10360
Mu Online
-
Smashing Skull #636 na összejött!!!
Frosty néven vagyok Human Fighter és 8 as lvl.
Majd egy partyt vagy valamit megbeszélhetnénk valamikor :D. -
donoki #635 Itt van egy jó guide a muhoz: MOBIUS -
donoki #634 Hát nekem is sikerült előszörre felülírnom!!
Majd írj délután msn-en frosty!! -
#633 vagy ha minden kötél szakad uninstall és próbáld más helyre telepíteni, hátha a vinyódon hülyült be egy rész (nekem is van egy-egy könyvtár, amit nem enged törölni valamiért, ezekkel általában nem nagyon tudok mit kezdeni). mert eredetileg felül kéne tudnod írni, semmi védelem nincs rajta. -
Smashing Skull #632 aham
megpróbálom -
#631 hűha, ez fura...nekem a felülírással sosem volt problémám. esetleg nézd meg a gameguard mappád tulajdonságait, hogy nem `read only`-ra van-e állítva. -
Smashing Skull #630 csumi! én is felraktam az L2-t meg hozzá azt a c3rofalos cuccot, de nem akarja felülirni a gameguard mappát és az ashian medium betűkészlet fájlt...
Lécci segítsetek! -
donoki #629 hát nem hiszem!! :D -
#628 szerinted csak én vagyok dark elffel??? :) -
donoki #627 Hát csináltam mindent!!
Akkor te voltál aki folyton lelőtt engem nyíllal?
Mer az is Dark Elf volt!! -
#626 ja én Yachiyo néven vagyok egy sötételf harcos csajjal ^^ -
#625 ja, vannak, de remélhetőleg hamarosan korrigálva lesznek.
a kevés emberről meg annyit, hogy több hét után tegnap este 8 körül indult újra, szóval nem csoda.
milyen karaktert csináltál? :) -
donoki #624 Aha!Most jöttem belőle!!
Nagyon jó!
Csaknagyon kevesen vannak!! :(
Meg vannak benne bugok!! :) :( -
#623 ha jól sejtem, akkor most már összejött, mert nem írsz ^^ -
#622 logolni a játékban kell. -
#621 igen, bár van néhány bug, de minden tört c3-as szerveren van. ez tűnik viszont a leghasználhatóbbnak.
ha megcsináltad a karaktered pl. nem azt fogod látni a kezdő képernyőn amit csináltál, de nyugi, a játékba már a jó karaktert teszi. -
donoki #620 Na reggeltem!!
Most már mehetek??
De mér nem lehet azon az oldalon loginolni?? -
donoki #619 Te ezen a szerveren már játszotál? -
donoki #618 jahh!Télleg!Kösz h szóltál!4 :D -
#617 jahh, tényleg, regisztráld magad itt. van egy registration gomb annál. ha bármi gond van írj egy privát üzenetet, mert itt már nem kicsit offolunk ^^ -
donoki #616 Most se enged be!!! -
donoki #615 Most írtam felül
De hogyan lesz ebből privát szerver??? -
donoki #614 nahh ez jó!!Ez csak 10 MB!! -
donoki #613 oksi!Köcce! -
#612 Rofal2 Kliens Patch
ebben van egy System könyvtár, azzal kell felülírnod a játék System könyvtárát. -
donoki #611 Aham!De nem!
De leszedtem a simát is és most szedjem le a privát szerverét is??
Hát nem hiszem!!
Nincs sima launcher hozzá amit belehet rakni az eredetibe?? -
#610 igen. -
#609 mindig?
csak egyszer kell leszedni. meg szerintem minél nagyobb annál több dolgot tudnak belepakolni. -
donoki #608 De az a kár h 2 GB-os a game!
Aztán mindig azt letölteni!! -
donoki #607 A Rofal2-nél ugye a c3 cliens-t kell letölteni?? -
donoki #606 Aham.Már regeltem az L2 Amnesia-ra!!!
De miről szól az a Ragnarok??? -
#605 Ragnarok aranyos kis játék nem a gyilkolásról szól, hanem inkább gondolkodos játék nem sokat játszottam vele max 1 órát ^^ de nekem tetszik csak kicsit kevés az angoltudásom ehez a játékhoz e majd megoldódik... 1 próbát megér -
#604 ez annak a fórumnak a linkje amiről beszéltem, csak be kell magad regisztrálni. és ez direkt a szerverekről szóló részbe rak.
én most 1 napja 3 különböző szervert próbáltam, elvileg a magyarok a legjobban a Rofal2-t dicsérik, ma este indították újra hosszú kihagyás után, majd most elkezdem tesztelni... -
donoki #603 De különben a Ragnarok az milyen game???
De musha tudnál mondani egy kettő privát szervert l2-höz??? -
#602 akkor nem nézted meg azt a linket, amit írtam ^^
igen, eredetileg fizetős, de van rengeteg tört szerver. a linkben lévő fórumon minden infó megtalálható. ja és ha ott keresnél, Shinjin néven vagyok. -
donoki #601 A LineAge2-ér kell fizetni!! AVgy nerm?? :S -
#600 én meg visszatértem kicsit(?) a Lineage 2-höz :)) egész sok mindent újítottak, kellemes reneszánszát élem a játéknak.
a Kal-lal nagyon keveset játszottam, de abban is van lehetőség, azt láttam. -
donoki #599 Most mprónbáltam ki a Kal Online-t amit ajánlottál musha!!!Tök jó!! -
donoki #598 Jahh... -
donoki #597 Mit??