez szerintem nem egy olyan nagy gáz.
Szokatlan ugyan, hogy reális sebességgel mozog és lő az ember, dehát erre vártam.
Ha lesz benne jármű akkor mégjobb lesz.
Nem lepődnék meg, ha meg kellene vennem a játékot, hogy külföldön tudjak vele játszai.
Nem ez lenne az első eset. -
#198 Bazz nekem is szólhatnál. Én is nyomom, de egyedül nincs kedvem.