6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#317 Hát ilyen céllövölde egy játék az biztos. Neked szerinem csak mákod volt, mert azért annak a puskának is van szórása nagy távolságra, lehet hogy neked pont belement. -
Hamlet #316 Tegnap tök jót nyomtunk 4-en :) Elég jó a gém, főleg a feygverek tetszenek benne, de a pályák is elég jók. Ami nem tetszett, az az, hogy egy STG44-el 2km-ről 1 golyóval lazán le lehet szedni egy alakot a távolban, hogy egyéb puskákról ne is beszéljünk. Szóval nálam a lőj 5mm-es körzetébe a távoli alaknak és fekszik.... persze, lehet, hogy csak a skill miatt volt :). Nem az a gond, hogy 1 golyótól fekszik az ellen ha jól találom el, hanem, hogy mintha 1m-es átmérőjű golyókat küldözgetnék az ellenfél felé, de ez szigorúan magánvélemény :) -
#315 Én reklámozom a gamet min ta zállat.
2 en lőni egymást a km x km es mapon nagyon nem volt fun :/
-
Lifeforce #314 Jaja mert mindenkit átvertek...
Azt mondták, hogy a 2.0-ban lessz jármű és mégsem lett.
Deírták, hogy késésben voltak mert valami űber kilépett a csapatból de a következőben már lesz használható jármű.
Nah majd akkor leszünk elegen...
-
Lifeforce #313 Vagy felveszed a kedvencekbe a belső keresőnél jobb klikk és add ip.
beírod, hogy hungs.hu és kész is.
Amúgy nekem ase látja...
Frissítsétek meg az ase-t aki nem látja, mert már belerakták ezt a modot is. -
#312 köszi. -
#311 Konzolba benyomod hogy open hungs.hu. -
#310 hmmm nekem ase most nemlát 1 szervert se.
copyzzatok pár ipt- plz. -
#309 vagy nem erre ? -
#308 arra gondolsz mikor elfoglaltad és visszamész, de olyankor nem megy a csík ? talán azért mert még mindíg a tied az a pont -
#307 Az a probléma hogy nincsen tömeg :D -
#306 Ja és (lehet hogy láma kérdés biztos) ha elfoglalok egy pontot odamegyek elkezd menni egy kis csik akkor ha visszamegyek oda mért tudom elfoglalni újra?? -
antijedi #305 meg kell ismerni a mapokat, eleinte jobb ha csak mész a tömegel vagy valaki után de pár játék után már ismerni fogsz minden mapot mint a tenyeredet :) -
#304 Már sikerült kösz mindenkinek.
Még nekem nehéz lesz ez mert a térképen nem tudok tájékozodni mert nem látom magamat azt sem tudom merre kell mennem hogy elfoglaljam amit a térkép jelöl.
Meg a célkereszt hiányát is szoknom kell. -
#303 én se találtam
a System könyvtárban keresgélj, aszem redorchestralauncher.bat -
#302 Gyertek skacok mer elunom magam :D -
#301 most már nekem is -
#300 Nekem megy. -
#299 valaki meg tudná nézzni megy e neki a koli.hub? -
#298 Hmm, ase nem mutatja, ha meg berakom manuálisan akkor sem mutat semmit. -
antijedi #297 :/ -
#296 csak 1 giga jött le amíg melóztam :( -
antijedi #295 ,,, -
#294 ... -
Pill #293 Ma 8!!!!! Megyek!!!!
GYertek!!! -
antijedi #292 elöbb patcheld az ut2k4et... -
antijedi #291 ase-vel nzéegesd hogy mikor vannak rajt amugy változo, de szeritnem olyan 6 meg 8 meg hasonlo időpontok tájékán elvileg szoktak lenni -
#290 Láma vagyok feltettem au UT2004-et!!
A Red Orchestra-t hova kell tenni mert beletettem de nincs exe fájl?????? -
#289 remélem nem szakadt meg a letöltés napközben :) -
#288 Mikor szokott néhány játékos lenni köbö a hungs.hu-n? Mert általában tök üres. -
#287 Na elkezdek törölgetni hogy felférjen ez a game a gépemre az UT-vel eggyütt!Azt jövök proszálni remélem tetszeni fog. -
antijedi #286 hát akkor majd lesz holnapra nagy ügy :) -
#285 addigra nekem még nem lesz :( -
antijedi #284 szvsz valami korábbi időpont kéne ha jól emléxem oylan 8 körül egész sokan voltunk pl... -
antijedi #283 rotfl... :) -
#282 én meg pont 22:05 és :10 között mentem fel. -
#281 Pedig előtte összeverődtünk vagy 10en. -
#280 én spec. voltam kb. 21.50->22.05ig de senki más -
#279 lassan lépek melózni remélem estére lejön a cucc :) -
#278 22 és sehol senki. Erről ennyit.