6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
lachun #357 Bocs Life el tévesztettem a topikot Punker minden hova irogat tudod:) -
#356 WWIIOnline új verzió -
Lifeforce #355 mi jön? -
antijedi #354 te is vedd ki a pcios wallhecket :PPPP (nyugi csak poén :P) -
lachun #353 viszon mano szerint holnap éjjel jön na pecs pacs:)) -
lachun #352 sajna ugrál a textura eltünik megjelenik látom mikor sunnyog valaki a lövész árokban és a bokorba be mászik valaki eltünik bokor mellöle :) -
#351 mi a probléma? -
lachun #350 Huh kiprobáltam csak némi technikai züröm van!!
ha megoldodik akkor nyomom a játékot!Amugy nagyon tetszik nekem és jó lesz ez:) -
Ben C #349 nem. én HwT.KloUd vagyok, csak elfelejtek mindig logot cserélni SG-ben.... -
#348 mikor jöttök játszani? én 8 után leszek fennt -
#347 én te vagy gyilkosmókus? -
Ben C #346 innen ki CoDozik? -
Ben C #345 mennék, csak másik vinyón van az UT, a mobil retkem meg valamé nem fér be a gépházban lévő részébe
(huu de BUD SPENCERes mondat volt)
-
lachun #344 figyu akkor gyere velünk mert itt mindenki WW II mániás:) -
#343 Hát ezt szeretnénk mi is tudni :) -
#342 Thx
mikor jöttök játszani? -
#341 megnyomod a menüben az "ö" betüt beirod hogy open hungs.hu és enter ennyi. -
#340 hahó hol vagytok? hogy tudok vele net-en játszani? -
#339 ja az STG44-re -
#338 ASE nekem miért nem látja a game-t? -
#337 kell valami patch? -
#336 még mindíg kevesen vagyunk -
#335 na mi ez a csend? -
#334 Ma este felnézek én is valamikor. Remélem kialakul valami jó kii scene... Mondjuk a "kis" része már megvan :D -
#333 Jah, sry, hogy te arra gondolsz? :D
Megy a RO nem boltban vett UT-vel is.
/me fárad... :) -
#332 Dede, ehhez sajna kell az eredeti Ut2004, meg a 3ezerakárhányas peccs :(
Habár az ut2004 mapokat nyugodtan letörölheted telepítés után, mert arra nem lesz szükség. -
Ben C #331 sötétsítek már fel egy picit lécci.
ugye ez egy UT2k4 TC amihez nem kell eredeti UT?
mer akkor húzom lefele naon gyorsan, mer szeretem a WWII-s FPS-eket (sokan nincsenek igy vele), akkor is ha csak TC, meg maga a WW II is érdekel.. -
#330 plz mondjatok egy linket ahonnan gyorsan lejön. -
#329 95% lejött már nekem is :) ha ma már nem is (megyek zülleni) de holnap tuti játszok már :) -
#328 Tegnap jó kis bemelegítő meccseket vívtunk 4en :D
Remélem ma már többen leszünk (6-an :) -
lachun #327 !S Punker haver ma irja ki nekem DVDre remélem hozza holnap:) -
Hamlet #326 még jó, hogy integrált
ha lenne punkbuster a windowsban még az aknakereső is kidobná :)
Egyébként Garrett a(z egyik) legskillesebb FPS player akivel találkoztam... majd meglátjátok szerveren.
Gondolom ez a speedhack még a Doom/Quake stb-ből örökölt beépített gyorsítási lehetőségek tiltására szolgál (oldalazás futás/ugrás közben (fal mentén) stb). -
#325 90% lejött :) -
antijedi #324 alaplapraintegrált vagy pci slotos? :DDD -
Hamlet #323 Már hardveres cheated van :) -
antijedi #322 nem volt..., nem tom mitől lehet, viszont ha sokat ugrálsz meg futsz meg minden lihegni kezdesz majd kifulladsz és akor se futás se ugrás egy ideig... -
#321 De hamlet az mp44 re godnolt :) -
#320 KÉrdés: tegnap este egy csomót ugráltam egyik romról a másikra meg futkároztam meg minden és kiírta a képernyú közepére hogy
WARNING SPEEDHACK DETECTED. - és nemtudtam mozdulni vagy 10mp ig.
NAmost előtte 10 percel tettem fel az ut-t és kb 3 percel a red orchestra-t. Hacsak az eredeti installerekben nincs beépített speedhack, akkor tuti nem használtam.
Valakinek volt hasonló? -
#319 Világos hogy 4-5 emberrel még csak céllövölde feeling van. Majd gondolj bele amikor lesznek 30 an 1 szerveren (istenem de jó is lenne) és lehet rusholni mp44 el előre:) na az lesz majd az igazi.
-
Lifeforce #318 A kar annak idején eszement jó fegyver volt.
Nem hiába volt "belőle távcsöves is"
Melbevágtak vele valakit, eltünt a fél ember.
A BF1942-ben pont ez az egy dolog mérgesített, hogy ha nem lőted fejbe akkor 3-4-et bele kellett eresszél...
Itt jól van leszimulálva.
200m távból melbevágod, és már fekszik is. :)