10360
Mu Online
-
donoki #476 Jahh!!Tom már h mér nem!!
Honnan lehet letölteni Az új launcher-ét???
Mer azt írja h töltsem le de nem tom honnna! :( -
donoki #475 Na most újra megpróbálom letölteni a patch-t!!
Majd meglátjuk h hogy megy!! :) -
donoki #474 Nekem azt írja ki a MuGse hogy New version..... !
Vkinek van ilyesmi baja?? :( -
donoki #473 Hát én nem a GSE-n szoktam játszani hanem a TD-n!!!
De azt mondják a GSE az jobb!
Majd azt is kipróbálom! -
Barty007 #472 haljátok valakinek a mu gse n van olyan karaktere amivel nem játszik és resetelt már? -
donoki #471 Itt a Mu-ba egyáltalán vannak csajok?? -
donoki #470 -
#469 Köszönöm szépen -
#468 szívesen. -
donoki #467 Kül ezen a térképen Devias-t nem rajzolták egy kicsit messze Lorencia-tól??? -
donoki #466 Nagyon Köszönjük a linket!!!
Hmmmmm....jó nagy világ ez a mu!!! :)
Hát én nem tok olyan részletes össze foglalót tartani mint Borg87 de a lvl-üket meg tom mondani!!! :)
DK: 25 lvl
DW: 9 lvl :D
ELF: 6 lvl :DD
Hát ennyit róla!!
Jahh a tört szerveren nekem a DK: 34 lvl, DW: 29 lvl, ElF: 0 lvl.(Egyébként ezeket a színteet tegnap 30 perc alatt nyomtam össze :D ) -
#465 A globalon a DKm 85 lvl defense 260 felett sebzés az sok...
A DW lvl 35 defense 190 körül energia még csak 100 legstaf +3+L sphinix sett +4+12
Skull shield +1+10+L a meteort azt 1 lvl mulva tom használni... 58lvl en majd evilspiritet stb... ja link az egész világrol mármint térkép ITT -
Barty007 #464 Attól függ hol?
Mert én a a töröt szerveren a gse n 400 szint fletti vagyok minden fajta karakterrel az mg m az 489 -
donoki #463 Ti most hanyas színtűek vagytok??
Létszi írjátok le az infókat az embrkéitekről!!! -
donoki #462 Aham!Kösz az infot!!
De vedd figyelembe a LineAge1-et is!!^^
LineAge1 -
#461 -Guild Wars ^^
Egyszer ugyan meg kell venni (8 ropi), de nincs havi díj és folyamatosan fejlesztik.
-Lineage 2
eredetileg fizetős, de már évek óta vannak normálisan működő tört szerverek, nagyon kellemes kis játék, bár egy idő után ez is unalmassá válik.
-Kal Online
hasonló a Lineage 2-höz, csak keveset nyomtam vele. nem túl nagy (méretre), ehhez képest egészen jó a grafika.
-Ragnarok Online
manga alapú online szerepjáték, nagyon egyszerű grafikával, kevés henteléssel, inkább szerepjáték-orientált.
egyelőre ennyi jut eszembe. -
Barty007 #460 kellene valami ujj privat szerver ahol minden megvehető és pénzbug is van -
Barty007 #459 De az eredeti mu felbaszott most beléptem a nevemmel és minden karakterem tök pucér nincs semmi ruhája egyiknek se rádásul az invektorijuk is üres nemtudom miért és ki csinálta de k.p.a.e!!!!!!! -
#458 Tudtok mondani másik mmorpg-t ami hasonló szinvonalu mint a mu. Ingyenes legyen ez nagyon fontos. Bár ez is jó kis játék de már 1 év után kezd uncsi lenni -
#457 hát nem ez a legforgalmasabb topik ^^ -
donoki #456 MÁMA CSAK ÉN NYOMO ITT A SZÖVEGET?? -
donoki #455 Most 45,4 mb-NÁL AZTÁN 169 MB!!! -
donoki #454 Sőt most még tölthetem le az egész Mu-t!!
Aztán 8 kb-val tölt!!
Mér töltenek ilyen sokan!!vagy csak lassú a szerver??? -
donoki #453 De sztem szarok a privi szerverek!!
Már kiábrándultam belőlük!!!
Mer felülírta az exe filet a Mu-nak és most újra lekell töltenem a 0.99 Patch-ot!!!
Privát szerverek! -
donoki #452 Na szóljatok ha jöttök játszani!! -
donoki #451 Aha!az! -
#450 az. -
Barty007 #449 Borg melyik az a global szerver?
A munline.com? -
donoki #448 Vki nem tud mondani egy térképet a mu-hoz?
Ahol benn van az Icarus meg a TARAN IS?(DE NEM MUSZÁLY!ELÉG A régebbi világok is!!! -
donoki #447 Hali!!!Én nem rég kezdtem el ezt a nagyon király gamet(kb 2 hete!!!)!
Mikor tud vki feljönni játszani??
Én a Mayán szoktam nyomulni!!Az a finom!!Ott van minden magyar!
Ha vki tud nekem mondani privát szervereket az írjon prvit!!!
Én egyet tudok ami sztem sokáig fog tartani mer z már megy a 1 éve!!! -
#446 Ha valami nem oké a tört szerverreé keressél meg az msn címemen ([email protected]). Meg viszamentem a régir az jobb az a hangulat az nincsen 1 tört szevren és ott nem lehet kiemelkedni a többi közüll. És most keztem 1 újat a Globalon a BorgHun néven maya szerveren... -
#445 ja es forumra is kulon csinaltam meg jatekba is...
(a tort cuccrol van szo)
koszi -
#444 lent van a kliens meg minden ccsinaltam 2 accot.. de 1ikse jo.. mi lehet a baj?vki tud segiten?hetfoig kene cask..
koszi
-
Fairy Elf #443 hi
te Borg, kifejthetnéd kicsit érthetőben ezt a chaos goblinos dolgot, mert nekem ez nagyon homály.....
főleg a kovács és a szárny kapcsolatát nem értem:) -
Smashing Skull #442 Hello!
Most 200as szintű SoulMaster vagyok...
És a Server3 ason szoktam lenni, de ritkán, mert inkább a sima mu val jáccok, ott ugyanis több magyar játékos van, és valahogy nekem az sokkal élvezetesebb...
-
Barty007 #441 Mi az a blue fighters? -
#440 Hello!!
Azt a chaos goblin-t nem nehéz használni de mivel elégé szerteágazó a lehetőségek vanna ezért kicsit öszetett lesz röviden kell hozzá Chaos vagy Bless vagy Soul kell még 1 cucc amit berakhatsz mellé minimum +4+8 és ebból csinál valamit vagy ha +10 re akarod tunigolni akor kell +9+X ruha vagy fegyver és még kell melé 1S 1B 1C és akkor kiad 1 százalékot ami azt mutatja, hogy mi a lhetőség hogy jó lesz.+11 szintén ez érvényes... Tuning szárnyhoz kell 1 alap szárny 1 Blue Fighter (nem biztos hogy pontosan írtam le) meg kell 1 Chaos max amit nekem adott lehetőség az 70% volt (és azt is elrontotta) ha esetleg kell szárny akor azt vegyél lorencia kovácsnál. Most csak enyi jutot eszembe de még van sokminden!!!
Sok sikert *<:o) -
Barty007 #439 hogy lehet a chaos goblin t használni? -
Barty007 #438 ja és melyik szerveren -
Barty007 #437 és merre szoktál lenni?
Hanyas szintű vagy?