6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Lifeforce #77 Jaja persze, hogy lesz.
Tegnap már felkészítettem a szervert:)
Találtam egy jó linket.
150-el szedem át a hungs.hu-ra
Egy kicsit vártok akkor lesz Magyar link is.
És Magyar szerver is. :)
Jó későn jött ki.
6 óra eltolódás miatt fent voltam majdnem 2-ig de semmi.
Mondom nem fejezték be, úgyhogy alszom.
Erre nesze :) -
Pill #76 AZTA.
CSak 400MB!!! Komoly. Eddig is mindig néztem ezt a mod-ot de annyira nem érdekelt. Most leszedem!
Ja még valami: Ut2004-nek melyik verziója kell hozzá? Tört játék is jó hozzá? -
Pill #75 Ez az UT2004-het van?
-
#74 és igen kiadták ahogy ígérték. Tessék szedni.LINK . Lessz vajon magyar szerver?:) -
antijedi #73 még éjjel egyig változhat... :) -
#72 hát ha már ma nem a változtattak dátumot csak kiadják. -
antijedi #71 az meg a msáik fele :) -
Lifeforce #70 Nem is biztos, hogy elkészülnek... :) -
#69 Ilyen fasza lesz ez a mód??
Már töltöm is a UT2k4-et.
Ja és ebben csak multizni lehet igazából nincs is benne alap single player csak botok ellen igaz? -
antijedi #68 gondolom tuti kivárják... -
Lifeforce #67 US idő szerint 7:00PM
tehát legrosszabb estben hajnali 1 óra... -
#66 Megnéztem a videókat a mod-ról és azt kell mondanom szerintem igen jó lessz (remélem) végre egy fps ami nem a eladhatóságra megy hanem a realitásra. Reméljük a legjobbakat remélem estére már lehet szedni. -
antijedi #65 énis de attol még feltehetem ujra :) -
#64 Ó vazzeg én meg már letöröltem az UT2k4-et... -
antijedi #63 és ha nem holnap hanem holnap után? :)
meg az előző verzionál valami oylasmit rebesgetek hogy csak eredetivel megy -
Lifeforce #62 Ha holnap kijön akkor csinálunk belőle szervert.
Kipróbáljuk aztán meglátjuk, hogy milyen lesz... -
antijedi #61 nem a 2 hét csuszás a gaz csak ebben a stilusban ahogy csinálják csodálkoznék ha egy két éven belül kijönne... :) -
#60 Nyílván elavult lesz 2 hét késéstől. Nem is értem, ekkora csúszással minek jelentetik meg egyáltalán.
Meg ugye a motor (ut2k4) már a megjelenésekor - évekkel ezelőtt - sem számított vmi csúcs grafónak, szóval totál gyengus.
lol :D -
#59 Hát, nekem a játékosmozgás nagyon nem tetszik. A hüvelyek is botrányosan néznek ki és viselkednek. Van mit még fejleszteni. Majd ha talán belenyúlhatank a motorba akkor változhat a helyzet. -
antijedi #58 szuper..., szvsz lasan lehet eztis temetni..., amire kijön már elvault lesz :( -
#57 Kijött 2.0 múvija, a patch kiadását tovább tolták. -
antijedi #56 és akor meg majd tovább tolják..., szuper... :/ -
#55 A hírekben frissítették az időpontot --> eltolták, ha jól emlékszem máj. 20-ra. -
antijedi #54 ezaz hogy downloadnál már ki van elvileg téve a 2.0 , 7.e is elmult már de maga a mod még sehol :( -
#53 Az új Red Orchestra site továbbra is dinamikusan bővül, fejlődik. A PR sokat fejlődöt, rengeteg képet találtok, új videókat is ígérnek, az egyik közülök a 2.0 map preview-ja.
-
#52 Új RO site - teli infoval, nagyon pofás
-
Lifeforce #51 Én is erre várok... :)
Amúgy jövőhonap végefelé várható állítolag.
Azonban valami gondot említettek, hogy valaki űber elhagyta a csapatot.
Valami ilyesmit olvastam a fórumukban. -
#50 Pörgősséget aláírom. Olyan nagyon a pályák, hogy sokat kell gyalogolni, mire ellenfelet látsz.
Éppen ezért akarják az UT2k4-verziót megcsinálni, a built-in járműsupporttért. -
DrAK #49 Ha a hangok legalább olyan jók lennének, mint a COD-ban, és kicsit pörgősebb lenne, akkor ez lenne az übergém.
Remélem a 2004-es verzión változtatnak, figyelembevéve ezeket a szempontokat.
-
#48 olvasdel
de amúgy nem tom :) -
antijedi #47 ut2k4re akkor végül mikor lesz megcsinálva? -
#46 Red Orchestra Team Delays 2.0 Release - Plans UT2k4 Version Instead -
#45 A Behunnak? Mert sztem nagyon szép, igényes és van egy csomó hír is, úgyhogy gondoltam taroltok! -
#44 A behunnak vagy a RO-nak? :) Ja, mindkettő kicsi -
#43 Faja lett az új design a Behunon!
Mekkora a látogatottsága? -
#42 Javítottam a bannert, már újra a cikkre mutat. -
#41 Unreal Tournament 2003 Total Conversion. De ez mind le van írva a cikkben... -
#40 és mihez egy mod? -
#39 jó ,csak nem írta be amit írtam... -
#38 Ez egy mod. És viselkedj kérlek.