6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#277 müxik csak nem tetszik -
#276 A Far Cry mint játék nem jött be vagy nem indult el? :) Mert játéknak szerintem borzalmas, de jól néz ki. -
#275 Far Cry elsőre nem jött be, és ma játszani akarok :) -
antijedi #274 miért? -
#273 banyek lehet jobban jártam volna ha ezt szedem le és nem a Far Cry-t -
antijedi #272 törölve mert az okosok nem crackelték... :/ -
antijedi #271 van egy másik magyar RO szerver amin 9en vannak perpill :) -
#270 na akkor meghírdetem aki akar gémelni 22:00-kor találkozzunk hungs-en. -
#269 ehh üres a szerver. -
antijedi #268 már gyülik a nép néha már egész skan vagyunk :) -
#267 up -
antijedi #266 de igen elöbb is voltunk 4en csak 1 ember lelepett gyertek mááán :D -
#265 Senki nem játszik???????? -
#264 Estefelé megyek én is, eddig csak bepillantottam, de feelinges lesz :D -
#263 Lejött srácok, jövök én is! :D -
antijedi #262 hmm, nem akar valaki jönni serverre? én mennék csak nincs egy lélek se ott :/ -
antijedi #261 lehet de tény hogy minnél több ember van annál jobb :) -
#260 "kevés emberrel élvezhetetlen"
így jár aki géppuska-lover -
antijedi #259 az q3 engine és annak a második legjobb a netkódja az ut engine után :) -
Pill #258 ...második legjobb... -
Pill #257 Most a Red O mellet az eddigi második netkód mégis a COD volt meg a MoHAA. Aztán mást nem is játszottam még neten. -
antijedi #256 összes bf netkódja kruvaszar, erről enyit :) -
Pill #255 BFV-t egyszer kipróbáltam és 400-600 között volt a pingem. Azóta nem jászszottam neten. nevetséges, hogy ott volt a sima BF viszonlag elfogadható netkóddal és nem tudták beleépíteni a Vietnámba. -
antijedi #254 pontosan, ez az ut engine erősége és ezért ér szerintem többet egy iylen mod is mint egy q3 enginre készült külön game :) -
Pill #253 De ami nagyon jó az a netkód. Kifogástalan.
ISDN-el is úgy megy mint ha local-ban játszanék -
Pill #252 igaz -
antijedi #251 amugy kb 5. alkalomal amikor jáccol egy mapon már simán kiismered magadat... és 2.vhban amugy se volt még gps :P -
antijedi #250 szeirntem meg jobb ha midnenki ugy beszél hogy a többi tugya miről van szó mert azzal hogy gyere ide hozzám amugyse sokra mész...
radar meg nem lesz..., ez viszonylag real játéknak készül többire meg ott van a cod, nem kéne ilyesmivel elbaszni, mongyuk nem is lesz mert forumban a radar bennevan a "ezek azok amik biztos hogy NEM lesznek:" listában :) -
Pill #249 Amit bele kéne tanni az az hogy írja ki hogy ki beszél, mert elég gagyi hogy nem tudod ki szól kihez
meg valami kis minimális radar szeruséget, hogy tudd hol a célpont -
Pill #248 Az audió-nál legyen bepipálva a voice cheat majd a kontrolls-ban állítd egy gomb-ra -
antijedi #247 jah
szeritnem aza gáz hogy push to talkra tette optionsnál namost ut2k4ben az f a varászgomb de az ro-ban az f-et a lefekvésre használja szal ez kavarhat be vagy álitsd át inputnál fről valami másra vagy pedig állitsd át voice activatedre -
Pill #246 Ő a voice cheat-rúl beszél -
antijedi #245 amugy valahogy össze kéne rendeződni
mert vannak már jopáran csak emberek fele mindig elkerüli a többit :)
mi msot fogunk elvielg felmeni majd oylan negyed ora mulva talán -
antijedi #244 hmm t-vel probaltad?
vagy irs be consolba hogy say amit mondani akarsz vagy iylesmi -
Pill #243 én tudok. -
antijedi #242 cs? :) -
Pill #241 Na én is nyomtam egy fél órát de kevesen voltak.
Szerintem nem lesz akkora sikere mint a többi gém-nek, pedig jó.
A MOD-ok általában kevésbé sikeresek.
LAN-on jó lenne nyomni a haverokkal hálóparti-n de nem tudok HOST-olni :( -
#240 Nem tudok a belső chaten beszélni. Valami ötlet? Mit állítsak be? -
#239 hehe nekem kell venni 1 120 as vinyót mert nem férek el :/
Ez pár napon belül be fog következni, akkor lesz hely ujra az ut nek meg minden xarnak :D -
antijedi #238 már hatan... szeirntem nem kéne még temetni a maygarokat... :)