6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#197 Bénán mozognak a karakterek? -
Pill #196 Hova kell telepíteni a játékot?
Nekem nem tűnt föl hogy az UT2004 mappájába kellene. Ezek szerint bárhova lehet? -
#195 Olyan bénán mozognak a karakterek, hogy hihetlen és ezek a gomb beállítások.. Nem lehet normálisan beállítani őket.. áhh!! -
#194 Na nekem kurvára nem tetszik a game!! -
antijedi #193 miért nem? :) ja mert azok nem törtek? :D -
#192 mostmár csak játszani kéne mert itton üres külföldön meg mind tele van. Csakhát ugye én nem tudok oda menni:) -
#191 Mondjuk vezethető tank, vagy motor, vagy csinálhatnak más pályát. Fantázia kérdése. -
lachun #190 nekem a BNW és a kuggel is megteszi:) -
#189 hát szerintem nem sok nagy sík terep van a pályákon nem tom hogy oldják meg a járműveket. -
lachun #188 thx Jedi -
antijedi #187 nem lehet..., majd csak a következő verzóban lesznek vezethető jármüvek... :/ -
lachun #186 tényleg Punker jármüvezni lehet majd benne ut2004 ben asszem lehet,akkor itt is lehet huh már várom!? -
#185 ja -
lachun #184 huh akkor eltart egy ideig:) -
#183 én DC-ről szedem :) -
lachun #182 !S Punker szedem a modot csak egy bajvan a az alap game nincs meg!
Lerohanok a tecsoba aszzem 10e forint:) -
antijedi #181 :DD -
#180 Már csak röpke 19 óra és jövök én is! -
antijedi #179 akkor 3 nap akkor se késed le a vonatot... :P -
#178 Far Cry dvd-ből is hátra van még 1 giga :) -
antijedi #177 ha nem egynap allat akkor amjd kettő, nefélj megvárunk :) -
#176 nekem nem fog lejönni 1 nap alatt :(
és mivel eddig nem volt rá szükségem ezért nincs meg, úgyhogy most várhatok -
antijedi #175 ott a pont :) -
#174 Maga a Red Orchestra is egy orosz kémhálózat neve volt, nemde? -
#173 Eh-Eh itt töltögettem nagyba azt gondoltam eggyet felhivtam a szomszédot azt megvan neki :)
Holnap már nyomok vele. -
#172 Baze, most nem azért, életemben nem játszottam az UT2k4-el, de azért tartok belőle egy biztonsági másolatot. 200 ft egy dvd, és ilyenkor nem kell egy napig töltenem :D -
#171 Még nincs, majd készül hozzá egy SP kampány is, amiben egy orosz kém bőrébe bújva harcolhatsz. majd. -
katarzis #170 ghát jah van cirka 177mb-m:D
ha beszerzem formázok -
#169 én most töltöm DC-ről -
antijedi #168 probáld szeirntem megéri :) -
katarzis #167 hy most tudtam mindent meg erröl a mod-rol csak 1 a gond vele hogy at ut2004 kurva nagy:( pedig ugy kiprobálnám
megprobálom megszerezni...... -
antijedi #166 lol :P de szvsz floodolni azért nem kéne, elég kulturáltabban is :) -
#165 Anyira örültek neki meg annyiszor irtam be hogy bannoltak én feláldoztam magam e király hgame érdekében :) -
antijedi #164 oks :) -
#163 Hírdetem az igét a DC-n.Azt majd ha lent lesz a UT jövök én is. -
antijedi #162 :DDD -
#161 na már 0.1% lent van a dvd iso-ból, ezt egy darabig töltögethetem :) -
#160 jah ok :D
13%... :D -
antijedi #159 nem mint nem hiába... :) -
#158 ???? akkor miért nem?